March 13th, 2015

Ingatkan selepas kontroversi yang melanda Diana Danielle dan Ainul Aishah, rakan selebriti yang lain akan mengambil pengajaran serta lebih berhati-hati dalam pemakaian. Nampaknya harapan tersebut hanya tinggal harapan sahaja. Kini tiba pula giliran Tasha Shilla menayangkan perutnya untuk tatapan umum ketika menghadiri satu majlis. Gambar-gambar ini telah pun dimuatnaik oleh Tasha sendiri menerusi akaun Instagramnya.

tasha shila

Abang Nara akui perut Tasha Shilla memang cantik, nampak macam ada six packs dan menjadi idaman ramai wanita. Kalau Wak Doyok tengok, pasti akan merecik. Agak pelik juga dengan sesetengah selebriti yang tidak sensitif bab-bab pemakaian ini. Mungkin bagi mereka pakaian sebegini adalah biasa. Yang penting, kritikan-kritikan pedas telah pun dilemparkan kepada Tasha Shilla oleh para peminat yang tidak senang dengan tayangan percuma ini.

tasha shila

Mungkinkah pihak berkuasa seperti JAKIM dan JAIS perlu bertindak lebih tegas dan menetapkan garis panduan pemakaian kepada selebriti tanah air? Apa pendapat anda? Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

tasha shila
tasha shila
5
tasha shila
 
tasha shila


Comments are closed.

Loading...