June 8th, 2012

Lama sungguh tak mendengar perkhabaran terbaru tentang Nasha Aziz ini. Teringat time muda-muda dulu, salah seorang artis cun di mata Abang Nara tak lain tak bukan sudah tentu Nasha Aziz. Dan ternyata, kecunnan Nasha Aziz masih maintain sehingga hari ini walaupun sudah berumur lebih daripada 30 tahun.

nasha aziz

Rasanya Nasha Aziz pun sudah jarang menjadi penghias kulit mana-mana majalah. Thumbs up kepada majalah ENF kerana berjaya mendapatkan Nasha. Kalau anda ingin membaca kisah Nasha Aziz di dalam majalah ENF, sila tekan link ini. Untuk melihat beberapa lagi gambar Nasha Aziz, sila baca entri ini sepenuhnya.

P.S: Latihan ketenteraan polis China yang hebat.

nasha aziznasha aziznasha aziz

August 2nd, 2010

nak sign

Terkejut beruk kami membaca luahan hati Redmummy tentang peristiwanya bersama Nasha Aziz. Tak sangka yang Nasha Aziz ini seorang yang sombong. Takkanlah nak mintak amik gambar dia sorang pun kena tanya kat manager kot? Kami rasa Nasha Aziz tengah mengalami stress yang terlampau. Itu yang habis dibebelnya Redmummy yang nak mintak amik gambar Nasha buat kenang-kenangan tue.

Rasanya ramai lagi peminat-peminat artis di luar sana yang pernah mengalami kejadian yang lebih kurang. Beria-ria nak mintak sign atau nak ambil gambar, tup-tup kena reject begitu sahaja. Tebal muka 14 inci dibuatnya. Mungkin artis-artis Malaysia nie perasan diorang gah sangat kot.

Nasihat kami ialah walaupun mood anda tengah tak baik ataupun tengah bengang sebab gaduh ngan boyfren dan girlfren, kalau ada peminat nak mintak autograph tue layankan ajer. Itulah harga yang terpaksa anda bayar apabila menjadi seorang selebriti. Ingatlah tanpa peminat siapalah anda.

Kalau korang ada cerita yang lebih kurang boleh share-sharekan ngan kitoarang. Mana tau korang pun pernah dimalukan oleh artis Malaysia.

P.S: Ada sedikit pembetulan telah dilakukan. Kak Red nak mintak amik gambar Nasha bukan nak mintak sign sebenarnya. Maafkan kami.

November 23rd, 2009

nasha aziz

Wahaha. Sumpah lawak gile gambar makcik kat atas tue. Nampak terharu gila macam dapat pergi haji pulak. Cuba tengok gambar makcik kat belakang Nasha tue. Macam body guard beb. Putih gile ngan muka tak ada perasaan. Sumpah lawak gile.

Nasib baik Nasha Aziz rileks jer. Rasanya makcik yang terharu gile tue dah beratur 3 4 jam kot nak dapatkan otograf Nasha Aziz. Tahniah makcik. Jangan lupa frame kan tau? Hehehe.