June 8th, 2012

Lama sungguh tak mendengar perkhabaran terbaru tentang Nasha Aziz ini. Teringat time muda-muda dulu, salah seorang artis cun di mata Abang Nara tak lain tak bukan sudah tentu Nasha Aziz. Dan ternyata, kecunnan Nasha Aziz masih maintain sehingga hari ini walaupun sudah berumur lebih daripada 30 tahun.

nasha aziz

Rasanya Nasha Aziz pun sudah jarang menjadi penghias kulit mana-mana majalah. Thumbs up kepada majalah ENF kerana berjaya mendapatkan Nasha. Kalau anda ingin membaca kisah Nasha Aziz di dalam majalah ENF, sila tekan link ini. Untuk melihat beberapa lagi gambar Nasha Aziz, sila baca entri ini sepenuhnya.

P.S: Latihan ketenteraan polis China yang hebat.

nasha aziznasha aziznasha aziz


177 responses to “Nasha Aziz Hiasi Muka Depan Majalah ENF, Masih Maintain Cun”

  1. noraini says:

    sapa2 nak beli injection vitamin c,,cologen,glutax,plasenta boleh call 0194803904.nak putih macam nasha pun ada tablet dan injection.nak inject pipi,dagudan punggung ada.

  2. aku suka gambar kedua dari atas, mcm japanese doll XDD

Loading...