Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nasha Aziz Hiasi Muka Depan Majalah ENF, Masih Maintain Cun

Lama sungguh tak mendengar perkhabaran terbaru tentang Nasha Aziz ini. Teringat time muda-muda dulu, salah seorang artis cun di mata Abang Nara tak lain tak bukan sudah tentu Nasha Aziz. Dan ternyata, kecunnan Nasha Aziz masih maintain sehingga hari ini walaupun sudah berumur lebih daripada 30 tahun.

nasha aziz

Advertisement

Rasanya Nasha Aziz pun sudah jarang menjadi penghias kulit mana-mana majalah. Thumbs up kepada majalah ENF kerana berjaya mendapatkan Nasha. Kalau anda ingin membaca kisah Nasha Aziz di dalam majalah ENF, sila tekan link ini. Untuk melihat beberapa lagi gambar Nasha Aziz, sila baca entri ini sepenuhnya.

P.S: Latihan ketenteraan polis China yang hebat.

nasha aziznasha aziznasha aziz

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

177 Comments

  1. noraini

    October 18, 2012 at 5:27 am

    sapa2 nak beli injection vitamin c,,cologen,glutax,plasenta boleh call 0194803904.nak putih macam nasha pun ada tablet dan injection.nak inject pipi,dagudan punggung ada.

  2. olyphant_kurylenko

    June 16, 2012 at 5:28 pm

    aku suka gambar kedua dari atas, mcm japanese doll XDD

Loading...
To Top