July 13th, 2016

Barcelona sememangnya sebuah bandar yang cukup indah untuk dilawati di negara Sepanyol. Abang Nara masih belum berjaya sampai ke bandar ini, namun daripada apa yang didengari, memang ia antara bandar terbaik di dunia. Melihat gambar Rozita Che Wan dan keluarga, lebih-lebih lagi aksi comel Aaisyah Dhia Rana di Barcelona menyebabkan Abang Nara terasa ingin terus terbang ke sana.

barcelona che ta

Semoga Che Ta sekeluarga dapat menikmati percutian mereka sepenuhnya di Barcelona. Kalau tak silap mereka akan menghabiskan masa selama 2 minggu untuk menjelajah Eropah. Harap-harap segalanya akan selamat sehingga hari kepulangan kelak. Jaga diri elok-elok di negara orang.

barcelona che ta

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Bunuh isteri tetapi berlakon jadi suami sedih

barcelona che ta

barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta

November 4th, 2015

Abang Nara kalau jadi Che Ta, memang tak tidur lena dibuatnya. Iyerlah, apa sahaja yang Che Ta lakukan, semua menjadi perhatian orang ramai dan menjadi topik perbualan. Hadiahkan anak sendiri rantai berlian pun orang cakap menunjuk, pergi bercuti ke luar negara pun dicop berlagak dan macam-macam lagilah. Senang cerita, insan bernama Che Ta ini dicemburui ramai mungkin kerana kejayaannya dalam semua bidang yang diceburi.

che ta

Sewajarnya kita menjadikan kejayaan Che Ta sebagai inspirasi untuk kita terus berusaha gigih agar satu masa nanti dapat mencapai tahapnya. Apa pun, Abang Nara respek dengan Che Ta yang menyatakan dirinya sudah kebal dengan kata-kata orang luar. Kata Che Ta:-

Saya tidak kisah langsung apa orang nak kata mengenai saya. Saya dikelilingi dinding-dinding positif saja. Jadi sesiapa yang mengata saya, apa yang mereka cakap itu akan pantul balik kepada mereka. Sekarang saya langsung tak terkesan dengan kenyataan mereka.

Apa orang nak kata, biarlah. Kita tak tahu sekuat mana kita selagi tidak melalui perkara itu. Sebenarnya saya kuat disebabkan pengalaman yang pernah saya lalui selama ini. Jadi perkara remeh seperti itu sudah tidak jadi masalah buat saya.

Mereka yang mengata saya meraikan sambutan hari lahir anak mesti iri hati. Ini kerana mungkin mereka tidak pernah diraikan ibu bapa mereka.

che ta

Fuh. Pedas sungguh ayat terakhir Che Ta itu. Secara jujur, kalau dah berduit dan ada kemampuan, tak salah rasanya untuk membuat parti hari lahir dan sebagainya sebagai tanda penghargaan serta kasih sayang kita. Kalau Che Ta pun buat sekadar kecil-kecilan, bila duit dia nak habis? Bagi can lah Che Ta buat ekstravaganza sikit, sesuai dengan statusnya sebagai selebriti. Kita yang peminat ini tak perlulah nak mengata lebih-lebih, sebaliknya tumpang bahagia dengan kegembiraan mereka sekeluarga. Tak gitu? Sumber Berita Harian.

June 9th, 2014

Fuh~~~ 1,000 orang tue dah kena “block” dengan Rozita Che Wan daripada mengikuti akaun Instagramnya. Nasib baik Abang Nara tidak tergolong dalam 1,000 orang yang malang itu. Tak dapat bayangkan kerugian tidak dapat melihat gambar-gambar cantik manis, jelita menawan yang dikongsikan oleh Che Ta. Kalau peniaga di Instagram lagilah rugi. Tak dapat buat iklan menerusi komen di gambar-gambar Che Ta.

che ta

Bagi Abang Nara tak ada masalah untuk Che Ta mem”block” sesiapa yang tidak disukainya di Instagram. Dah namanya pun akaun Instagram miliknya, suka hati Che Ta lah nak buat apa. Rasanya yang kena “block” nie mesti yang bagi komen tak ingat dunia punya. Kalau Abang Nara jadi Che Ta pun confirm akan “block” punya. Kata Che Ta menerusi Mstar Online:-

Bagi saya, Instagram saya adalah ‘personal’ . Adalah menjadi hak saya untuk meletakkan gambar saya. Kalau sesiapa yang tak suka jangan follow. Saya pun pernah… lebih kurang 1,000 orang saya block.

Saya muat turun gambar pun, gambar dengan laki (suami). Sebenarnya gambar kami nampak macam bercium tu, sebenarnya kami bukan bercium pun. Tapi bila kita jelaskan, dia orang tetap kata tu gambar bercium. Kalau bercium pun apa salahnya, bukan laki (suami) orang.

Zain warna rambut pun nak komplen. Kita buat sesuatu benda mesti ada sebab. Dia terikat dengan Oh My English. Orang asyik nampak buruk je

che ta

Biasalah komen-komen nakal ini memang ada di mana-mana. Memang ada jenis manusia yang tak suka tengok orang lain gembira. Buat tak tahu sahaja. Kalau kita layan, lagi naik tocang mereka ini. Tak gitu? Apa pula pendapat anda?
bbwP.S: Sempena Hari Bapa ini, BestBuyWorld menawarkan harga diskaun yang amat hebat untuk anda mendapatkan hadiah buat ayah tercinta. Pelbagai produk dan tawaran menarik ada disediakan untuk pilihan anda. Jom LIKE Facebook BestBuyWorld untuk mengetahui promosi sempena Hari Bapa ini.

February 24th, 2014

Perghhhhh~~~ Memang jiwang dan romantis tahap gaban kata-kata yang diluahkan oleh Rozita Che Wan bersempena dengan hari lahir suaminya, Zain Saidin. Memang confirm cair punya. Kata-kata yang ditulis menerusi akaun Instagramnya menzahirkan rasa bertuah dirinya mendapat seorang suami seperti Zain. Abang Nara pasti Zain Saidin terharu dan tersentuh dengan kata-kata cinta daripada isterinya ini.

zain saidin

Memasuki umur 30 tahun, Zain Saidin membuatkan Rozita Che Wan terasa seperti seorang remaja kembali selepas perkahwinan mereka. Tulis Che Ta:-

Whenever i think of how lucky i am to have a handsome,charming,loveable,cute and hot guy like you as my husband,i feel like a teenager again..could any girl ask for more? Im going to make sure that u have the widest and happiest birthday ever! Happy Birthday my love.

Di dalam sebuah gambar lain, Rozita Che Wan juga turut berjanji akan mencintai suaminya itu sehingga akhir hayatnya. Tulis Che Ta lagi:-

Happy Birthday sayang..im so proud being ur wife..will love u till i die.

zain saidin

Romantik kan? Abang Nara pun nak cuba jadi seromantis mereka apabila hari jadi wife yang tercinta kelak. Sikap romantik sebegini sememangnya harus dicontohi untuk memastikan perkahwinan yang dibina sentiasa hangat. Lagi beberapa gambar sekitar sambutan hari jadi Zain Saidin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Pasangan ditemukan semula di ambang kematian

zain saidin
zain saidin
zain saidin
zain saidin