Written by AbangNara | July 13th, 2016

Barcelona sememangnya sebuah bandar yang cukup indah untuk dilawati di negara Sepanyol. Abang Nara masih belum berjaya sampai ke bandar ini, namun daripada apa yang didengari, memang ia antara bandar terbaik di dunia. Melihat gambar Rozita Che Wan dan keluarga, lebih-lebih lagi aksi comel Aaisyah Dhia Rana di Barcelona menyebabkan Abang Nara terasa ingin terus terbang ke sana.

barcelona che ta

Semoga Che Ta sekeluarga dapat menikmati percutian mereka sepenuhnya di Barcelona. Kalau tak silap mereka akan menghabiskan masa selama 2 minggu untuk menjelajah Eropah. Harap-harap segalanya akan selamat sehingga hari kepulangan kelak. Jaga diri elok-elok di negara orang.

barcelona che ta

Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Bunuh isteri tetapi berlakon jadi suami sedih

barcelona che ta

barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta
barcelona che ta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (22 GAMBAR)Sekitar Percutian Rozita Che Wan & Keluarga Di Barcelona, Sepanyol

  1. wannabe says:

    man kajang sentiasa di sisi

    0

    0
    • amoi says:

      aishah comel..tp nampak tua dari usia bila makpak bg pakai pakaian ala2 krismas…sian bdk tu..huhuhu

      0

      0
      • anonymous says:

        komen you ni cam kampung2…mesti anak2 you pakai baju pasar2 malam je..so jangan jeles if ecah dapat pakai baju mahal2…kalau nak anak pakai macam ecah usaha lebih jangan dengki..yang komen yang like nampak naw dengki nya..

        0

        0
      • azie says:

        aku tengok gbr kat atas tu, OK je, tak tua pun simple je baju dia, abis tu ko nak suruh dia pakai baju gambar popeye ke? baru nampak mcm budak

        0

        0
  2. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslim says:

    sakai laki bini..jakun kalah berok kat zoo..nk wat camne,org baru nak merasa kaya..tp untung kau zain,kawin dgn chek ta nie dpt merasa senang..nak harapkan duit poket kau?? alamatnya makan roti basi hari2 la..

    0

    0
    • mas sepatu biru says:

      al-muslim. nama tak sesuai dengan kata2.. tapi nak buat camane kalau hati mung dah hitam…

      0

      0
  3. huhuhu says:

    susah bile asyik nk berlawan ni
    scha lara awal gi lombok
    dia lak gi barcelona
    hahaha
    lawan lagi,best nye tengokk

    0

    0
    • kendall jenner says:

      dorang bukan belawan….dh memang dorang nak g sane….tp nanti anak dh besar dorang menyesal lah terlalu dedahkan anak kpd umum time ni..masih terlalu jauh pjalanan kehidupan budak berdua tu…tadika pun belum lg..org putih mana nak tayang anak sgt…tgok cite kardhasian pun, sekejap2 je anak dorang muncul kat kmera…

      0

      0
  4. Anonymous says:

    comel sgt anak che ta

    0

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Ecah bawak handbag Channel… anak korang ade? ?
      Takde kan…sebab tu Che TA meRIAK-kan apa yang anak dia pakai…
      Selagi hidung cik ta boleh sedut oksigen selagi tu lah dia akan terus RIAK dengan harta dunia…. biarkan cik ta terjun dengan labu labu nya yang branded… biarkan biarkan…!!!!

      0

      0
  5. Kah says:

    gambar yg anak dia tgh tido dlm stroller tu, macam kat JPO pulak. hihihi

    0

    0
  6. huh says:

    sorry to say..
    bukan cemburu, iri hati atau yang sealiran dgn perkataan itu..
    terus terang dan ikhlas sya katakan…yes..che ta berduit..she can do everthing what she want to do…hak individu,kan…
    but sya betul2 simpati dan kasihan pada dia..apa shja yg dia lakukan mesti show off..perlu ditonjolkan. bila org komen pasti dia akan balas,..
    bukan publisiti yg dia cari,..bukan hendak tonjolkan itu ini,..itu hak peribadinya..
    tapi disebalik segalanya…!tepuk dada tanyalah selera.
    sama jugalah dgn scha yahya dan awal tu…seperti mahu [email protected]

    sya tengok que haidar & linda jasmine, harith iskander, dato’ eizlan yusof, irma hasmi, erra fazira & beberapa artis lain..anak2 mereka comel2 juga,..tetapi takde nk melaram mcm tu sekali. maaflah jika sya terbandingkan sengaja atau tanpa sengaja.

    dulu sya simpati dan kasihan pada mereka yg miskin yg tdak berwang…tetapi kini sya lebih simpati dan kasihan pada mereka yg punyai segala2nya dgn hidup begini.

    0

    0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      yg korang sebok kan sangat cik ta gi holiday tu apesal !! biar la dia nak enjoy ngan anak laki dia ..duit dia ..dia punye suka la nk gi boyan ke lombok ke barcelona ke itu dia punye suka la nk melaram ke nk meragam ke itu dia punye suka…jangan banding kan cik ta ngan artis2 lain ..cik ta tk boleh jadi orang lain n orang lain tk boleh jadi cik ta …cik ta is cik ta yg orignal ok ! sebokkkkkkkkkkkkkkkk nk cakap pasal orang punye holiday !!! kalau kau ada duit ha pegi la holiday kt german ke kt america ke…rezeki masing2 tk sama ok ! cik ta a laki ada anak… artis pompan lain dia ada segala2 nye duit rumah besar laki kaya tapi anak tkde…Allah itu maha adil n maha kaya…hanye Allah yg mengetahui segala nye..

      0

      0
    • melati says:

      Sumber yg boleh dipercayai Che Ta ni ader simpanan RM100 juta, bukan RM1 juta..!!! so yg lain takkan saya nk citer…hmmmmmm…..!! fikir2 kan lah…

      0

      0
      • minah jambu - safety first says:

        mungkin jugak eh..

        0

        0
      • Anonymous says:

        hush..biar btl ko melati…dgr kat rosmah ni mau nangis die sbb che ta lg kaya dan tiap2 bln g oberc…maunya die suh abg jib naikkan cukai…kahkahkah….

        0

        0
      • Siti says:

        Kalau ada RM100 juta, Che Ta pasti dah naik private jet sendiri, ada yacth sendiri, rumah sebesar mahligai seperti movie hindustan, Handbag birkin crocodile himalayan harga cecah sejuta. Saya pasti Che Ta akan hidup lebih mewah dari sekarang sekiranya beliau ada 100 juta di akaun simpanannya.

        Saya percaya beliau jutawan, bukan ratusan juta.

        0

        0
    • anonymous says:

      dia artis la…kalau tak dia sensasi kan pun blogger2 dan wartawan2 yang war warkan…dia post kat IG dia tu hak dia..hangpa org biasa yang hanya pg vietnam dengan cambodia pun sibuk upload kat IG…tu tak show off ke tu nama nya ..pi negara china yang berak merata pun kecoh sekampung… kalau Che Ta hang kata show off..org biasa buat show apa pulak…show pala otak hang!

      one word ‘DENGKI”

      0

      0
      • Anonymous says:

        kan..dia post kt ig xkan korang nk g tengok plak kn..kata xminat..so kalu blogger post xpatut le korang kata dia menunjuk..ntah2 dia pun xtahu blogger post pasal dia g cuti

        0

        0
    • Anonymous says:

      ko dah kenape?
      biasa klu ko ckp dia show off tu menunjukkan sape diri ko sebenarnya.
      ntah2 mmg dia jenis cmtu..
      ko kate die show off sebab ko sendiri tau cmne tu show off..
      ape yg ko kate tu cerminan diri ko tu

      0

      0
  7. Anak itik tokwi says:

    First time tengok che ta pakaian tak sarat sgt. Nampak nice je. Tapi tak tahu kenapa kesian kat ecah. Rasa macam dia takkan ada childhood yg normal, distylekan mcm org dewasa je. Huhu

    0

    0
    • Awan says:

      I pun suka tengok che Ta finally tak rambu ramba.. tapi macam Ecah ni ok jer, at least dia still get to explore life and kanak2 pompuan whatever age memang suka dress up, so to me it is normal jer, cuma kadang2 tu mak nya buh segala benda sarat sangat, tu jer. Plus, zaman skang apa jer yang normal to the kids? Budak2 lain duk ngadap gajet jer siang malam, normal ker?

      0

      0
      • Anonymous says:

        pilihan masing2..ada kakak kawan aku pesan nak beli baju kat anaknya jgn beli yg ada gambar katun2 & jgn beli brand kanak2..some people plak anak tu dah 12 thn pun masih pakaikan baju gambar mickey..pilihan masing2 kan so lantakla who r we nk judge

        0

        0
  8. orgtua says:

    Without doubt anak Che Ta is the cutest of them all…

    0

    0
  9. orgtua says:

    syoknya byk duit….pandai Cik Ta cari…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    RIAK

    0

    0
    • Anonymous says:

      che ta ni mmg suka show off..mcm blagak pun ada..tunjuk dia pkai itu ini..p sana p sini..org lain tak da juga mcm tu..mluat aku tgok..

      0

      0
      • Anonymous says:

        dalam meluat boleh plak komen..maklumla kalu tak klik t takat nampak 1,2 gambar je tak tau plak che ta pakai apa..mulut meluat dalam hati suka suka suka..lenkali meluat tak payah tengok

        0

        0
      • anonymous says:

        meluat pun ko tengok jugak..STALK JUGAK…TELEK JUGAK SAMPAI TERJEGIL BIJI MATA….YANG BENAW NYA KO DENGKI..atas kelebihan orang lain…

        0

        0
        • i says:

          ni mst fans che ta…tu la suka sgt tgok..minta puji..mnunjukan kwehawan n kekayaan pada umum..

          0

          0
        • Anonymous says:

          kita ni hidup tak pyh nak mnunjuk sgt..org tau jg tu kita ni kaya ka, miskin ka..da mata org memandang..jgn nak blagak sgt..sy setuju ngan i (3.05pm) tu..

          0

          0
  11. ye ye je... says:

    aku ok je tengok aisyah…cute je aku tengok, memang mcm kanak2 lain…tak pyh nak kesian ke apa ke..fikir positif tak boleh ke? entah mcm mana baru ko rasa normal..setakat dia nak style kan anak pakai beg chanel tak pyh la nak mentaknormalkan anak org…jeles le tu..

    0

    0
  12. Qalbu says:

    Kesian plak.zain saidin. Kerap sgt kne keje buat fotografi kat oversea. Muka pun dah kepenatan dah tu

    0

    0
  13. didi says:

    senang keja kau nara,,cilok gmba dr instagram retis,,,

    0

    0
  14. fatimah busung says:

    CHE TA DGN MAN KAJANG ADE PERJANJIAN SULIT. MAN KAJANG BAGI CHE TA KASUT HELLS FREE DENGAN SYARAT DIE KENA IKUT SETIAP TRIP CHE TA.

    0

    0
  15. Grrr says:

    Untung badan..yg mnumpang pn untung gak.

    0

    0
  16. nok gebuzzz says:

    x sakit ke kaki pki kasut tumit tinggi tu…ke ms taken pic jer..agaknyer ms bjln pon bwk kasut berpasang2 kot….che taq sape x tau ye dok!!

    0

    0
  17. Rosebud says:

    Kalau ada cerita Che Ta mesti nara letak gambar Che Ta kahwin dgn first hubby.

    Betui betui nak suroh kita compare. Che Ta kau tak perasan ke muka kau dulu dan
    sekarang. Adooi

    0

    0
    • bangjalil says:

      My dear, itu bukan gambar yang abang nara letak. tu automatically keluar. Related post nama nya. ok?

      0

      0
  18. miss pelik says:

    mm x menikmati percutian…
    asek nk bergmbar je..

    0

    0
  19. nyah says:

    eeeuuuwww potong stim tul la dok scroll enjoy nengok che ta tetiber ada gak muka pok pok kampongan !…haish kajang,kajang ade je ko kan menempek dgn che ta

    0

    0
  20. Fido Dido says:

    Bp byk kasut dgn handbag agaknye dia bwk setiap kali travel. hehe..btw ecah comeyyy.. #takmodengki

    0

    0
  21. pelik pelik says:

    xnmpk kecantikan barcelona pun.dok nmpk muka depa je..

    0

    0
  22. damai says:

    knp tiap kali mrk pergi holiday mesti ada man kajang, knp kat umroh x ada pula. Sape kah Man Kajang dgn cik ta dan zain, pelik aja. ekonomi makin merundam tapi mrk sentiasa keluar pergi bercuti, sedekah lah sy sikit duit tu, nak juga merasa pergi bercuti

    0

    0
  23. anum says:

    Ecah memang comeyyyy dan vogue. Selalu digayakan dengan baju cantik2, itula perbezaan dia dengan budak lain, kalu pakai baju gambar kartun je hari2 tak de la beza dgn kanak2 lain kan….Dia bukan lah mangsa fesyen spt diperkatakan oleh sesetengah org

    0

    0
  24. Huhu says:

    Dah boleh sgt pi buat haji dah ni. Terlebih mampu sudaa

    0

    0
  25. Kiki says:

    Nampak ecah byk kesan merah2 kat betis, lengan dan muke…gigit nyamuk ke…ksiiaaannn

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Nk bg cadangan ckit..ap kta amik gmbr lebih kpd permandangan..bkn amik gmbr bdn model semata2. Org g melancong utk site seeing the beautiful scene surrounding u..not some kind off fashion show semata mata..
    Ad seorg pmpuan kaya ni..pn selalu tgkp gmbr ala2 che ta..pkai bulus sana sini..die pengusaha produk kecantikkan jgk.. ak rs spe2 yg mengusahakan produk kecantikkan ni mmg trend die sama kot.. yelah..xkn jual produk kecantikkan tbe2 ko pulak nmpk comot.
    Psal keriakan kluarga ni ak cam xeran sgt..psal biar Tuhan je yg judge.

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Xde apa2 yg salah psl pic ni.cuma kesian.kesian zain dan anak trpksa lalui hidup bersama wanita tua yg gile dan acah2 mewah.

    0

    0
    • Anonymous says:

      acah2 mewah celah mana cek oiiii .. dia memang mewah la .. hang ingat nak g luar negara shoping2 tu semua pakai daun ka cek?

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg le bkn pkai daun..tp ni tlmpau mnunjuk..org pn ada yg byk duit berharta,kaya,jutawan..tp tak la mcm dorg ni..kekejutan..

        0

        0
    • anonymous says:

      panggil che ta wanita tua? tua2 pun BERANAK ko..kawin lelaki muda lagi…ko tu entah2 kawin pun tak lagi..tak laku2 apatah lagi nak beranak..kalau ko dah kawin mesti laki ko geli nengok ko..atau laki ko ada skandal tu yang ko jaki dan dengki dengan che ta…terima jela hakikat che ta ni cantik menarik dan berperibadi tak sombong…ALLAH bagi rezeki pada hamba2NYA yang dia nak…apasal la hang pa dengki sangat..nk kata orang tu show off..hang pun upload jugak pic2 hang pa yang tak berapa nak vogue tu..tayang anak..tayang laki…tayang baju raya…buat video2 kat insta…upload bday anak walau hanya wat kat KFC and MC D…upload foto dalam bilik aiyo bilik tidok ..so sesiapa yang ada FB Insta tu yang upload pic2 tu SHOW OFF LA ya? ??

      0

      0
  28. whatever says:

    riak ker cmni?? pd aku nie normal.. gi holiday snap pic ank branak. then share wif a nice view. aku suke tgk pasal leh gak tgk pemandangan kt negara owg. da spesies owg2 kebanyakan cm kite nie..bru dok otel 4 5 bintang fuhh kemain up pic dlm blik otel smpai pic tandas pn nk snap n post.. whatever..

    0

    0
    • Anonymous says:

      kan..normal la tu..yg tak normalnya blog gosip la..nak naikkan rating post le gambar artis yg org menyampah pastu bduyun2 org komen..cuba kalu blog gosip xde post ada org tahu che ta g jejalan..bg aku che ta tak kaco org pn so xde le sakit mata sakit hati nengoknya..yg aku sakit hati org biasa yg kaya ni..pakai emergency lane la..merc langgar kete aku pn blah gitu je..hrp je pakai merc banyak duit tp nk bayar calar sikit pn xde duit ke..memang xde adab!!!

      0

      0
  29. Anonymous says:

    laki mcm keje bibik…. bini asyik sibuk fotografi… bagus klu soh dia join misi kemanusiaan…

    0

    0
  30. apa nak buat says:

    kesian nengok si esah tu..

    0

    0
    • acah2best says:

      patutnya “apa nak buat” kesian kat anak ko kalau ko ada anakla sebb tak dapat pg overseas and pakai baju cantik2 macam ecah….sebelum komen atau nak kutuk …cermin dan suluh kehidupan sendiri dulu….kesian apa nya si ecah ni..kalau dia dah pandai bercakap mesti dia rasa bersyukur dapat mak macam che ta…ada mak2 nak melawa nk bercuti anak2 di bagi makan ikan bilis, sardin, baju pun ala2 pasar malam je…ada mak2 yang nak makan sedap2 …depa makan waktu office hours dengan geng2 bila kat rumah bagi anak makan telur dengan kicap !

      0

      0
      • Anonymous says:

        acah2best..emo la ko ni..ko puji che ta mlambung2 ada dia bawa ko p bcuti..pkai mewah2..kesian nye ko ni…

        0

        0
  31. Jom puasa enam says:

    Kecik2 dah pakai chanel.. Ko hado

    0

    0
  32. Anonymous says:

    ada jugak jantan tuh.. hahaha

    0

    0
  33. Anonymous says:

    nape badan tngn..kaki n badan ecah bnyk bintat2 merah..kna gigit nyamuk ke?perut ecah nmpk gendut la..

    0

    0
  34. Anonymous says:

    rcw – more to photoshoot session bukan holiday.. siap tukar2 kasut, henbeg, makeup
    shawal – holiday

    0

    0
  35. darlina says:

    Echah ni makin bulat aku tgk.. Comelnyaaa..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    nak jadi cantik mcm cik ta..nak jadi cantik mcm cik ta

    mak…aku nak jadi cantik mcm cik ta…..

    0

    0
  37. chetaktaulah says:

    Che Ta ni “hot stuff” lah
    Post aje gamboh dia and famili
    meluap2 yg luahkan..
    kutukan….
    pujian…..
    dan yg sewaktu dgn “sakitnya ku disini didlm hati ku…”
    ya “best”nya
    dia go on and on……
    dgn loghat Kak Marrnya….
    heheheh….!!!

    0

    0
  38. anonymous says:

    biarla..bukan kah Che ta hidup sbg ibu tunggal susah bertahun..dulu2 bersedih. inikan hasil kerja susah payah beliau..

    0

    0
  39. semek_bunga says:

    buncit budak comel je…buncit org tua pas melantak kat open house ni..alahaiiii kasimmmmm

    0

    0
  40. bdk montel comei ni mmg nk kena kutei pipi tauu!

    0

    0
  41. cik pah says:

    laaa..yg dok komen kata menunjuk bagai ni da kenapa….senangnya buat dosa dgn hukum org sewenang2nya….dia kesana nk bawa sape utk apa itu hak dia…hanya mereka yg tahu…mgkin seseorg tu ada kepentingan bisnes ke apa bg dia..apa yg negativ sgt…kalau pun dia mmg ada hati nk menunjuk itu dosa dia ngn Allah..pelik la dgn manusia berhati hitam…apa semua tak kene….

    0

    0
  42. Mak iti says:

    ecah comel..semua comel. ..mak iti doa dpt life mcm che taa..suka tgk org heppi

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Cik ta ni gi umrah berkali kali..balik msia pakai baju nampak lengan..seluar ketat..nak tunjuk kasut, nampak kaki..cik ta ni tahu tak kaki tu aurat.

    0

    0
    • Pasar borong selayang says:

      Dia kan propa.mestilah dia tahu tp propa jer tak tau. Kesian zain byk tgggung dosa aurat dia.tu lah zain.kalo dulu kawen dgn org muda atau sama baya kan senang.ni kawen dgn ayam pencen.dah liat kalo nk dibentuk.kuikuikui.

      0

      0
  44. Yekeni says:

    Eh kata buat baju sorang 30 helai untuk 30 hari raya? Ni gi holiday? Membazir aje 30 helai. Zain lagi membazir. 1 gambar dgn family pun takde. Che ta aje anak beranak.

    So far tengok brapa helai aje yg che ta pakai.

    0

    0
    • mak c kina says:

      30pasang bju raya bkn nk tunjuk kt hang hari2..30pasang tu utk dorg hadir rmh terbuka,masuk paper,masuk tv…

      0

      0
      • Yekeni says:

        Oh iye…. Ingat dia suka tunjuk kat i…. I silaplah gitu…. Tak sangka spokesperson dia jawabkan kat blog ni… Thanks for the clarification. Now i know…

        0

        0
        • Anonymous says:

          sebab spokesperson mcm kami ni bkn org yang berperasangka buruk pada orang…

          orang macam che ta & yg seangkatan dgn nya perlu ada stok baju lbh dari sehelai..

          kalau baju yg diulang tayang,nanti korg jugak ckp,che dah kehabisan [email protected] baju retis/model lain,nanti ckp xmampu bli yg baru plak

          bila dah xsuka,apa yg org buat semua salah

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kehkehkeh..spokesperson.win!

          0

          0
        • Yekeni says:

          ‘spokesperson macam kami’ – hehehhe…. With wage? Brapa kot dia bayar bekerja sebagai spokespersonnya?

          Seriously? Orang macam che ta? What and who is she? A special human being? Bidadari? Until there’s a saying ‘orang macam che ta dan yg seangkatan dengannya’? This is seriously a joke..

          Isn’t she a normal human being? Yg buatnya ada saying ‘orang macam che ta’ ni are people like you kot. Yang mengangkat2 ‘orang macam che ta’ ni.

          What is sooooo special about a person? Actress? In what way does an actress contribute to the society? With drama mengarut like whatever the name of the drama tu?

          Everything in life, biar berpada2, jangan mengada2….

          0

          0
  45. Lorna says:

    ha ha, sorry we travel around the world chill je, baru balk spin lot, at least 2 months around europe. che ta ni mcm orang kampung baru data suit nak show off. And then pegi sang, den gang gang sender, feeling feeling famous. Orang spin law law la, take heran den feeling feeling glamor che ta ni.

    Sorry i rimas orang malaysia feeling feeling glamor pegi negara orang , tangkpa gamba mcm jakun. Laughing stocks okay.

    0

    0
    • acah2best says:

      Hey Lorna ko pun show off jugak kalau tak …takkan ko bagi tau hang pun travel the world pi spain..takdak sapa la nak tau hal2 dalam kain hang..hang sendiri yang pi citer…MALU la…at least che ta orang yang keluarkan citer dia…hahahahaah

      I lagi malu baca komen you Lorna yang SHOW OFF gi round the world walau orang sikit pun tak kenal hang …..a big LAUGH HAHAHAHAHA

      0

      0
  46. Anonymous says:

    Kalau org tak kenal memang org ingat Man Kajang tu laki che ta. Zain pulak adik dia. Ecah tu pulak cucu dia… lawak bebenor keluarga diaorang ni.

    0

    0
    • each2 best says:

      yang ko tu pulak anonymous 8.31am nenek dia orang..hehehehe

      0

      0
    • Anonymous says:

      Hahahaaa..kau dah buat satu family tree yg tepat! Sian kau zain.cukup2 lah duk dlm dunia badut che ta ni.biar pi dia kawen dgn man kajang jer..kau tu sperm donor jer tàu..cuba kita kasi dia kawen dgn man kajang plk tgk anak yg kuar versi mana plk..msti lg fotogenik muka anak depa.

      0

      0
  47. mak c kina says:

    salah 1 sbb nape aku suka che ta…dia g berjalan (xkisah la psl keje/btl2 berjalan) xpenah tinggalkan suami &anak…
    org biasa pun selalu je up gmbr kt ig,fb..sbb dia org kenal je nmpk mcm show off
    org kata dia xploid ank dia..bg aku xjugak..ank dia pempuan kot..mmg la byk eksesori..gelang,rantai,cekak..bju semua ropol2..
    & dia ada duit,biar la dia bg perabih pun..bkn blh bwk mati..
    xperlu nk pertikai dia byr zakat ke x..byr tax ke x..mana korg tau,ntah2 dia adalah penyumbang zakat terbesar kt kl/selangor

    0

    0
    • anon says:

      ye, anak dia ecah kongsi je IG dgn dia, tak ada IG khas pun untuk Ecah dia buat, yang byk2 IG Ecah tu peminat yang buat sebab tu la bercampur dengan iklan bagai. Tak de la show off mcm tu. Org biasa pun kalu g holiday lagi byk upload gbr, tu pun kira show off jugak kan.

      0

      0
  48. Anonymous says:

    Yg back up nek ta ni mesti kuncu kuncu dia or nek ta sendiri…

    0

    0