April 24th, 2012

Abang Nara dah cakap lama dah yang si Wawa Zainal ini akan popular suatu hari nanti. Nampaknya suatu hari nanti itu mungkin bermula pada hari ini apabila dia dilantik menjadi duta baru Lipice menggantikan Lisa Surihani. Adakah Wawa bakal menggantikan tempat Lisa Surihani sebagai Malaysian sweetheart suatu hari nanti?

wawa zainal duta lipice

Daripada segi wajah, memang ada harapan untuk Wawa menjadi igauan ramai jejaka. Mungkin Wawa perlu tingkatkan lagi mutu lakonan agar bakatnya akan lebih diakui ramai. Rasanya tidak lama lagi makin banyak filem dan drama yang menampilkan Wawa Zainal akan ditayangkan. Semoga selepas ini nama Wawa Zainal akan bertambah popular.

Lagi 8 keping gambar Wawa Zainal yang dilantik sebagai duta Lipice dengan membaca entri ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Facebook MIG Online. Untuk makluman, Wawa Zainal adalah artis naungan MIG.

wawa zainal duta lipice

wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice
wawa zainal duta lipice

April 8th, 2012

Kalau hendak dikirakan, Wawa Zainal lebih dahulu menghiasi dunia hiburan Malaysia berbanding dengan Neelofa dan Izara Aishah. Entah di mana silapnya, nama gadis berusia 19 tahun ini masih tidak begitu popular. Itu dibuktikan apabila namanya tidak termasuk di dalam senarai Top 5 Artis Wanita Baru Popular untuk ABPBH2011.

gambar wawa zainal

Hendak dikatakan tiada rupa, Abang Nara rasa Wawa Zainal ada tarikannya yang tersendiri. Mungkin kekurangan kontroversi hangat menyebabkan nama Wawa lambat untuk dikenali umum. Namun Abang Nara dapat rasakan tahun 2012 ini bakal membantu Wawa untuk menyinar dengan lebih terang. Lagipun sudah banyak drama-drama lakonannya yang kini sedang ditayangkan di rangkaian televisyen.

Semoga untuk ABPBH2012 nama Wawa Zainal akan tercalon sebagai Top 5 dalam mana-mana kategori. Kepada Wawa, teruskan usaha anda untuk membina nama di dalam industri seni Malaysia. Abang Nara yakin anda boleh berjaya suatu hari nanti. Dan kalau boleh, biarlah popular kerana bakat bukannya kerana kontroversi murahan.

July 19th, 2011

wawa zainal

Siapa Wawa Zainal nie Abang Nara? Kenapa Abang Nara suka sangat promote artis-artis tak berapa nak popular? Ish-ish. Karang kalau Abang Nara letak cerita artis-artis femes setiap hari korang boring pulak mengadap muka diorang. Apa kata sekali-sekala kita selitkan dengan artis-artis yang baru nak naik. Bila lagi diorang nak interframe. Tak gitu?

Lagipun nanti kalau tiba-tiba si Wawa Zainal nie dah femes, bolehlah korang claim kat kawan-kawan cakap korang dah kenal lama dah si Wawa nie. Dah pernah tengok kat BeautifulNara dah. Boleh eksyen sikit dengan member korang. Tak gitu? Apa pun si Wawa nie Abang Nara tengok ada pakej tersendiri. Memang menjadi watak gedik dia dalam drama Ana Lulu. Berbakat budak nie.

Apa pun kita layan lagi beberapa keping gambar Wawa Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Shafie.

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal