(GAMBAR)Wawa Zainal, Pelakon Drama Ana Lulu Bersama Nora Danish

Hiburan

(GAMBAR)Wawa Zainal, Pelakon Drama Ana Lulu Bersama Nora Danish

wawa zainal

Siapa Wawa Zainal nie Abang Nara? Kenapa Abang Nara suka sangat promote artis-artis tak berapa nak popular? Ish-ish. Karang kalau Abang Nara letak cerita artis-artis femes setiap hari korang boring pulak mengadap muka diorang. Apa kata sekali-sekala kita selitkan dengan artis-artis yang baru nak naik. Bila lagi diorang nak interframe. Tak gitu?

Advertisement

Lagipun nanti kalau tiba-tiba si Wawa Zainal nie dah femes, bolehlah korang claim kat kawan-kawan cakap korang dah kenal lama dah si Wawa nie. Dah pernah tengok kat BeautifulNara dah. Boleh eksyen sikit dengan member korang. Tak gitu? Apa pun si Wawa nie Abang Nara tengok ada pakej tersendiri. Memang menjadi watak gedik dia dalam drama Ana Lulu. Berbakat budak nie.

Apa pun kita layan lagi beberapa keping gambar Wawa Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Shafie.

wawa zainal

Advertisement

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

Advertisement

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

72 Comments

  1. Pingback: Gambar Wawa Zainal

Loading...