July 19th, 2011

wawa zainal

Siapa Wawa Zainal nie Abang Nara? Kenapa Abang Nara suka sangat promote artis-artis tak berapa nak popular? Ish-ish. Karang kalau Abang Nara letak cerita artis-artis femes setiap hari korang boring pulak mengadap muka diorang. Apa kata sekali-sekala kita selitkan dengan artis-artis yang baru nak naik. Bila lagi diorang nak interframe. Tak gitu?

Lagipun nanti kalau tiba-tiba si Wawa Zainal nie dah femes, bolehlah korang claim kat kawan-kawan cakap korang dah kenal lama dah si Wawa nie. Dah pernah tengok kat BeautifulNara dah. Boleh eksyen sikit dengan member korang. Tak gitu? Apa pun si Wawa nie Abang Nara tengok ada pakej tersendiri. Memang menjadi watak gedik dia dalam drama Ana Lulu. Berbakat budak nie.

Apa pun kita layan lagi beberapa keping gambar Wawa Zainal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Shafie.

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal

wawa zainal


72 responses to “(GAMBAR)Wawa Zainal, Pelakon Drama Ana Lulu Bersama Nora Danish”

  1. […] pun cuba lah untuk kongsikan gambar-gambar menarik yang joey39 jumpai di laman web Abang Nara iaitu Beautiful Nara. Wawa Zainal merupakan pelakon drama Ana Lulu dan sekarang main filem Hantu Dalam Botol Kicap. […]

Loading...