November 8th, 2018

Hujung minggu adalah waktu untuk Abang Nara melakukan aktiviti bersama keluarga tercinta. Pening juga kepala nak merancang aktiviti best yang boleh dibuat bersama-sama isteri dan anak-anak.

Nasib baiklah hujung minggu ini (10 November) akan berlangsung Fiesta Raja Futsal dengan pelbagai aktiviti menarik turut disediakan. Confirm Abang Nara akan angkut satu family pergi ke sini.

Raja-Futsal-PPL

Bertempat di Kompleks Sukan Negara Shah Alam Panasonic (bermula jam 9 pagi sehingga 7 malam), mereka yang RSVP untuk hadir ke Fiesta Raja Futsal, Fiesta Futsal Terbesar Malaysia ini turut sama berpeluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM30,000. 2,000 orang yang terawal RSVP akan dimasukkan ke dalam “cabutan bertuah” untuk hadiah-hadiah seperti Garmin Fenix, DJI Spark Drone, Sony PS4, VIVO X21 Smartphone.

Sambil bersantai bersama keluarga, sambil boleh bawak pulang hadiah best-best. Memang menarik!!! Jangan lepaskan peluang keemasan ini dan RSVP sekarang di sini.

Lucky-Draw-Prizes

Ok Ok jom kita tengok apakah aktiviti-aktiviti best yang boleh dilakukan oleh seisi keluarga sepanjang Fiesta Raja Futsalhttp://bit.ly/2Dm6yVL ini berlangsung:-

1. Bazar fesyen & gaya hidup oleh Propagandafest, LOKA.malaysia dan MyDigi Rewards

3

Kalau isteri anda kata taknak pergi Fiesta Raja Futsal ini sebab tak ada benda best untuknya, terus je bagitau ada maca-macam baju yang dijual di bazar anjuran Propagandafest, LOKA.Malaysia dan MyDigi Rewards, confirm dia akan terus bersemangat nak pergi punya. Anda sebagai seorang suami haruslah menjalankan tanggungjawab untuk menyediakan duit yang secukupnya. Heheheh.

2. Klinik bola sepak bersama Safee Sali, Normala Yusoff, and Siti Suhaila

5

Inilah masa terbaik untuk anda belajar teknik bermain bola yang tertinggi daripada mereka yang bergelar pemain profesional. Bukan senang nak dapat tips-tips daripada bintang-bintang ini. Jangan lupa untuk dapatkan autograph diorang jugak.

3. Main FIFA19 di PS4

fifa-19-ronaldo-neymar-e4vrh56c4op71vn6mlvx1lzsr

Kalau anda seorang kaki main FIFA19 di PS4, inilah masanya untuk menguji kehebatan anda bersama pengunjung-pengunjung lain Fiesta Raja Futsal ini. Mana tau ada awek yang terjatuh cinta dengan kehebatan anda. Heheh.

4. Makan sepuas-puasnya

7

gambar sekadar hiasan

Bab makanan jangan risau kerana ada banyak food truck yang disediakan oleh PropagandaFest sepanjang aktiviti ini berlangsung. Semuanya confirm sedap-sedap belaka. Pilihan makanan pun banyak. Kalau lapar boleh terus pergi makan tanpa perlu berjalan jauh.

5. Berjumpa dengan Steffi dan Intan Serah

Dah sampai di Fiesta Raja Futsal, jangan lupa singgah Digi Booth untuk beramah mesra dengan bintang futsal wanita Intanserah dan Steffi Sarge Kaur! Masa ni lah anda boleh berselfie dan dapatkan autograf dari mereka.

6.  Bouncy castle & giant bubble untuk kanak-kanak

p7-7

Ha ini memang anak-anak Abang Nara akan super excited punyalah. Boleh biarkan diorang melompat sepanjang hari di bouncy castle ataupun mengejar buih-buih gergasi yang disediakan di fiesta ini. Balik malam confirm penat dan tidur awal. Seronoknya!!!

7. Berhibur bersama artis-artis tempatan

Jangan terlepas untuk menyaksikan persembahan live oleh selebriti-selebriti tempatan kita seperti Aizat Amdan, Caprice, Rahim Sepahtu, Genji Buskers dan ramai lagi di Fiesta Futsal Terbesar Malaysia ni. Memang syok!

Sebenarnya banyak lagi aktiviti-aktiviti best yang disediakan di Fiesta Raja Futsal ini. Kalau nak tahu lebih lanjut, bolehlah layari https://www.rajafutsalmy.com/. Diingatkan sekali lagi supaya anda RSVP di sini bagi membolehkan nama anda dimasukkan ke dalam cabutan bertuah. Jangan lupa untuk bawa anak-anak dan isteri anda ke sini pada hujung minggu kelak.

Jumpa anda di sana!!!

Advertisement
October 1st, 2015

Baru-baru ini, pemain bola sepak JDT Safee Sali telah mengadakan majlis aqiqah buat anak perempuannya Shanika Salsabilla.

Memang cukup comel Shanika ini, untuk pengetahuan ini adalah anak pertama beliau bersama isteri keduanya yang berasal daripada Indonesia.

Sebelum ini, Safee pernah mendirikan rumah tangga pada 2007 dan dikurniakan dua anak perempuan dari perkahwinan pertamanya yang kini masing-masing berusia 7 dan 5 tahun.

Buat pembaca BeautifulNara dan peminat Safee Sali berikut kami sertakan beberapa lagi foto terkini Shanika Salsabilla.

Advertisement
June 29th, 2015

Sukanya Abang Nara melihat kecomelan anak Safee Salie dan isteri yang bernama Shanika Salsabilla ini. Shanika telah pun dilahirkan pada 15 Jun yang lalu. Untuk mengabadikan detik-detik indah Baby Shanika, Camora Arts telah pun merakamkan aksi comelnya ketika baru berusia 10 hari. Dengan tema ‘Jungle Theme’ kali ini, memang terserlah kecomelan Baby Shanika ini. Apa pun, tahniah buat Safee dan isteri atas kehadiran cahaya mata anda.

safee sali shanika

Untuk makluman, sarang bunga untuk sesi fotograri ini telah ditempah khas dari En. ismail ishak. Sementara set patung pula datang dari NanaAlyaDanis serta kostum Singa telah dikait oleh Knitwie. Camora Arts juga telah menyiapkan set buaian bayi yang ditempah khas dari Custom Frame Malaysia untuk menjayakan “Jungle Theme” fotografi kali ini. Memang dedikasi dan profesional sungguh mutu serta hasil kerja yang diberikan. Puas hati sangat-sangat.

safee sali shanika

Lagi beberapa gambar Shanika Salsabilla dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Camora Arts.

safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika
safee sali shanika

Advertisement
June 16th, 2015

Pemain bola sepak pasukan Johor Darul Takzim (JDT), Safee Sali telah menerima kelahiran bayi perempuan beliau bersama isteri, Fitria Elfina.

Bayi perempuan yang diberi nama Sanika Salsabila itu telah dilahirkan dengan berat 2.8 kg pada jam 9.22 pagi Isnin semalam di Hospital Colombia Asia, Johor Bahru. Berita gembira itu sudah disampaikan oleh Safee sendiri menerusi akaun Instagram miliknya pada tengah hari semalam.

Alhamdulillah..semua nye selamat..wife saya melahirkan seorang bayi perempuan..tiada apa yang lebih bermakna dalam dunia jika kita bersama keluarga yang sudah sempurna..

Safee Sali bernikah dengan Fitriana Elfina seorang warganegara Indonesia pada 21 Disember 2013. Ini merupakan perkahwinan kali kedua buat Safee dimana sebelum ini beliau mendirikan rumah tangga dengan Sabarina Yusoff pada tahun 2007 dan membuat keputusan untuk bercerai pada tahun 2012. Hasil perkahwinan terdahulu, Safee dikurniakan dua orang cahaya mata.

Tahniah kami ucapkan kepada Safee Sali dan isteri, semoga terus bahagia dengan adanya orang baru didalam perkahwinan anda.

Sumber Berita: Astro Gempak

Advertisement