May 21st, 2020

Pelakon Risteena Munim difahamkan terkilan apabila perkongsiannya di Instgaram tempoh hari dikecam netizen.

risteena munim

Perkara itu berlaku susulan tindakannya berkongsi kisah peribadi bersama tunangnya namun seolah tidak sangka akan dikecam sedemikian rupa.

Risteena bagaiamanapun menegaskan dirinya berhak berkongsi apa sahaja di media sosial.

Menurut perkongsiannya, beliau seakan tidak faham mengapa masih wujud segelintir pihak sakit hati dengan perkongsiannya.

“Semua orang ada hak masing-masing apa yang dia nak kongsi. Malah, bebas untuk muat naik apa saja kat halaman sendiri.”

Beliau juga turut menegaskan selagi tidak berkongsi perkara yang menggangu atau memburukkan orang lain, perkara itu adalah tidak relevan andai dikecam.

Malah, Kata Risteena, setiap orang mempunyai hak masing-masing kerana bebas untuk memuat naik apa sahaja di laman berkenaan.

Dalam pada itu, Risteena juga tidak menyangka akan ada golongan tidak bertanggungjawab sanggup mendoakan yang buruk-buruk untuk dirinya sedangkan beliau langsung tidak mengenali mereka.

“Padahal saya tak pernah kenal mereka, tak kacau dan tak pernah burukkan pun. Jadi dari situ saya mengenali pelbagai jenis manusia yang ada zaman sekarang. Yang mungkin saya tak tahu dan tak pernah nampak.”

Terdahulu, Risteena berkongsi berita di mana tunangnya Isa Khan dikhabarkan panik selepas dirinya tidak dapat dihubungi kira-kira setengah jam.

Untuk rekod, pasangan ini telah mengikat tali pertunangan pada 23 November tahun lalu di Bali, Indonesia. Namun masih belum mengumumkan tarikh perkahwinan mereka.

Sumber: Gempak

March 4th, 2020

Kehangatan cinta pasangan Risteena Munim dan Isa Khan sedang hangat membara dan begitu terbuka berkongsi kisah cinta mereka dengan umum. Kata orang, bila hati sedang bahagia dan berbunga, setiap saat hanya fikirkan perkara yang indah sahaja.

risteena isa khan

Sering ditanya mengenai detik pertemuan dengan tunang tersayang, Risteena menerusi akaun Instagramnya berkongsi video yang menunjukkan siapa terlebih dahulu memulakan langkah untuk memikat. Dia juga mendedahkan perbualan bersama Isa yang cukup romantis.

Risteena pada masa yang sama memberikan bayangan dia akan berkongsi semua detik-detik bibit cinta mereka satu hari nanti.

View this post on Instagram

Ramai yang tanya saya, macam mana pertemuan saya dan Isa Khan. Siapa mengorat siapa. Macam mana hubungan tu bermula. Insyaallah one day saya akan share betul-betul dengan semua. Tapi harini saya nak share sikit satu kenangan indah dimana hubungan ini baru nak bermula. Satu kenangan yang akan sentiasa diingati. Sehingga sekarang Isa Khan masih orang yang sama saya kenal dulu. Semoga terus kekal orang yang sama. . Hargai FAMILY dan orang-orang yang rapat dengan kita seperti hari ini hari terakhir kita dapat melihat mereka. Kerana kita tidak tahu bila mereka akan pergi selamanya. Tunjukkan kasih sayang korang pada orang yang korang sayang. Spread love. Show love before it’s too late♥️ Saya juga mendoakan kalian mendapat kebahagiaan dunia akhirat. Amin ♥️

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena) on

Terdahulu, Risteena dan Isa telah selamat mengikat tali pertunangan pada 23 November 2019 ketika bercuti di Bali, Indonesia. Bagaimanapun, mereka masih belum menetapkan tarikh perkahwinan.

November 1st, 2019

Sebelum ini nama pelakon Isa Khan dan Risteena Munim tidaklah begitu mendapat perhatian ramai. Namun, sejak kebelakangan ini gosip percintaan mereka berdua cukup hangat diperkatakan. Sorok macam mana sekalipun, ramai yang dapat menghidu mereka sememangnya sedang dilamun cinta.

isa khan risteena

Terbaru, Isa menerusi akaun Instagramnya memuat naik gambar intim bersama seorang wanita di pangkuannya yang didakwa peminat sebagai Risteena.

Foto tersebut memperlihatkan aktor itu mencium kepala kekasihnya dengan kapsyen romantis, berjanji akan melindungi dan menyayangi kekasih hatinya itu dengan sepenuh hati.

isa khan risteena munim bercinta

Pada masa yang sama, Isa memohon maaf kepada rakan media kerana belum bersedia memberikan sebarang kenyataan mengenai hubungannya itu.

Terdahulu, hubungan Isa dan Risteena menjadi buah mulut ramai apabila aktres itu sendiri memuat naik foto dan video mesra bersama seorang lelaki. Risteena juga pernah memuat naik foto bersama Isa dan kakak pelakon itu, Farali Khan dengan kapsyen ‘Family’.

risteena munim isa khanCounting days katanya, jika benar sedang bahagia dan mencintai antara satu sama lain apa salahnya untuk memberitahu kepada umum. Tidaklah timbul spekulasi ataupun mengundang fitnah.