Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(FOTO) Sekitar Majlis Malam Berinai Risteena & Isa Khan Bertemakan Bollywood

Setelah lebih setahun mengikat tali pertunangan, pasangan sama cantik sama padan, Risteena Munim dan Isa Khan akan menamatkan zaman bujang tidak lama lagi. Sering berkongsi momen romantik bersama, peminat pasti tidak sabar melihat kemeriahan majlis pernikahan pasangan ini.

Advertisement

Di Instagram, Ruhainies menerusi jurugambar rasmi Budak Tadika telah berkongsi beberapa foto sekitar majlis berinai kakaknya itu. Bertemakan Bollywood, seluruh ahli keluarganya dilihat berseri-seri dalam persalinan sari berwarna merah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????????????? (@norhizamyusop)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fazs Faozi Makeup ?? (@fazs.faozi)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

Didoakan semoga urusan pasangan ini dipermudahkan. Kami di Beautifulnara ingin mengucapkan selamat pengantin baru!

SUMBER : Ruhainies
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    March 12, 2021 at 9:30 pm

    gambar yg tak senyum tu patutnya janganlah upload…apa la..

  2. sheery111

    March 12, 2021 at 3:35 pm

    die nampak lebih tua ngan makeup camtu….pastu muka kembang semacam…

  3. aku tetap aku

    March 12, 2021 at 10:54 am

    kenapa aku tgh risteena ni tak cantik even dah make up, hmmm

    • tecit

      March 12, 2021 at 11:48 am

      ruhaines lg cantik dr kakak die. biasela yg first draf. 2nd masterpiece. mcm aku la kakak. adik2 semua berderet2 lawo2. kakak die biashe2 je huhuhu. tp aku suke mekap die mlm berinai ni. lain sikit la dr kebiasaan. die senyum cantik. cume yg gmba yg MUA die upload tu die xsenyum tu jd xcantik plak. mcm xnmpak kemanisan die. jd girls. murahkan senyuman okkk

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top