Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Akhirnya! Risteena Dan Isa Khan Kongsi Tarikh Pernikahan

isa khan dan risteena

Siapa tak kenal dengan pasangan romantik iaitu Risteena Munim dan Isa Khan? Sentiasa berkongsi momen indah mereka dengan peminat, sudah pasti ramai yang tak sabar menantikan pasangan ini bersanding di jinjang pelamin.

Ada memberikan ‘hint’ baru-baru ini, Risteena dan Isa Khan akhirnya berkongsi tarikh majlis bermakna tersebut menerusi entri di laman Instagram mereka tadi.

Advertisement

BACA: Risteena Bagi Hint Kahwin Bulan Mac, Terharu Tunang Sanggup Tunggu Berejam Buat Rambut

Daripada kapsyen yang tulis, pasangan ini memilih tarikh keramat 12 Mac 2021 sebagai hari penyatuan hari mereka berdua.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Risteena Munim (@nur_risteena)

Advertisement

mereka memilih tanggal 12 Mac 2021 sebagai hari bersejarah diijabkabulkan sebagai suami isteri. Risteena dan Isa Khan juga tidak lupa untuk meminta para peminta supaya mendoakan segala urusan berkenaan supaya berjalan lancar.

Ternyata romantik, Isa Khan memberitahu bahawa dia ada menggarap sebuah lagu khas buat bakal isterinya itu yang bertajuk ‘Karunia Terhebat’.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. tecit

    March 8, 2021 at 11:13 am

    eh meluat lah tgk si risteena ni. tegedik2. tesengeh2.

  2. Brunes

    March 6, 2021 at 10:10 am

    kemut kemut.. bukan nak doa tak baik tapi i give it 2 years lolz

    • ncnlrnfle

      March 6, 2021 at 12:50 pm

      aku up setahun laa.. 3yrs. rasa tak kekal jugak. bkn nk doakan, tp biasanya yg jnis berkepit nk rak ni, lps kawen rasa hambar

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama