December 17th, 2013

Antara komen-komen yang diterima di dalam artikel “Nora Danish, Nadeem & Rakan-rakan bercuti di Thailand” ialah “daripada korang gi bercuti lebih baik korang pergi tolong mangsa banjir kat Pahang tue“. Nampaknya insan yang menulis komen itu kini terpaksa menelan ludahnya sendiri. Itulah, jangan cepat sangat bersangka buruk kepada orang. Kan dah malu sendiri.

nora danish bantu mangsa banjir

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Nora Danish dan Dimorian Crewnya kerana telah turun padang menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir di Pahang baru-baru ini. Siap pakai baju ada tulis “Dimorian Crew” lagi. Nampak gayanya semenjak dua ini makin ramai artis yang prihatin dengan kesusahan yang menimpa rakyat Pahang. Good job!!!

nora danish bantu mangsa banjir

Jangan lepas ini ada pula yang mempersoalkan keikhlasan hati Nora Danish dan Dimorian Crew di dalam menghulurkan bantuan ini. Soal ikhlas, biarlah mereka sahaja yang tahu. Yang penting, mereka turun membantu. Semoga usaha murni akan diteruskan lagi di masa hadapan. Beberapa lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir

December 10th, 2013

Hujung tahun sememangnya masa terbaik untuk bercuti bersama orang tercinta dan rakan-rakan rapat. Setelah terbang ke Eropah baru-baru ini, sekali lagi Nora Danish, Nadeem dan rakan-rakan mereka yang diberi nama “Dimorian Crew” melancong ke Thailand bersama-sama. Tentu havoc dan seronok sangat!!!

nora danish dan rakan rakan

Paling cool dan stylo apabila kesemua yang terlibat di dalam trip ini memakai baju T-shirt yang dicetak dengan wajah Nadeem. Memang sempoi habis. Nampak gaya perancangan untuk percutian ini telah dilakukan lama. Pasti seronok dapat berehat bersama rakan-rakan yang sekepala.

nora danish dan rakan rakan

Semoga Nora Danish, Nadeem dan Dimorian Crew selamat pulang ke Malaysia kelak. Jangan nakal-nakal sangat di negara orang. Keselamatan harus dijaga. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan

October 24th, 2013

Kalau selama ini kita melihat Nadeem seringkali berdiam diri mengenai status hubungannya bersama Nora Danish, hari ini menerusi akaun Instagramnya, Nadeem dilihat menggunakan kata ganti diri “My Love” untuk Nora. Adakah ini satu pengakuan cinta olehnya terhadap Nora? Nampak gaya memang macam itulah kan?

nadeem dan nora

Malah Nadeem juga menulis bahawa mereka kini sangat bahagia di samping diri masing-masing walaupun sering mendapat “kebencian” daripada lelaki-lelaki di luar sana. Biasalah kalau dah dapat awek secantik Nora Danish, pasti ada yang jeles.

nadeem dan nora

Semoga hubungan Nadeem dan Nora akan terus berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Secara jujur, mereka memang seperti pinang dibelah dua. Lagi bagus kalau Nadeem cepat-cepat masuk meminang Nora. Orang macam Nora Danish banyak peminat. Bahaya kalau dibiar lama-lama. Apa-apa pun, semoga terus berbahagia buat anda berdua.

October 21st, 2013

Waaaa ~~~ Seronoknya melihat gambar Nora Danish dan Nadeem di Eropah. Khabarnya Nora Danish menemani Nadeem ke sana atas urusan perniagaan dan bertemu sepupu Nadeem. Untunglah Nora Danish ada kawan yang sebaik Nadeem. Semoga daripada “kawan” akan bertukar menjadi “sayang” suatu hari nanti.

nora danish nadeem

Semenjak kebelakangan ini seperti yang anda ketahui Nora Danish memang sering berkongsi gambarnya bersama Nadeem di Instagram. Berkata kepada Berita Harian, Nora memberitahu tujuannya melakukan perkara ini kerana tidak mahu dikaitkan dengan lelaki lain. Adakah ini maksudnya Nora sudah menjadi milik Nadeem? Kata Nora Danish:-

Sebelum ini, Nora sering menjadi mangsa gosip dengan ramai lelaki. Setiap kali Nora berlakon dengan artis lelaki, pasti akan timbul gosip kami bercinta. Dengan Adi Putra, Shaheizy Samlah… Tapi semuanya itu tidak benar.

Jadi apabila Nora letak gambar bersama Nedim, Nora harap semua orang faham dan tak kaitkan Nora dengan mana-mana lelaki lagi. Bagaimanapun, Nora tak suka guna istilah bercinta tetapi lebih selesa mengatakan Nedim adalah teman rapat Nora

nora danish nadeem

Nadeem seharusnya bijak membaca “between the lines” ayat-ayat daripada Nora Danish di atas. Nampak macam Nora sudah bagi “green light” buat Nadeem. Diharap Nadeem tidak mempersia-siakan peluang ini. Awek secantik Nora Danish bukannya mudah dicari. Lagipun status Nadeem dan Nora yang single pastinya memudahkan lagi urusan sekiranya mahu melangkah ke hubungan yang lebih serius.

nora danish nadeem

Apa pun semoga Nora dan Nadeem menikmati waktu-waktu bersama di Eropah. Sila jalan puas-puas. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem
nora danish nadeem