Written by AbangNara | December 17th, 2013

Antara komen-komen yang diterima di dalam artikel “Nora Danish, Nadeem & Rakan-rakan bercuti di Thailand” ialah “daripada korang gi bercuti lebih baik korang pergi tolong mangsa banjir kat Pahang tue“. Nampaknya insan yang menulis komen itu kini terpaksa menelan ludahnya sendiri. Itulah, jangan cepat sangat bersangka buruk kepada orang. Kan dah malu sendiri.

nora danish bantu mangsa banjir

Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Nora Danish dan Dimorian Crewnya kerana telah turun padang menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir di Pahang baru-baru ini. Siap pakai baju ada tulis “Dimorian Crew” lagi. Nampak gayanya semenjak dua ini makin ramai artis yang prihatin dengan kesusahan yang menimpa rakyat Pahang. Good job!!!

nora danish bantu mangsa banjir

Jangan lepas ini ada pula yang mempersoalkan keikhlasan hati Nora Danish dan Dimorian Crew di dalam menghulurkan bantuan ini. Soal ikhlas, biarlah mereka sahaja yang tahu. Yang penting, mereka turun membantu. Semoga usaha murni akan diteruskan lagi di masa hadapan. Beberapa lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir
nora danish bantu mangsa banjir

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to (6 GAMBAR)Nora Danish & Dimorian Crew Bantu Mangsa Banjir

  1. KT Pari says:

    Kalau hati tu dah busuk and kotor, susah. Org wat baik kan kata bila kene tegor/suroh baru nak buat. Mana kamu tau dia org tak berniat dari awal nak tolong? Kamu blh baca hati & fikiran dia org ke. Kalau dah tak suka tu, sebok cari keburukan/kekurangan org. Kamu2 yg rase diri dah baik tu, tak derma ke. Tak semesti org kaya je kene derma. Kalau ade sikit, bagi sikit. Kalau kamu ngutuk dia org ni derma sb nak nama, aku tengok artis2 lain mcm ct, becca, dll tu pun masuk paper jugak. Pendek kata semualah nak suroh org nampak. Tengok ct tu dgn laki dia, bina masjid kat kedah siap beritau semua org terpampang kat paper. Tapi sb kamu minat kat dia, takde lah yg mengutuk. Sudah2 lah. Hati mau baik be….

  2. maca damia says:

    Ramainya pengomen2 yg baik hati kat sini, siap mengutuk2 kata kene tegor baru dia org ni nak tolong. Kamu ingat dia org baca ke blog2 gossip ni. lkhlas ke tak ikhlas, hanya tuhan je yg tau. So kamu semua tak pyh cari dosa duk mengata org.

  3. Kom says:

    X nmpk pun kakak nora dgn kwn baiknya tu si ugly betty..

  4. Ass says:

    Alhamdulillah.. tolong menolong memang amalan mulia. cuma jgn over post, lgi2 kt IG… tunjuk sikit2 sudah lar peminat boleh paham.. lebih lgi kita nie perempuan.. sorry nora, peminat skg tak bodoh.

  5. Ass says:

    Alhamdulillah.. tolong menolong amalan mulia.. Cuma jangan over post lebih2 lgi kt IG tu, sikit2 sudah lar, peminat boleh paham.. malu la awk tu perempuan.. sorry nora, peminat sekarang bukan bodoh..

  6. AkuComel says:

    Haaa. Lepas ni Dimorian Crew boleh lah pulak hantar bantuan dengan orang Syria. Winter appeal untuk syria skrg.
    Yang kaki gosip d web bn ni pun blh join skali derma utk syria okay.

  7. Takde mkne Nye jilat ludah ke lap ludah ke Nara oiii…ikhlas ke tak hanya Tuhan jer yg tahu…tp bg aku ni lbh kpd giler glamour jer…yelah dpt gak tunjuk t shirt yg nadim tu sponsor,tak gtu?pas ni tggu jer gbr2 percutian mrka seterusnyer,mgkin china,Dubai,sape tau kan?kan?

  8. Ndh says:

    Awek aidil si Zarema tu geng ND dan Nadeem ye…bagus le aidil cari lbh kaya..klu betul si Rita ckp sblm ni yg dia je yg belanja semua hal so kiranya aidil dh bijak sikit..apa pun semoga ND dn pasgn cepat2 kawin

  9. Hannah says:

    Yeay! thumbs up to Nora Danish..Nedim and the Dimorian Crew! Keep up the good work! :)

  10. havockerz says:

    DH RAMAI YG BERCAKAP .. IKHLAS KENA PEGI GAK LA.. LAGI PON BAPAK NEDIM TU SIAPA ?