Written by AbangNara | December 10th, 2013

Hujung tahun sememangnya masa terbaik untuk bercuti bersama orang tercinta dan rakan-rakan rapat. Setelah terbang ke Eropah baru-baru ini, sekali lagi Nora Danish, Nadeem dan rakan-rakan mereka yang diberi nama “Dimorian Crew” melancong ke Thailand bersama-sama. Tentu havoc dan seronok sangat!!!

nora danish dan rakan rakan

Paling cool dan stylo apabila kesemua yang terlibat di dalam trip ini memakai baju T-shirt yang dicetak dengan wajah Nadeem. Memang sempoi habis. Nampak gaya perancangan untuk percutian ini telah dilakukan lama. Pasti seronok dapat berehat bersama rakan-rakan yang sekepala.

nora danish dan rakan rakan

Semoga Nora Danish, Nadeem dan Dimorian Crew selamat pulang ke Malaysia kelak. Jangan nakal-nakal sangat di negara orang. Keselamatan harus dijaga. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan
nora danish dan rakan rakan

241 responses to (8 GAMBAR)Nora Danish, Nadeem & Rakan-Rakan Bercuti Di Thailand

  1. Dr Alipah says:

    Kepada Dr Alipah..fuck u..xde keje lain ke?asyik baca gosip je..gi jaga anak ko tu lg baikla

  2. Tudiaaaa wajah orang2 UMNO! haha

  3. cik gayah says:

    dulu masa ND bercerai dgn Jejai & kawen dgn FS, aku mmg kesian gila kat ND & menyampah gila kat FS sebab rampai Jejai. tp skang ni aku jadi menyampah gila dgn ND yg tak sedar diri. mana ko campak anak ko weh ND. terbalik pulak peel dgn FS yg very low profile

  4. Lola says:

    Fs ada letak video kt ig dia. Dlm video tu nd n nedim main sukaneka n at d end, dorg mcm berpeluk, nedim siap TERRRRpegang boobs nd! Cayalahhhhh

  5. tujuh says:

    gatal nd nie

  6. tax 15k says:

    wah-wah baru bayar tax rm15k nak hina orang peminat kipas mati si nora ni. geng-geng perasan kaya, bagus gigih mempertahankan nora. sanggup bergaduh bagai. rupa macam kerani cabuk ada hati nak gaji rm100ribu. ketawa terkentot-kentot aku ni ha. sorang kerani cabuk, sorang kerani travel agent. berangan nak jadi kaya jugak macam nora dan nedim. oi pompuan kalau gaji ko rm100k sebulan. takda nya ko nak mengadap beautifulnara ni 24jam. keje kau bergaduh aje dgn pengkomen bn ni macam korang tu betul sgt. macam setan perangai masing-masing. nak aku pijak aja geng kerani cabuk 100k ni. tercirit mak nyah. nak muntah darah perasaan nak mampos.

  7. barabaraboroborobongbong says:

    “Paling cool dan stylo apabila kesemua yang terlibat di dalam trip ini memakai baju T-shirt yang dicetak dengan wajah Nadeem”…WAKAKAKA

  8. […] (8 GAMBAR)Nora Danish, Nadeem & Rakan-Rakan Bercuti Di Thailand (239) […]

  9. […] (8 GAMBAR)Nora Danish, Nadeem & Rakan-Rakan Bercuti Di Thailand (239) […]