March 31st, 2009

yunalis zarai

Yunalis Zarai, atau lebih dikenali dengan Yuna yang femes dengan lagu Dan Sebenarnya dah ada Facebook. Kalau dulu Yuna cuma ada Myspace aje, sekarang nie semua peminat-peminat Yuna boleh add Yuna di Facebook (Lisa Surihani pun add Yuna kat Facebook)

Oh ya lupa nak bagitau anda semua yang 2 minggu lepas kami ada terima satu email dari Yunalis. Isi email tue lebih kurang dia nak ucap thanks kepada BeautifulNara sebab cerita yang positif pasal dia dalam blog nie.

Don’t worry Yuna. Kami di BeautifulNara cuma pangkah artis yang entah apa-apa. Artis yang berbakat besar seperti anda akan kami julang namanya sampai femes. Lagipun anda tak ada kontroversi untuk dipangkah. Hope you stay like that forever.

P.S: Kesian tengok Yuna pegang gitar dia. Macam tak larat je. Ada ke gentleman-gentleman di luar sana yang sudi tolong angkatkan untuk dia?

March 19th, 2009

yuna1

Kami macam Faizal Ismail juga, sangat suka kat Yuna ni. Lagu-lagu Yuna atau nama penuhnya Yunalis Zarai ni memang deep sungguh . Dahlah dia tulis sendiri lirik nya, muda pulak tu, awek Melayu bertudung pulak tu, memang comel betul.

Pagi tadi masa kena interview oleh Faizal Ismail, mungkin sebab 1st time dia ni tak reti lagi nak jawab soalan-soalan FBI, kena lebih latihan bab interview oleh wartawan. Tapi bila dia nyanyi live, memang takde masalah, lemak merdu sungguh lagu Dan Sebenarnya. memang seronok driving gi kerja arini, suara Yuna hilangkan tensen jem.

Sesapa yang nak kenal Yuna ni boleh bukak MySpace Yuna . Boleh order album (EP) Yuna gak. We love you Yuna! bila nak jumpa Beautiful Nara, kasik special gambar khas untuk peminat Yuna.