March 31st, 2009

yunalis zarai

Yunalis Zarai, atau lebih dikenali dengan Yuna yang femes dengan lagu Dan Sebenarnya dah ada Facebook. Kalau dulu Yuna cuma ada Myspace aje, sekarang nie semua peminat-peminat Yuna boleh add Yuna di Facebook (Lisa Surihani pun add Yuna kat Facebook)

Oh ya lupa nak bagitau anda semua yang 2 minggu lepas kami ada terima satu email dari Yunalis. Isi email tue lebih kurang dia nak ucap thanks kepada BeautifulNara sebab cerita yang positif pasal dia dalam blog nie.

Don’t worry Yuna. Kami di BeautifulNara cuma pangkah artis yang entah apa-apa. Artis yang berbakat besar seperti anda akan kami julang namanya sampai femes. Lagipun anda tak ada kontroversi untuk dipangkah. Hope you stay like that forever.

P.S: Kesian tengok Yuna pegang gitar dia. Macam tak larat je. Ada ke gentleman-gentleman di luar sana yang sudi tolong angkatkan untuk dia?


Comments are closed.

Loading...