Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(HOT) Yuna @ Yunalis Zarai Di Hotfm

yuna1

Kami macam Faizal Ismail juga, sangat suka kat Yuna ni. Lagu-lagu Yuna atau nama penuhnya Yunalis Zarai ni memang deep sungguh . Dahlah dia tulis sendiri lirik nya, muda pulak tu, awek Melayu bertudung pulak tu, memang comel betul.

Advertisement

Pagi tadi masa kena interview oleh Faizal Ismail, mungkin sebab 1st time dia ni tak reti lagi nak jawab soalan-soalan FBI, kena lebih latihan bab interview oleh wartawan. Tapi bila dia nyanyi live, memang takde masalah, lemak merdu sungguh lagu Dan Sebenarnya. memang seronok driving gi kerja arini, suara Yuna hilangkan tensen jem.

Sesapa yang nak kenal Yuna ni boleh bukak MySpace Yuna . Boleh order album (EP) Yuna gak. We love you Yuna! bila nak jumpa Beautiful Nara, kasik special gambar khas untuk peminat Yuna.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top