Written by AbangNara | June 29th, 2015

Berbadan gempal, besar atau gemuk (kalau straightforward) di dalam industri hiburan adalah satu cabaran. Memang cabaran untuk dapatkan tawaran berlakon, mengacara atau menyanyi apabila saiz badan anda lebih besar daripada biasa. Itu satu realiti yang tak boleh dinafikan. Kalau dulu ramai selebriti bersaiz besar terpaksa berhempas pulas berdiet menguruskan badan untuk kelihatan bergaya, tetapi kini Sherry Al Hadad dan Zulin Aziz bersama MisClaire telah membuktikan badan gempal bukanlah penghalang untuk tampil sedap mata memandang.

misclaire

Untuk makluman, Sherry Al Hadad menggunakan saiz 5XL sementara Zulin Aziz pula bersaiz XL. Memang sukar untuk mencari baju-baju yang bergaya, cantik dan menawan di dalam saiz sebesar itu. Memahami masalah mereka yang berbadan gempal, MisClaire telah tampil untuk memberikan penyelesaian. MisClaire memfokuskan pakaian ‘plussize’ dengan memberikan ‘value for money’ buat para pembelinya. Cantik-cantik koleksi yang ditawarkan. Semua direka khas dan bukan sekadar tangkap muat.

misclaire

Bersempena Hari Raya ini juga, MisClaire telah tampil dengan koleksi pakaian hari raya untuk mereka yang bersaiz besar ini. Menggunakan Sherry Al Hadad dan Zulin Aziz sebagai model, Abang Nara kagum melihat mutu baju yang ditawarkan dengan harga yang amat berpatutan. MisClaire menawarkan saiz baju sehingga 8XL. Jadi tak ada alasan lagi untuk anda tidak tampil bergaya di pagi raya. Banyak koleksi dan pilihan untuk dibeli oleh anda di www.misclaire.com.

raya

Jom kita tengok bagaimana Sherry Al Hadan dan Zulin Aziz ditransformasikan oleh MisClaire. Kalau diorang boleh, anda pun pasti boleh jugak!!!

Ini pula beberapa gambar ‘behind the scene’ Sherry Alhadad, Zulin Aziz dan MisClaire. Abang Nara suka melihat confidence yang terpancar di wajah mereka. Betullah kata orang, pemakaian seseorang boleh menaikkan atau menjatuhkan tahap keyakinan kita.

misclaire

misclaire

misclaire

misclaire

Sekiranya anda seorang yang berbadan gempal, tak perlu goyah dan tak perlu risau lagi. Anda juga boleh tampil bergaya serta menawan, lebih-lebih lagi di pagi raya nanti bersama MisClaire. Kualiti berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Sekarang ini pun tengah ada promosi raya. Jadilalah silalah ke laman web MisClaire, Facebook MisClaire dan juga Instagram MisClaire untuk memilih sendiri pakaian yang anda minat. Selamat membeli belah!!!

Written by AbangNara | May 13th, 2015

Amboi, amboi, amboi. Gembiranya Abang Nara melihat kebahagiaan pasangan pengantin baru ini, Fahrin Ahmad dan Elena Hani. Selesai majlis pernikahan, mereka berdua terus terbang berbulan madu ke Venice. Kota Venice sememangnya satu tempat yang amat romantik dan sesuai untuk pengantin baru menghabiskan masa bersama-sama.

fahrin ahmad

Ribuan pengikut Fahrin dan Elena di laman sosial melahirkan rasa gembira dan teruja melihat kegembiraan pasangan ini. Tak putus-putus ucapan tahniah diterima. Mereka berdua memang sama cantik dan sama padan. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fahrin ahmad

P.S: Cantiknya blouse bersaiz besar terbaru daripada Mis Claire nie. Saiz bermula dari 2XL sehingga 5XL. Harganya? Murah sangat-sangat. Hanya RM59 sehelai. Kalau beli 2 helai, lagilah murah. RM99 je. Puas hati kan? Bolehlah dah mula beli untuk Hari Raya nanti. Harga semua dah termasuk GST. Jangan lupa LIKE Facebook MisClaire, follow Instagram MisClaire atau layari www.misclaire.com untuk melihat lebih banyak koleksi dan promosi hebat.

 
Written by AbangNara | March 16th, 2015

Beberapa hari selepas Emma Maembong mengesahkan perpisahannya dengan Zizan Razak, tiba-tiba nama Kamal Adli dikaitkan dengan pelakon jelita tersebut. Desas-desus bertiup kencang yang Emma dan Kamal sedang mengenali antara satu sama lain. Malah ada khabar angin Kamal Adli pergi mengambil Emma di lapangan terbang, namun ia telah pun dinafikan oleh Kamal Adli. Ingatkan sudah tamat di situ, rupa-rupanya ada lagi desas-desus terbaru yang menyatakan hubungan mereka berdua semakin rapat.

kamal adli

Menariknya, ada sumber yang menyatakan Kamal Adli sudah membawa Emma Maembong bertemu dengan keluarganya. Wah!!! Sudah advanced kalau betul. Namun yang pasti, Kamal Adli bukanlah punca perpisahan Emma dan Zizan. Mereka hanya baik selepas perpisahan tersebut terjadi. Kata sumber tersebut:-

Betul, memang mereka rapat sejak akhir-akhir ini. Tapi Kamal bukanlah punca perpisahan Emma dan Zizan sebaliknya semua ini berlaku selepas putus cinta.

Khabarnya lagi, Kamal sudah pun membawa Emma berjumpa dengan keluarganya untuk berkenalan. Macam orang bawa kawan-kawan balik rumah berkenalan dengan keluarga, macam itulah mereka.

Dengar cerita memang keluarga Kamal sangat menyenangi Emma sebab wanita tersebut pandai melayan dan mengambil hati mereka. Itu sahaja cerita yang boleh diberitahu.

kamal dan emma

Kalau betul pun mereka semakin rapat dan bercinta, apa salahnya kan? Kedua-duanya pun single. Kedua-duanya pun gagal dalam percintaan sebelum ini. Kedua-duanya pun sama cantik sama padan. Diharap kalau betul bercinta, jangan tunggu lama-lama untuk ke jinjang pelamin. Kang gagal lagi sekali, mengalir air mata darah pun tak berguna. Tak gitu? Sumber Utusan Malaysia.

quinP.S: Mis Claire telah pun melancarkan koleksi Hari Raya Aidilfitri mereka bermula bulan ini. Yeah!!! Semuanya cantik-cantik. Paling penting, saiz bermula dari 2XL sehingga 8XL. Pasti berbaloi dan puas hati. Jangan lupa layari www.misclaire.com, LIKE Facebook MisClaire dan follow Instagram MisClaire untuk melihat koleksi yang ditawarkan.

 

Written by AbangNara | December 26th, 2013

Lana Nordin ialah seorang wanita yang mempunyai pendirian yang tersendiri. Respek dan kagum Abang Nara dengan Lana yang akan meneruskan hasratnya untuk berubah menjadi seorang muslimah yang baik walaupun perhubungannya dengan Johan As’ari sudah tamat. Ternyata, Lana bukan mahu berubah kerana Johan, tetapi kerana kemahuannya sendiri. Tahniah Lana!!!

lana nordin berubah

Berkata kepada Mstar Online, Lana menerangkan yang hasrat ingin berubah sudah pun tersemai di hatinya sebelum bertemu Johan. Kata Lana:-

Sebenarnya saya mahu berubah ke jalan yang diredhai Allah sebelum mengenali Johan lagi dan saya beritahu hasrat itu kepada Lisdawaty. Jadi, apabila Johan bersungguh-sungguh mahu memperisterikan saya, terus saya anggap dialah yang akan membimbing saya. Tetapi apabila keadaan sudah berubah (putus cinta), saya tetap akan teruskan niat untuk menjadi muslimah yang baik

lana bertudung

Alhamdulillah. Abang Nara pasti hasrat Lana Nordin pasti disenangi orang ramai dan akan dipermudahkan. Entah-entah di kala sedang berubah, akan ada hati lelaki yang terpikat pada dirinya. Dan mana tahu lelaki tersebut benar-benar jujur dan ikhlas mahu membimbing Lana. Sama-samalah kita doakan. Teruskan perubahan anda wahai Lana Nordin.
lana bertudung

P.S: Abang Nara suka sangat dengan koleksi pakaian daripada www.misclaire.com. Bukan apa, walaupun berbadan besar, anda akan tetap nampak elegan dan bergaya dengan fesyen mereka. Saiz paling besar dijual sehingga 8XL. Malah MisClaire siap ada buat “outdoor shooting” untuk tunjukkan bagamana pembeli boleh gayakan pakaian mereka ketika di luar. Jangan lupa follow Facebook Misclaire dan Instagram Misclaire untuk mengetahui produk terbaru dan promosi terkini mereka.