May 13th, 2015

Amboi, amboi, amboi. Gembiranya Abang Nara melihat kebahagiaan pasangan pengantin baru ini, Fahrin Ahmad dan Elena Hani. Selesai majlis pernikahan, mereka berdua terus terbang berbulan madu ke Venice. Kota Venice sememangnya satu tempat yang amat romantik dan sesuai untuk pengantin baru menghabiskan masa bersama-sama.

fahrin ahmad

Ribuan pengikut Fahrin dan Elena di laman sosial melahirkan rasa gembira dan teruja melihat kegembiraan pasangan ini. Tak putus-putus ucapan tahniah diterima. Mereka berdua memang sama cantik dan sama padan. Semoga perkahwinan ini berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fahrin ahmad

P.S: Cantiknya blouse bersaiz besar terbaru daripada Mis Claire nie. Saiz bermula dari 2XL sehingga 5XL. Harganya? Murah sangat-sangat. Hanya RM59 sehelai. Kalau beli 2 helai, lagilah murah. RM99 je. Puas hati kan? Bolehlah dah mula beli untuk Hari Raya nanti. Harga semua dah termasuk GST. Jangan lupa LIKE Facebook MisClaire, follow Instagram MisClaire atau layari www.misclaire.com untuk melihat lebih banyak koleksi dan promosi hebat.


fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad
fahrin ahmad

fahrin ahmad


Comments are closed.

Loading...