March 24th, 2020

Bersempena dengan Perintah Kawalan Pergerakan sejak 18 Mac lalu, pelakon Lisa Surihani melakukan cabaran #dudukrumahchallenge dengan meluangkan masa  membaca kitab suci Al-Quran.

lisa surihani mengaji

Lisa sedar bacaannya masih belum sempurna tetapi dia mahu sentiasa istiqamah membaca Al-Quran walaupun tidak sempurna.

Malah, dia juga mendapat galakan dan kata-kata semangat daripada rakan-rakannya untuk meneruskan niatnya itu.

lisa surihani istiqamah mengaji al-quran

Pada masa yang sama, Lisa turut berdoa semoga Allah SWT merahmati semua umat Islam dengan Al-Quran yang merupakan mukjizat teragung sebagai petunjuk bagi sekalian manusia.

Perkongsian Lisa itu mendapat reaksi positif daripada rakan selebriti dan pengikutnya yang mendoakan agar dia kekal istiqamah serta terus bersemangat untuk membaca Al-Quran.

lisa surihani istiqamah mengaji al-quran lisa surihani istiqamah mengaji al-quran lisa surihani istiqamah mengaji al-quran

Sama-sama kita doakan agar segalanya dipermudahkan buat Lisa. Boleh dijadikan contoh yang baik dan sumber inspirasi buat ramai untuk mula membaca Al-Quran.

Advertisement
December 12th, 2019

Setiap wanita impikan kulit wajah yang sihat dan bersinar-sinar dan sanggup menggunakan apa jua jenis produk untuk mencapai impian tersebut. Malah ada yang sanggup habiskan ribuan ringgit setiap bulan untuk mendapatkan kulit wajah yang sempurna. Ha, apa korang rasa kalau Abang Nara kongsikan satu rahsia mendapat kulit wajah yang tulus mulus macam Lisa Surihani dengan harga tak sampai RM100 pun? Confirm teruja kan?

lisa surihani cetaphil

Rahsianya tak lain tak bukan ialah pencuci muka Cetaphil Gentle Skin Cleanser yang sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Untuk makluman, Cetaphil Gentle Skin Cleanser ini adalah jenama yang dipercayai pakar kulit serata dunia yang diformulasikan untuk membersihkan kulit wajah anda dengan lembut, sekaligus memastikan ia sihat. Ratusan ribu rakyat Malaysia telah menggunakan Cetaphil Cetaphil Gentle Skin Cleanser ini dan rata-rata memberikan komen yang positif.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Khas buat anda yang baru ingin mencuba (atau nak restock untuk tahun 2020) pencuci muka terbaik di pasaran ini, Cetaphil dan Watsons telah bekerjasama menganjurkan satu peraduan bersempena musim perayaan akhir tahun ini untuk memberi peluang anda mencuba produk Cetaphil.

cetaphil festive gift pack

Ha dah excited kan? Senang je cara nak menyertai peraduan ini. Apa yang anda perlu lakukan ialah membeli salah satu daripada 3 pek musim perayaan Cetaphil di Watsons. Jangan risau harga tak cecah RM100 pun. Memang berbaloi-baloi sangat. Boleh pilih salah satu set di bawah mengikut kesesuaian anda:-

Health Gift Set RM85

Mengandungi 2 botol Cetaphil Gentle Skin Cleanser 500ml yang sesuai untuk diberikan sebagai hadiah kepada rakan-rakan dan ahli keluarga.

Joy Gift Set RM45

Di dalam set ini terkandung 1 botol Cetaphil Gentle Skin Cleanser 125ml dan 1 Cetaphil Moisturizing Cream 50g. Memang sesuai sangat untuk anda yang baru ingin mencuba produk dari Cetaphil.

Happiness Gift Set RM25

cetaphil gift pack

Mengandungi 1 x Cetaphil Gentle Skin Cleanser 59ml dan 1 x Cetaphil Moisturizing Lotion 59ml. Sesuai untuk anda yang ingin pergi bercuti pada musim perayaan ini. Senang dibawa ke mana-mana.

Sekiranya anda bertuah, anda akan membawa pulang salah satu hadiah di bawah:-

Hadiah utama – Samsung Note 10 bernilai RM3699
Hadiah tempat kedua – Samsung Fit Watch
Hadiah Saguhati – 10 hamper Cetaphil bernilai RM250

Fuh!!! Memang berbaloi-baloi sangat beli produk Cetaphil tak sampai RM100 tapi boleh menang hadiah bernilai ribuan ringgit. Kalau tak menang pun tak apa sebab kulit wajah anda untuk tahun 2020 nanti confirm cun melecun punyalah.

Berita menggembirakan untuk member Watsons! Sesiapa yang sudah sudah pun menjadi ahli Watsons layak untuk mendapatkan 5% potongan bagi mana-mana produk Cetaphil. Promosi ini bakal berlangsung daripada 20 Disember 2019 sehingga 1 Januari 2020!

Anda boleh membuat pembelian secara online di SINI atau kalau nak lagi senang, pergi je ke Watsons berhampiran. Maklumat lanjut tentang peraduan ini sila layari Facebook Cetaphil. Selamat tampil jelita di tahun 2020 nanti bersama Cetaphil.



Advertisement
September 16th, 2019

Baru-baru ini Abang Nara ada berkongsi rahsia kemulusan dan kebersihan wajah pelakon jelita, Lisa Surihani.

lisa surihani duta cetaphil

Menggunakan Cetaphil Gentle Skin Cleanser untuk membersihkan wajahnya setiap hari , ramai yang tertanya-tanya mana nak beli, berapa harga dan berkesan ke kalau baru nak guna pencuci muka pilihan Lisa Surihani ini. Ha, hari ini Abang Nara ada berita BAIK untuk anda semua!!!

Untuk anda yang inginkan kulit wajah yang sihat dan cantik, Cetaphil adalah jenama yang dipercayai pakar kulit. Ia diformulasikan untuk membersih dengan lembut sambil melembapkan kulit dan paling penting, sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT. Untuk anda yang teringin nak mencubanya, bulan September ini Watsons sedang mengadakan jualan ahli yang menawarkan potongan harga untuk produk Cetaphil, sekaligus membolehkan anda membeli Cetaphil Gentle Skin Cleanser pada harga yang lebih berbaloi.
promosi cetaphil murah

Bermula dari 1 September sehingga 30 September ini, anda boleh mendapatkan kesemua produk Cetaphil dengan pemotong harga sehingga 27%. Memang inilah masa terbaik untuk anda mencuba pencuci muka Cetaphil Gentle Skin Cleanser yang bebas pewangi, bebas sabun dan tidak menyebabkan iritasi ini. Cerita banyak tak guna, jom kita tengok senarai harga segala produk Cetaphil sepanjang promosi ini berlangsung. Untuk lebih penjimatan, pastikan anda mendaftar menjadi ahli Watsons terlebih dahulu.

cetaphil gentle skin cleanser

cetaphil travel pack

cetaphil watsons

cetaphil skin cleanser twinpack

Ha, selain daripada pencuci muka, Cetaphil juga ada produk khas untuk bayi iaitu Cetaphil Baby. Memang sesuai untuk melembapkan dan membersihkan bayi kerana ia lembut pada kulit bayi. Paling penting, Cetaphil Baby ini turut disyorkan oleh doktor kanak-kanak.

cetaphil untuk kanak-kanak

Selain itu, kalau anda rasa kulit anda mempunyai masalah ekzema, boleh cuba Cetaphil Pro Ad Derma yang terbukti berkesan dalam membersih dan melembapkan kulit yang sangat gatal dan kering. Berdasarkan review, memang ramai yang berjaya memulihkan kulit mereka selepas menggunakan produk ini. Terbukti berkesan!!!

cetaphil pro ad derma

Abang Nara pun akan pergi ke Watsons dalam masa terdekat ini untuk menambah stok pencuci muka Cetaphil Gentle Skin Cleanser. Memang berbaloi-baloi sangat penjimatan yang ditawarkan ini. Kalau anda baru nak cuba, bolehlah beli yang 125ml tue. Confirm lepas tue anda tak akan tukar dah pencuci muka. Terus selamanya melekat dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser.

Jadi tunggu apa lagi? Serbulah Watsons berhampiran anda sebelum terlambat. Maklumat lanjut tentang keberkesanan dan kehebatan Cetaphil boleh baca di SINI. Selamat tampil jelita!!!



Advertisement
September 11th, 2019

Hai, selamat pagi. Apa khabar anda semua hari ini? Mari kita mulakan pagi ini dengan menatap beberapa keping gambar Lisa Surihani di bawah (sila fokus pada wajah pelakon jelita ini)

lisa surihani cetaphill

lisa surihani cetaphill

Ya seperti yang anda dapat lihat, kulit wajah Lisa Surihani memang berseri-seri, bersih dan mulus sangat-sangat. Macam anak dara kan? Bukan senang untuk kekalkan kecantikan kulit, lebih-lebih lagi buat seorang wanita seperti Lisa Surihani yang sudah sudah mempunyai 2 orang anak dan berusia 30-an.

APA RAHSIA LISA SURIHANI?

Ha, mesti ramai yang tertanya-tanya dan mahu mendapatkan kulit wajah semulus Lisa Surihani kan? Jangan risau sebab kami dah berjaya menemui rahsia di sebalik kesempurnaan wajah pelakon jelita ini. Tak lain tak bukan ialah…

lisa surihani cetaphill

Ya betul!!! Lisa Surihani menggunakan Cetaphil Gentle Skin Cleanser untuk membersihkan kulit wajahnya setiap hari. Kisah Lisa dan Cetaphil bermula ketika dia sedang hamil anak keduanya, Yusof. Hormon kehamilan telah menyebabkan kulit Lisa sangat berminyak. Mengetahui yang Cetaphil Gentle Skin Cleanser adalah sesuai dan lembut untuk SEMUA jenis kulit, maka Lisa Surihani pun mencubanya. Sejak itu, pencuci muka Lisa tetap adalah Cetaphil Gentle Skin Cleanser, walaupun jenis kulit mukanya telah berubah.

lisa surihani cetaphill

APA YANG BEST SANGAT CETAPHILL GENTLE SKIN CLEANSER NIE?

lisa surihani cetaphill

1. Membersih dengan lembut sambil melembapkan kulit
2. Bebas sabun
3. Melembapkan
4. Bebas pewangi
5. Tidak menyebabkan iritasi
6. Sesuai untuk semua jenis kulit

Berdasarkan satu kaji selidik yang dijalankan, 97% wanita akan bertukar kepada Cetaphil Gentle Skin Cleanser selepas mencuba pencuci muka ini Testimonial ini jelas menunjukkan yang produk ini memang benar-benar berkesan dan menjadi pilihan wanita seluruh Malaysia.

lisa surihani cetaphill

ANDA HANYA PERLUKAN CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER

Setiap wanita mengidamkan kulit wajah yang sihat dan cantik. Sebab itu kebanyakan wanita seringkali menukar pencuci muka apabila merasakan kulit wajah berubah. Mereka merasakan perlu menggunakan pencuci muka yang bersesuaian dengan keadaan wajah mereka pada ketika itu. Contohnya seperti anti-jerawat, kulit berminyak, kulit sensitif dan sebagainya.

lisa surihani cetaphill

Namun sebenarnya kita tidak perlu mengubah pencuci muka kerana kulit kita memang tak akan PERNAH SAMA setiap masa. Ia memang akan sentiasa berubah-ubah. Kadang-kadang kering, kadang-kadang berminyak dan ada kalanya bertukar menjadi kulit sensitif. Sebab itulah anda perlukan satu pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit yang mampu membersihkan kulit wajah anda dengan lembut. Kulit wajah anda mungkin BERUBAH, namun pencuci muka anda TIDAK PERLU DITUKAR. Cukup dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser untuk kulit wajah yang sihat, berseri-seri dan mulus.

Ha untuk makluman, Lisa Surihani telah bekerjasama dengan Cetaphil untuk berkongsi tips mendapatkan kulit yang lebih sihat secara lebih intim bersama peminatnya. Inilah masa terbaik untuk anda semua meniru apa yang dilakukan oleh Lisa, sekaligus mendapatkan kulit yang secantik pelakon ini. Apa-apa pun, semuanya bermula dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser. Jadi dapatkannya sekarang di farmasi-farmasi dan kedai-kedai berhampiran anda. Maklumat lanjut layari https://cetaphil.com.my/ms/panduan-mengenali-jenis-kulit-anda/.



Advertisement