Written by AbangNara | September 16th, 2019

Baru-baru ini Abang Nara ada berkongsi rahsia kemulusan dan kebersihan wajah pelakon jelita, Lisa Surihani.

lisa surihani duta cetaphil

Menggunakan Cetaphil Gentle Skin Cleanser untuk membersihkan wajahnya setiap hari , ramai yang tertanya-tanya mana nak beli, berapa harga dan berkesan ke kalau baru nak guna pencuci muka pilihan Lisa Surihani ini. Ha, hari ini Abang Nara ada berita BAIK untuk anda semua!!!

Untuk anda yang inginkan kulit wajah yang sihat dan cantik, Cetaphil adalah jenama yang dipercayai pakar kulit. Ia diformulasikan untuk membersih dengan lembut sambil melembapkan kulit dan paling penting, sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT. Untuk anda yang teringin nak mencubanya, bulan September ini Watsons sedang mengadakan jualan ahli yang menawarkan potongan harga untuk produk Cetaphil, sekaligus membolehkan anda membeli Cetaphil Gentle Skin Cleanser pada harga yang lebih berbaloi.
promosi cetaphil murah

Bermula dari 1 September sehingga 30 September ini, anda boleh mendapatkan kesemua produk Cetaphil dengan pemotong harga sehingga 27%. Memang inilah masa terbaik untuk anda mencuba pencuci muka Cetaphil Gentle Skin Cleanser yang bebas pewangi, bebas sabun dan tidak menyebabkan iritasi ini. Cerita banyak tak guna, jom kita tengok senarai harga segala produk Cetaphil sepanjang promosi ini berlangsung. Untuk lebih penjimatan, pastikan anda mendaftar menjadi ahli Watsons terlebih dahulu.

Item Normal Retail price (RM) Non- Watsons Member Retail Price (after discount) Watsons Member Price (after 5% discount) Total Discount Savings for Watsons Member
Cetaphil Gentle Skin Cleanser 500ML Twinpack 94.2 84.8 78.66 16.5%

CETAPHIL MOISTURIZING  CREAM 50GM

37.15

31.6

27.02

27.3%

CETAPHIL OILY SKIN  CLEANSER 125ml TWINPACK

96.9 87.2 80.94 16.5%

2. Tawaran istimewa Purchase With Purchase (PWP)

PWP (Purchase with Purchase) Normal Retail Price PWP price
Cetaphil Gentle Skin Cleanser 125ML 23.70 18.80
Cetaphil Travel Pack (Gentle Skin Cleanser 59ml + Cetaphil Moisturising Lotion 59ml) 29.2 23.40

cetaphil gentle skin cleanser

 
Written by AbangNara | September 11th, 2019

Hai, selamat pagi. Apa khabar anda semua hari ini? Mari kita mulakan pagi ini dengan menatap beberapa keping gambar Lisa Surihani di bawah (sila fokus pada wajah pelakon jelita ini)

lisa surihani cetaphill

lisa surihani cetaphill

Ya seperti yang anda dapat lihat, kulit wajah Lisa Surihani memang berseri-seri, bersih dan mulus sangat-sangat. Macam anak dara kan? Bukan senang untuk kekalkan kecantikan kulit, lebih-lebih lagi buat seorang wanita seperti Lisa Surihani yang sudah sudah mempunyai 2 orang anak dan berusia 30-an.

APA RAHSIA LISA SURIHANI?

Ha, mesti ramai yang tertanya-tanya dan mahu mendapatkan kulit wajah semulus Lisa Surihani kan? Jangan risau sebab kami dah berjaya menemui rahsia di sebalik kesempurnaan wajah pelakon jelita ini. Tak lain tak bukan ialah…

lisa surihani cetaphill

Ya betul!!! Lisa Surihani menggunakan Cetaphil Gentle Skin Cleanser untuk membersihkan kulit wajahnya setiap hari. Kisah Lisa dan Cetaphil bermula ketika dia sedang hamil anak keduanya, Yusof. Hormon kehamilan telah menyebabkan kulit Lisa sangat berminyak. Mengetahui yang Cetaphil Gentle Skin Cleanser adalah sesuai dan lembut untuk SEMUA jenis kulit, maka Lisa Surihani pun mencubanya. Sejak itu, pencuci muka Lisa tetap adalah Cetaphil Gentle Skin Cleanser, walaupun jenis kulit mukanya telah berubah.

lisa surihani cetaphill

APA YANG BEST SANGAT CETAPHILL GENTLE SKIN CLEANSER NIE?

lisa surihani cetaphill

1. Membersih dengan lembut sambil melembapkan kulit
2. Bebas sabun
3. Melembapkan
4. Bebas pewangi
5. Tidak menyebabkan iritasi
6. Sesuai untuk semua jenis kulit

Berdasarkan satu kaji selidik yang dijalankan, 97% wanita akan bertukar kepada Cetaphil Gentle Skin Cleanser selepas mencuba pencuci muka ini Testimonial ini jelas menunjukkan yang produk ini memang benar-benar berkesan dan menjadi pilihan wanita seluruh Malaysia.

lisa surihani cetaphill

ANDA HANYA PERLUKAN CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER

Setiap wanita mengidamkan kulit wajah yang sihat dan cantik. Sebab itu kebanyakan wanita seringkali menukar pencuci muka apabila merasakan kulit wajah berubah. Mereka merasakan perlu menggunakan pencuci muka yang bersesuaian dengan keadaan wajah mereka pada ketika itu. Contohnya seperti anti-jerawat, kulit berminyak, kulit sensitif dan sebagainya.

lisa surihani cetaphill

Namun sebenarnya kita tidak perlu mengubah pencuci muka kerana kulit kita memang tak akan PERNAH SAMA setiap masa. Ia memang akan sentiasa berubah-ubah. Kadang-kadang kering, kadang-kadang berminyak dan ada kalanya bertukar menjadi kulit sensitif. Sebab itulah anda perlukan satu pencuci muka yang sesuai untuk semua jenis kulit yang mampu membersihkan kulit wajah anda dengan lembut. Kulit wajah anda mungkin BERUBAH, namun pencuci muka anda TIDAK PERLU DITUKAR. Cukup dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser untuk kulit wajah yang sihat, berseri-seri dan mulus.

Ha untuk makluman, Lisa Surihani telah bekerjasama dengan Cetaphil untuk berkongsi tips mendapatkan kulit yang lebih sihat secara lebih intim bersama peminatnya. Inilah masa terbaik untuk anda semua meniru apa yang dilakukan oleh Lisa, sekaligus mendapatkan kulit yang secantik pelakon ini. Apa-apa pun, semuanya bermula dengan Cetaphil Gentle Skin Cleanser. Jadi dapatkannya sekarang di farmasi-farmasi dan kedai-kedai berhampiran anda. Maklumat lanjut layari https://cetaphil.com.my/ms/panduan-mengenali-jenis-kulit-anda/.



Written by Bella | July 17th, 2019

Tiga tahun berusaha untuk menimang cahaya mata, tiada siapa tahu disebalik kegembiraan itu, terselit juga ujian buat pasangan Lisa Surihani dan Yusry KRU.

Lisa akhirnya dapat mengumpul kekuatan untuk menceritakan detik sukar ketika mengalami keguguran sewaktu kandungan pertama.

Pendedahan mengenai kisah kegugurannya itu dikongsikan menerusi satu program kesihatan yang membincangkan topik “Punca dan Tips Tangani Keguguran”.

Lisa memberitahu, kandungan pertamanya sebenarnya anak kembar, tetapi salah satu bayinya telah keguguran.

Saya nak kongsi pengalaman saya sendiri. Sewaktu saya mengandung anak yang pertama, saya sebenarnya mengandung anak kembar. Bila saya buat pemeriksaan dan kemudian saya diberitahu oleh doktor yang seorang anak sudah tiada ‘heart beat’.

Saya bersyukur yang saya dapat melahirkan Yahaira Leanne, tapi saya nak tahu, kenapa boleh berlaku? Sebab saya tanya, what does it mean? Adakah ia bermaksud yang ada prosedur yang perlu dilakukan?

Lisa dan Yusry mendirikan rumah tangga pada 23 Februari 2012 dan dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Yahaira Leanne dan Yusof Leonne.

Sumber Berita : Astro Gempak

Kredit Video : Instagram Mingguan Wanita

Written by Bella | July 8th, 2019

Siapa sangka, dengan hanya menghantar mesej berkongsi perasaan sedih kehilangan telekung ketika menunaikan umrah, seorang peminat telah menerima kejutan istimewa yang tidak disangka-sangka dari selebriti, Lisa Surihani.

Lisa dengan penuh rasa rendah diri menghadiahkan peminatnya itu telekung. Individu itu menerima kiriman mesej menerusi akaun Instagram daripada sebuah jenama telekung terkenal, memaklumkan seorang hamba Allah berhajat menghadiahkannya telekung.

Tidak menyangka akan menerima telekung baru, individu itu merasa gembira  kerana Lisa membaca luahannya tempoh hari. Lebih membuatkannya terharu apabila diberi peluang untuk memilih jenis telekung yang diinginkan.

Rata-rata netizen memuji sikap baik hati dan rendah diri Lisa dan betapa bertuahnya peminat tersebut menerima hadiah istimewa.

Berita yang sangat positif kami terima hari ini, semoga Allah SWT membalas segala perbuatan baik Lisa dan dimurahkan rezeki.

Sumber Berita : Astro Gempak & Twitter