Written by Bella | January 18th, 2016

Sah bergelar suami isteri pada 25 December 2015, Nabila Huda dan suaminya Mohd Izwan Johar diraikan menerusi majlis resepsi perkahwinan mereka yang diadakan di rumah Amy Search terletak di Shah Alam.

Bertemakan Melayu Klasik, nyata Nabila Huda dan suami tampak cukup segak dan anggun dalam busana yang cukup ringkas dan berwarna serba hijau.

Antara rakan artis yang turut hadir memeriahkan majlis tersebut adalah  Sharifah Sakinah, Ryzal Jaafar, Uqasha Senrose, Yana Samsudin dan ramai lagi.

Tahniah kami ucapkan sekali lagi buat Nabila dan pasangan, semoga perkahwinan mereka kekal sehingga akhir hayat.

Jom layan dulu beberapa lagi foto sekitar majlis resepsi perkahwinan mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Foto: teddyfilm.co

 
Written by Bella | June 16th, 2015

Aktres Nabila Huda cukup terkenal dengan sifat tidak hipokrit,meluahkan apa sahaja pendapat beliau tanpa menghiraukan kritikan orang ramai dan sering tampil dengan imej seksi. Meskipun beberapa kali beliau dihimpit kontroversi dan menjadi bahan cacian ramai, Nabila bagaimanapun masih lagi selesa dengan imejnya itu dan hanya ingin menjadi dirinya sendiri.

Baru-baru ini, Nabila telah memuat naik sebuah foto di kelab malam bersama rakan-rakan lelaki beliau telah menjadi isu yang agak besar dan membuatkan pengikut di akaun Instagram beliau bergaduh. Puncanya apabila rakan aktres tersebut memegang air arak yang haram untuk umat Islam.

Meskipun tidak dilihat memegang ataupun meminum air haram tersebut, ada segelitir “haters” yang menuduh Nabila sehingga ada yang menggelar beliau sebagai GRO. Namun, komen mereka telah dipadam dan Nabila telah tampil untuk menjelaskan perkara yang sebenar.

Pada kami kalau tidak suka dengan cara artis itu senang cerita tak perlu follow mereka di Instagram. Setakat guna fake account dan bash orang nampak sangat anda tu yang penakut sebenarnya. Banyak masa keyboard warrior ni mencari kesalahan orang.

 

Written by Bella | February 26th, 2015

Wujudnya beberapa laman sosial yang percuma, maka terdapatlah juga beberapa individu yang tidak bertanggungjawab dan mengambil kesempatan dengan populariti seorang artis untuk faedah mereka tersendiri. Mereka sedar bahawa dapat menarik mangsa apabila artis pujaan mereka membalas perbualan dan mempromosikan sesuatu.

Terbaru, pelakon Nabila Huda telah merasa bengang dengan akaun laman sosial Facebook palsu yang telah menggunakan nama beliau untuk mengaut keuntungan daripada orang ramai.

Nabila telah sempat untuk berkongsi salah satu perbualan didalam akaun Facebook tersebut kepada peminatnya di Instagram dan meminta agar mereka lebih berhati-hati dan tidak terpedaya dengan individu palsu tersebut.

This both facebook account adalah FAKE!!!!!!Korang jangan tertipu.Especially yang the right one.Yang belah kanan tu memang melampau sebab saya dengar dia ada message some of my fans MINTAK DUIT mintak simpati peminat dan ada yang dah bank in!!!Serious ah dah la fake acc nk curi gambar from instagram.Status yang dk update pun ikut suka hati dia je!Tolong jangan tertipu!Saya akan amik tindakan soon.Please spread the news okay.For ur information saya memang takde admin untuk fanpage on facebook.Saya ada satu saja fanpage yang adminnya adalah saya.i’ll post it later.PLEASE REPOST.

Harapnya  selepas ini tiada lagi yang tertipu dengan akaun palsu tersebut. Memang ada manusia yang mengintai peluang untuk menipu dan mengambil kesempatan, semata-mata untuk mencari duit.

Sumber Berita: murai.com.my