June 25th, 2014

Wow. Ini satu perkara yang agak menarik untuk dibincangkan. Tindakan Zizan Razak yang membekukan akaun syarikatnya (Wirefame Entertainment), dipercayai kerana perselisihan faham bersama rakan kongsinya telah menyebabkan artis-artis di bawah syarikat tersebut tidak mendapat bayaran/pendapatan daripada hasil kerja mereka. Antara artis yang mendapat impak daripada tindakan Zizan ini ialah Johan As’ari dan Kaka.
zizan dan kakaZizan dikatakan telah berbuat demikian sebelum terbang ke Jepun untuk menjalani penggambaran sebuah program travelog baru-baru ini. Kesian Abang Nara mendengar luahan hati Johan As’ari dan Kaka. Iyerlah, kerja penat-penat tup-tup duit tak dapat sebab akaun dibekukan. Kerana tindakan Zizan ini, Johan As’ari tidak dapat membayar bil hospital ibunya. Kedua-dua artis ini bercadang untuk membuat laporan polis mengenai hal ini dalam masa terdekat. Luah Kaka:-

Sepatutnya Zizan berbincang dengan kami termasuk pekerja syarikat sebelum membuat tindakan itu. Sekarang kami menjadi mangsa tindakan Zizan sendiri.

zizanUntuk makluman, apabila pembekuan akaun syarikat dilakukan, bayaran gaji pekerja dan pendapatan untuk artis sukar diagihkan. Dikatakan Zizan mengambil keputusan ini tanpa persetujuan rakan kongsinya, Marina Juki. Umum mengetahui yang Zizan sudah keluar daripada syarikatnya sendiri dan kini bernaung di bawah Astro. Apa pendapat anda? Adakah tindakan Zizan ini wajar atau tidak profesional? Info asal Harian Metro.

Advertisement
Advertisement
January 8th, 2014

Untunglah jejaka yang dapat memperisterikan Neelofa kelak. Sudahlah cantik manis orangnya, pandai memasak pulak tue. Terliur Abang Nara melihat lauk pauk yang disediakan oleh Neelofa untuk Zizan, Emma Maembong dan Kaka yang datang melawatnya di Los Angeles. Memang nampak sedap terutamanya ayam masak kicap tue.

zizan razak neelofa

Abang Nara respek dengan ukhwah yang terjalin di antara artis-artis Malaysia. Walaupun jauh di tempat orang, masih meluangkan masa untuk melawat sesama sendiri. Sikap ini harus dicontohi. Sekurang-kurangnya singgah bertanya khabar pun dah okay. Neelofa pun bagus sangat kerana menjamu tetamu yang hadir. Semoga semakin murah rezeki.

Advertisement

zizan razak neelofa

Lagi beberapa gambar Neelofa menunjukkan “skill” memasaknya untuk rakan-rakan tercinta di Los Angeles dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Harga Toyota Corolla Altis 2014 diumumkan

zizan razak neelofazizan razak neelofazizan razak neelofazizan razak neelofazizan razak neelofa

Advertisement
August 16th, 2012

Abang Nara bangga dengan keprihatinan 3 anak muda ini yang tidak melupakan mereka yang kurang bernasib baik. Zizan, Kaka dan Johan As’ari walaupun sudah popular, masih sempat meluangkan masa untuk berbuka puasa bersama-sama anak-anak yatim daripada Rumah Anak Yatim Titian Kasih. Abang Nara salute kepada mereka bertiga.

zizan raja lawak

Pastinya anak-anak yatim ini terhibur dengan keletah lucu daripada Zizan. Abang Nara tengok gambar pun nak tergelak dibuatnya. Teruskan usaha murni sebegini. Walaupun setinggi mana kita berada, jangan lupa kepada mereka yang hidupnya susah. Tak gitu?

Advertisement

zizan raja lawak

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Syahiran Sukardi Photography.

zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak

Advertisement
August 6th, 2012

Tergelak kecil Abang Nara melihat gaya si Zizan nie posing ketika menghadiri majlis berbuka puasa Astro. Macam ahli nasyid pun ada jugak. Zizan nie memang sepanjang masa kelakar orangnya. Confirm tak kering gusi kalau lepak dengan Zizan. Tak gitu?

zizan lawak

Walaupun baru sahaja pulang dari Jepun untuk membuat rakaman rancangan barunya, Zizan masih sempat menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro ini. Memang komited sungguh Zizan. Lagi 9 gambar Zizan, Marsha dan Kaka dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

Advertisement

P.S: Kucing dan anjing yang best friend forever.

zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak

Advertisement