Written by AbangNara | January 8th, 2014

Untunglah jejaka yang dapat memperisterikan Neelofa kelak. Sudahlah cantik manis orangnya, pandai memasak pulak tue. Terliur Abang Nara melihat lauk pauk yang disediakan oleh Neelofa untuk Zizan, Emma Maembong dan Kaka yang datang melawatnya di Los Angeles. Memang nampak sedap terutamanya ayam masak kicap tue.

zizan razak neelofa

Abang Nara respek dengan ukhwah yang terjalin di antara artis-artis Malaysia. Walaupun jauh di tempat orang, masih meluangkan masa untuk melawat sesama sendiri. Sikap ini harus dicontohi. Sekurang-kurangnya singgah bertanya khabar pun dah okay. Neelofa pun bagus sangat kerana menjamu tetamu yang hadir. Semoga semakin murah rezeki.

zizan razak neelofa

Lagi beberapa gambar Neelofa menunjukkan “skill” memasaknya untuk rakan-rakan tercinta di Los Angeles dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Harga Toyota Corolla Altis 2014 diumumkan


zizan razak neelofazizan razak neelofazizan razak neelofazizan razak neelofazizan razak neelofa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to (7 GAMBAR)Neelofa Masak Untuk Zizan, Emma Maembong & Kaka

  1. adudu says:

    kaka !!!!!!!!!!!!! jgn ltak muka sbelah lopa…….

  2. Anonymous says:

    Kenapa ek , bila bergambar kaki mesti berkepit macam tak tahan nak terkencing. Bini abg Nara tak cemburu ke abg Nara syok sangat dengan Lopak. Lopak kata dia dok sana sorang2….sape2 yang tak de rumah kat sana boleh la tumpang rumah Lopak. Rumah besar dan lawa. Lopak boleh jadi tukang masak.

    Pasal kaki putih muka gelap tu , scary juga. Selalunya muka yang putih melepak sebab pakai pemutih tapi kaki tangan gelap.

  3. truz says:

    Kalau nak baca tu baca je la x payah nak kutuk2.
    Jangan la tunjuk sgt buruk perangai kita n busuk hati masing2.

  4. nenek masih dara says:

    ni kira da pndai masak la ni.. sape yg ckp stkt telur dadar jer mmg korg dengki gn kecantikan lofa.. tp korg lpskan kat telur dadar… kesian telur dadar tu.. time lapar xde lauk yg tu jgk kat dpr korang cari.. xpe lofa.. wlopon nenek ni cuma minat kecantikan lofa (anugerah Allah), n lakonan lofa xmnt sbb masih kayu lagi, teroskan usaha lofa.. selain belajar belakon, trskan lagi belajar utk mengacara x sailang org.. nenek cuma bg nasihat jer.. sbb lofa ni cantek n bakat bole di asah… korg2 yg pendengki abadi tu lps ni masak amek gmbr email kt nara lps tu biar nara uplod.. tgk brp rmi plak yg puji korg.. silap hb kene kutok adala..

  5. aku pelat says:

    kira pandai masak la jgk si lofa ni…

  6. Samdon says:

    aku bukan peminat lofa. tapi bosan takde lofa dlm meletop

  7. gojes says:

    neelofa dah lah cantik,bijak,pandai masak pulak tu…hmmm anzalna hadoo?? kita dah tahu sapa lagi plastik..hehe kebenaran terbukti

    • sexayyyy says:

      yyupp..lagipon ex-mrsm student kowttt…ex mrsm xkan nak buat benda2 tak berfaedah lol…rasional otak mesti ada

    • sexayyyy says:

      yyup..neelofa cool…ex mrsm kaann…mrsm student takkan buat benda2 yang menjatuhkan diri…berani bercakap bukan bermaksud menunding jari…otak rasional okeyyhh

  8. peace says:

    gambar ni bila punya ya.. mybe lama kot sbb rasanya emma maembong tu dh pakai tudung..tp dlm gmbar xpkai la plak..

  9. aku xpaham.. says:

    aku x paham betol….knape dengki sgt ngn lopa ni….skt ati bbenor gayanye bile nara puji lopa….mslhnye….cuba jgn dok tipu diri sndiri…korang sume memang slalu dok layan blog nara nie kan??trmasuk aku….ape nara xprnah puji mlambunggg ala mael lambong artis2 lain ke???setau aku…nara nie…klu puji artis sumenye mlambung2222…..xkira lopa atau sape….si pazura yg dok dngki ngn lopa 2 pon nara slalu puji mlambung khennnn??anzalna..?nara puji mlambung jgk khenn??ape p0n,,mlambung cmne skali p0n…pujian utk bini die paling mlambung…so nk heran ape??korang jer yg skt ati sndiri….

  10. haku ke hengko says:

    hok2 pot2 diorg je….beacf of east :))

  11. […] (7 GAMBAR)Neelofa Masak Untuk Zizan, Emma Maembong & Kaka (99) […]

  12. […] (7 GAMBAR)Neelofa Masak Untuk Zizan, Emma Maembong & Kaka (100) […]

  13. […] (7 GAMBAR)Neelofa Masak Untuk Zizan, Emma Maembong & Kaka (101) […]