February 5th, 2018

Abang Nara yakin ramai pembaca BeautifulNara yang merupakan kaki wayang. Memang seronok tengok movie di panggung wayang dengan sound systemnya yang mengasyikkan, skrin yang amat luas dan juga tempat duduk yang selesa.

digi gsc

GSC, salah satu panggung wayang fevered Abang Nara

Sekarang ini memang banyak movie best yang sedang ditayangkan. Kalau nak tengok kesemuanya di panggung wayang , memang boleh habis separuh gaji. Memang tiket wayang agak mahal sekarang ini. Namun anda tak perlu risau!!! Abang Nara ada 1 jalan penyelesaian mudah yang bakal membolehkan anda melayan movie sampai lebam tanpa mencederakan akaun bank anda.

gsc digi

Berita baik untuk para pelanggan Digi, korang boleh beli tiket pada hari Khamis pada harga RM8.99 tapi tak perlu pun tengok pada hari tersebut. Suka hatilah nak tengok hari Sabtu ke, Jumaat ke, Isnin minggu depan ke. Terpulang pada anda. Cuma hanya perlu pergi beli pada hari Khamis sahaja. Cara nak dapatkan tawaran SUPERDEAL ini pun tersangatlah MUDAH. Anda hanya perlu membeli tiket wayang voucher di MyDigi App Superdeals Thursday!!

gsc digi

gsc digi

tersenyum girang Abang Nara bila dapat tau pasal promosi awesome ini

Ha, amcam? Memang best kan? Sebenarnya banyak lagi promosi dan tawaran yang super duper best di applikasi MyDigi. Bukan sekadar tawaran tiket wayang GSC RM8.99 ini sahaja. Bersepah-sepah banyak offer lain. Sekiranya korang tak download lagi applikasi ini, memang korang rugi yang amat sangat. Antara benda best lain yang korang boleh perolehi menerusi applikasi MyDigi ini ialah:-

1. Diskaun sehingga 75% bila book hotel di Agoda
gsc digi

2. Diskaun 20% bila shopping di Zalora
gsc digi

3. Diskaun 32% untuk tiket masuk Sunway Lagoon

gsc digi

Banyak lagi sebenarnya tawaran dan promosi best yang boleh didapati menerusi applikasi MyDigi. Kalau nak tulis satu persatu, 30 mukasurat pun tak akan habis. Korang kena pergi check it out sendiri di www.digi.my/gsc-nara. Untuk makluman, korang juga boleh topup kredit, periksa bil semasa, share kuota Internet, bayarkan bil dan sebagainya menerusi applikasi MyDigi ini. Segala-galanya di hujung jari. Very the easy!!!

gsc digi

Jadi tunggu apa lagi? Jadilah pengguna Digi hari ini juga sekiranya anda masih belum bertukar. Kalau anda memang sudah bergelar pengguna Digi, download applikasi MyDigi sekarang juga dan nikmati pelbagai tawaran, promosi dan ganjaran awesome menerusinya. Selamat mencuba dan selamat menonton wayang sampai lebam. Maklumat lanjut layari www.digi.my/gsc-nara.

May 14th, 2015

Badminton. Semua rakyat Malaysia menggemari sukan badminton. Malaysia juga sering melahirkan pemain badminton berkualiti tinggi seperti Rashid Sidek, Misbun Sidek dan sekarang ini, Lee Chong Wei. Sebelum ini kalau buat filem tentang sukan, pasti bola sepak yang menjadi tema. Namun filem Full Strike ini menggunakan badminton sebagai latar belakangnya. Menarik kan?

filem full strike

Diarahkan oleh Derek Kwok yang berjaya memungut HK25 juta menerusi filem arahannya sebelum ini (As the Light Goes Out), Full Strike dibintangi oleh pelakon-pelakon hebat seperti Josie Ho, Ekin Cheng, Ronald Cheng, Edmond Leung, Wilfred Lau, Tse Kwan-ho, Susan Siu dan Andrew Lam. Filem ini menceritakan kehidupan Ng Kau-sau (dilakonkan oleh Josie Ho), bekas pemain badminton elit yang telah berputus asa dengan sukan tersebut selepas ditendang keluar. Namun dengan bantuan daripada bekas-bekas penjenayah, Sau berazam untuk kembali ke zaman kegemilangannya. Mampukah Sau kembali hebat di gelanggang badminton?

Filem Full Strike ini akan mula ditayangkan di pawagam GSC bermula hari ini 14 Mei. Bersempena dengan itu, Abang Nara dengan kerjasama GSC mengadakan satu contest untuk pembaca BeautifulNara, terutama yang gemar bermain badminton. Bukan calang-calang hadiah yang bakal diberikan. Hadiahnya ialah set barangan badminton jenama Li Ning bernilai RM3,000. Fuh!!! Abang Nara pun rasa nak join contest nie. Antara hadiah yang ditawarkan ialah:-

filem full strike

raket nie pernah dipakai oleh world champion satu ketika dahulu

filem full strike

senang nak bawak raket dalam beg nie

filem full strike

beg nie lagi awesome

Ok dah teruja kan? Mesti semua nak menang raket tue kan? Rileks. Ikuti langkah di bawah untuk menyertai peraduan Full Strike ini:-

1. LIKE Facebook GSC Movies dan BeautifulNara
2. Tulis satu karangan ringkas “Pemain badminton kegemaran saya ialah….”
3. Hantarkan karangan anda ke contest[at]beautifulnara.com dengan menggunakan email Facebook anda.
4. Di dalam email tersebut buatlah kata-kata pujian kat Abang Nara untuk meningkatkan peluang kemenangan
5. Tunggu balasan email sekiranya anda dipilih jadi pemenang.
filem full strike

Selamat mencuba!!! Jangan lupa ke pawagam GSC berhampiran anda untuk menonton filem Full Strike bermula hari ini.

November 12th, 2012

Jadilah antara yang pertama dan terawal menonton rakaman siri jelajah konsert band popular Coldplay dalam bentuk filem di pawagam. Percaya atau tidak, anda seolah-olah akan berada di dalam arena yang sama bersama puluhan ribu peminat yang lain.

coldplay

Peluang ini hanya berlaku cuma satu hari iaitu pada esok hari, 13 November yang kebetulan jatuh pada hari perayaan Deepavali dan ia dilancarkan secara serentak di seluruh dunia. Menerusi 50 negara yang mengambil bahagian dalam menayangkan 96 minit himpunan lagu-lagu terbaik Coldplay, di Malaysia anda berpeluang menontonnya secara eksklusif dalam bentuk 2D.

coldplay

Tiga buah pawagam di ibu kota, GSC Midvalley, GSC Pavilion dan GSC One Utama bakal menayangkan filem dokumentasi daripada siri jelajah Mylo Xyloto yang berlangsung di seluruh dunia bermula daripada Jun 2011. Antara kandungan yang bakal anda saksikan adalah persembahan unik Coldplay di setiap lokasi yang dikunjungi mereka. Mencatatkan rekod seramai tiga juta penonton yang hadir, di dalam pawagam anda akan dihidangkan dengan aksi dan gimik terutamanya daripada Chris Martin selaku vokalis dan juga narrator bagi filem Coldplay Live 2012 ini.

coldplay

Siri jelajah Mylo Xyloto adalah yang terbaik sepanjang kami bergelar sebuah band. Bermula dengan begitu baik daripada persediaan awal konsert hinggalah LED wristband, lampu laser dan sebagainya begitu menakjubkan pada setiap lokasi. Sudah tentunya kehadiran dan sokongan peminat membuatkan kami terus bersemangat dan enjoy pada setiap persembahan. Mereka begitu hebat, bertenaga, teruja dan membuatkan lagu-lagu jadi lebih bagus dengan suara mereka menyanyikan ia bersama. Dan filem ini khas buat peminat kami,”ujarnya mengenai filem khas ini.

coldplay
Hanya cuma sehari, anda dan peminat Coldplay di seluruh dunia akan menyaksikan secara serentak filem konsert Coldplay Live 2012 dan rasakan sendiri pengalaman yang telah dilalui 3 juta peminat yang menghadiri siri jelajah Mylo Xyloto sepanjang ia berlangsung.

coldplay

Pada 20 November, anda boleh memiliki salinan filem ini dalam bentuk CD + DVD dan CD + BLU-RAY dan tidak terlupa single terbaru mereka ‘Hurts Like Heaven’ yang bakal dilancarkan pada 19 November. Dapatkan CD + DVD Coldplay Live 2012 dengan potongan harga istimewa pada 24 dan 25 November ini di kedai muzik terpilih berikut:-

  • Rock Corner ( All Outlets)
  • Victoria Music Centre (All Outlets)
  • Artist Gallery (All Outlets)
  • Speedy (Pavillion & Mid Valley
  • Movie Magic (One Utama)
  • Inverno Music Centre – Melaka

Layari www.gsc.com.my untuk mengetahui waktu tayangan Coldplay Live 2012 hanya pada 13 November 2012. Teks asal daripada portal Murai.