September 15th, 2010

gambar artis malaysia

Semalam kami terbaca ruangan Soseh-Soseh di Harian Metro. Walaupun tak secara terang-terangan, tapi penulis ruangan tersebut nampaknya macam agak tak puas hati dengan seorang artis yang tak mahu bergambar beramai-ramai sebab tak dapat keizinan suaminya masa tue.

Petikan artikel tue lebih kurang macam nie:-

[note]Sebelum majlis berakhir penganjur menjemput dia dan beberapa artis lain ke pentas bergambar kenangan dan kebetulan ketika itu suami artis tiada di tempatnya. Agaknya suami artis itu hendak ‘buang lenguh’ selepas lama duduk di kerusi. Puaslah penganjur mengajak artis itu naik ke pentas bergambar sama namun dengan nada tegas dia menolak ajakan itu. Rakan SS berasa pelik pula, apa masalahnya artis ini. Bukannya suruh buat apa pun, minta bergambar aje. Rakan SS yang memandang insiden itu dari jauh nampak artis itu sampai sudah tidak ke pentas. Wajah penganjur pula kelihatan sudah pudar semacam. Selepas bertanya sana sini, sebabnya artis itu tidak naik ke pentas kerana dia kena minta kebenaran suaminya dulu dan ketika itu suaminya belum masuk dewan lagi. [/note]

Kami nie tak la berapa pandai sangat tapi rasanya apa yang artis ini buat memang lah betul. Apa-apa pun kalau dah bergelar isteri, mesti la kena mintak kebenaran suami dulu. Kalau suami kata tak boleh, maka tak boleh la jawapnya. Kami sokong artis ini. Memang ada ciri-ciri isteri mithali.

Kalau si artis terbaca entri yang kami tulis ini, sila buat derk kepada penulis ruangan Soseh-Soseh tue. Anda berada di pihak yang benar. Tanpa suami, siapalah anda. Pedulikan mereka-mereka yang tak bersuami lagi. Diorang tak berapa faham kot kepentingan memintak izin suami untuk membuat sesuatu perkara.

Tahniah kami ucapkan kepada si artis sebab berpegang teguh untuk tidak mengambil gambar ketika itu walaupun dipujuk rayu. Good job ~~~

May 19th, 2010

kuiz lagi

Dari sumber yang kami dapat, artis ini ditangkap gambarnya semasa Parti Freedom A’ Famosa. Apa dia buat kat sana kami tak tahu. Mungkin saja teman member-member dia melawat A’ Famosa. Atau dia sendiri nak gi tengok A’ Famosa kot. Cubalah teka kalau korang bijak ~~~

P.S: Korang tengok gambar nie rasa-rasa salah siapa?

February 2nd, 2010

lisa surihani

Sebenarnya kami letak gambar-gambar artis Malaysia semasa malam bersama bintang FINAS nie sebab ada Lisa Surihani je. Super duper cute dia nie. Ayu semacam je. Renungan mata Lisa memang mencairkan. Menusuk tajam ke dalam jiwa raga kami. Ternyata kami tewas dengan renungan dia.

Ada gak gambar Melisa Saila yang tetap maintain macam umur 20-an. Serius muka dia tak berubah langsung. Sebijik macam dulu. Kalau tak caya korang kena tengok gambar dia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan CuteCarry.

lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

p style=”text-align: center;”>lisa surihani

December 22nd, 2009

Tahun 2009 hanya tinggal beberapa hari saje lagi. Untuk dunia artis Malaysia, tahun 2009 memang banyak gosip-gosip panas, kes-kes panas, perkahwinan hangat, penceraian terkejut dan macam macam lagi la. Tapi apakah 10 [email protected] yang paling popular untuk tahun 2009 di BeautifulNara?

Untuk mengakhiri tahun 2009, kami kumpulkan kepada anda 10 gosip, cerita artis ataupun artikel paling panas dan paling popular untuk tatapan anda. Buat anda yang baru nak berjinak mengenali artis Malaysia, mungkin 10 artikel ini mampu memberi gambaran sebenar tentang dunia artis tanah air kita.

Jom layan 10 [email protected] artis paling popular 2009 BeautifulNara. Ranking ini ditentukan oleh jumlah keseluruhan pembaca yang view setiap artikel.

  1. Koleksi Gambar Terlampau Azizah Mahzan
  2. Gambar Manohara Odelia Pinot Berparti Sakan
  3. 10 Gambar Artis Paling Seksi Tahun 2009
  4. Gambar Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan
  5. Gambar Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan
  6. Gambar Artis Malaysia Melalak Di Karaoke
  7. Gambar Fasha Sandha Dan Rizal Di Litar Kereta
  8. Gambar Tiz Zaqyah Pulak Bersosial
  9. Gambar Panas Sharifah Jasmine Soraya
  10. Gambar Munna Hafiraniza Dan Aksi Cium Bersama Pakwenya

Korang nie memang suka betul ngan Nek Jah tue. Semua benda dia nombor satu. Takder can dah artis lain nak menang. Memang ramai betul peminat dia kat sini ek?

Nanti kami akan keluarkan carta 10 artis wanita paling hangat untuk tahun 2009. Tunggu ~~~~~~~~~~