Written by AbangNara | December 22nd, 2009

Tahun 2009 hanya tinggal beberapa hari saje lagi. Untuk dunia artis Malaysia, tahun 2009 memang banyak gosip-gosip panas, kes-kes panas, perkahwinan hangat, penceraian terkejut dan macam macam lagi la. Tapi apakah 10 [email protected] yang paling popular untuk tahun 2009 di BeautifulNara?

Untuk mengakhiri tahun 2009, kami kumpulkan kepada anda 10 gosip, cerita artis ataupun artikel paling panas dan paling popular untuk tatapan anda. Buat anda yang baru nak berjinak mengenali artis Malaysia, mungkin 10 artikel ini mampu memberi gambaran sebenar tentang dunia artis tanah air kita.

Jom layan 10 [email protected] artis paling popular 2009 BeautifulNara. Ranking ini ditentukan oleh jumlah keseluruhan pembaca yang view setiap artikel.

  1. Koleksi Gambar Terlampau Azizah Mahzan
  2. Gambar Manohara Odelia Pinot Berparti Sakan
  3. 10 Gambar Artis Paling Seksi Tahun 2009
  4. Gambar Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan
  5. Gambar Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan
  6. Gambar Artis Malaysia Melalak Di Karaoke
  7. Gambar Fasha Sandha Dan Rizal Di Litar Kereta
  8. Gambar Tiz Zaqyah Pulak Bersosial
  9. Gambar Panas Sharifah Jasmine Soraya
  10. Gambar Munna Hafiraniza Dan Aksi Cium Bersama Pakwenya

Korang nie memang suka betul ngan Nek Jah tue. Semua benda dia nombor satu. Takder can dah artis lain nak menang. Memang ramai betul peminat dia kat sini ek?

Nanti kami akan keluarkan carta 10 artis wanita paling hangat untuk tahun 2009. Tunggu ~~~~~~~~~~

157 responses to 10 Gosip Paling Popular 2009 Di BeautifulNara

  1. EclipsE says:

    huhuhu..

    0

    0
  2. EclipsE says:

    mn lak yg lelain ney?/?

    0

    0
  3. komen kat cni ok ker

    0

    0
  4. aMmey says:

    yup…
    tngl aku ekk

    0

    0
  5. anNeDeSiLva says:

    thnks pet panggil anne..

    0

    0
  6. EclipsE says:

    thn br aku terpkse keje….huarghhhhhhhh

    0

    0
  7. Heroes season 1,2,3.... says:

    pc bengong…………..
    aduh…..

    0

    0
  8. aMmey says:

    bosan deh.. :-*

    0

    0
  9. Heroes season 1,2,3.... says:

    sper munna?????

    0

    0
  10. Heroes season 1,2,3.... says:

    topik baru : sper yg korg rse pngkomen plg hmpeh kt bn ni??????

    0

    0
  11. mak dah x leh nak komen nok kat BN ni

    0

    0
  12. anNeDeSiLva says:

    pet pasal abg black jgn risau..
    dh settle..

    0

    0
  13. EclipsE says:

    aries mn?
    lm xnmpk dia….

    0

    0
  14. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    0

    0
  15. Heroes season 1,2,3.... says:

    arni aq x nmpk pun ag???

    0

    0
  16. mana mana jelah… tp agak lambat gak nak komen ni

    0

    0
  17. EclipsE says:

    krismas korg celeb8 kt mn??heheheh

    0

    0
  18. aMmey says:

    men teka teki nak

    0

    0
  19. lambat lagi nak balik ni

    0

    0
  20. anNeDeSiLva says:

    anne celebrate kat umah auntie..
    kan anne mix…hehehe

    0

    0
  21. blackberry00 says:

    huh…penat tol wat keje ptg nih..

    anne… aq dh dpt dah account no tuh..
    confirmkan btol2 lokasi bn gather tuh..
    klau wat kat tasik, kene angkut skali family
    dorg suker ar bab santai menyantai nih..

    tp klau wat kat restoran/hotel 10 bintang
    aq dtg solo jer lah
    tp mintak2 korang jgn terkezut lak nengok aq!!!

    0

    0
  22. hai semua boring tol ari ni

    0

    0
  23. anNeDeSiLva says:

    sume dh tak betol..

    0

    0
  24. ABG BLACK korang 2 sebenarnya pepuan

    0

    0
  25. korang dah balik ker

    0

    0
  26. anNeDeSiLva says:

    betol ke ape yg pet ckp?

    0

    0
  27. black dah kantoi….

    akak BLACK

    0

    0
  28. blackberry00 says:

    pet..
    camner ko boleh trace aq laki ke puan..??
    ko nmpak aq kat maner..???
    konpius arrr….

    0

    0
  29. anNeDeSiLva says:

    rupanya pompuan..
    tipu ehh…

    0

    0
  30. blackberry00 says:

    PET….

    AQ TRUST KO……!!!!!

    0

    0
  31. semua dah balik ker

    0

    0
  32. anNeDeSiLva says:

    kontroversi hangat niee…

    0

    0
  33. EclipsE says:

    btl ker black ppuan??

    0

    0
  34. aku baru jer nak buat gosip… korang caya lak…nant tanya abg black ek

    0

    0
  35. anNeDeSiLva says:

    Pet..
    akhirnya menjadik gak gossip kita ek..
    heheheheh

    0

    0
  36. balik dulu u alll……balik dulu antu… kecian ko sorang je yang tinggal

    0

    0
  37. lanToK LeW says:

    huhuu…nek jah no 1….wah…..!!!!!!!!!!

    0

    0
  38. pinkypanthers says:

    he he he….
    pergh tabik spring ar kat nek jah…

    0

    0
  39. Zaza Muhammad says:

    LOL !!!! Nek Jah is the popularesssstttt , hmmm Datuk Siti pun leh kalah wa cakap lu …

    0

    0
  40. jom kita jana dosa byk2 kat web ni…seblom kita mati kita berfitnah nt bw bekal dosa sm2

    0

    0
  41. Pak Tam says:

    hahaha….jom la buat dosa

    0

    0