September 15th, 2014

Wah~~ Makin berseri-seri dan makin membesar perut Fasha Sandha. Comel sangat-sangat. Sekali tengok pun dah tau ini mesti ‘baby girl’. Tak sabar rasanya nak menunggu kelahiran anak kedua Fasha Sandha hasil perkawhinannya dengan Jejai ini. Mesti comel macam emaknya jugak.

fasha sandha

Berdasarkan pengalaman Abang Nara yang baru diberikan rezeki anak perempuan baru-baru ini, memang berbeza perangai anak lelaki dan perempuan. Yang paling menarik ialah ketika waktu tidur malam. Anak perempuan tidur lama sikit jadi wife Abang Nara tak perlu bangun selalu untuk menyusu. Paling penting, banyak baju-baju yang comel untuk baby girl. Rambang mata memilih masa pergi kedai. Hehehe.

fasha sandha

Suka Abang Nara tengok kebahagiaan Fasha Sandha sekeluarga. Semoga segalanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Semoga dipermudahkan ketika kelahiran bayi kedua ini. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Taman kucing gergasi dibina oleh lelaki autistik

fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

January 15th, 2013

Baru lagi rasanya Abang Nara berkongsi gambar terkini Fasha Sandha. Namun rugi rasanya tidak dikongsikan gambar yang telah dikongsi oleh sasha Sendiri di Instagramnya. Memang makin berseri wajah bakal si ibu ini.

fasha baru

Fasha Sandha turut sama berkongsi gambar ceria dirinya bersama ibu mertua. Menurut caption yang ditulis oleh Fasha, gambar tersebut diambil ketika sambutan hari jadi ibu mertua Fasha. Senang hati Abang Nara melihat senyuman yang terpancar di wajah kedua-dua insan ini.

fasha baru

Pastinya seluruh ahli keluarga sudah tidak sabar-sabar lagi menantikan hari kelahiran bayi di dalam kandungan Fasha Sandha. Semoga segala urusan dipermudahkan. 4 lagi gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

September 11th, 2012

Memang macam-macam alahan yang dialami oleh wanita mengandung. Namun apa yang dialami oleh Fasha Sandha yang sudah masuk bulan ketiga kehamilan ini memang agak pelik sedikit. Ini kali pertama Abang Nara dengan ada orang alah dengan ubat gigi. Pelik tapi benar kan?

fasha baru

Tapi jangan risau sebab Fasha Sandha masih menggosok giginya setiap hari. Abang Nara suka tengok wajah Fasha yang semakin berseri sejajar dengan kehamilannya. Perut pun dah semakin menonjol. Tak sabar rasanya nak tunggu kelahiran anak sulung Fasha Sandha. Confirm cute mute.

fasha baru

Lagi 5 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Design Apple ialah inspirasi daripada Braun?

fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

July 5th, 2012

Semalam, bertempat di Grand Dorsett Subang Jaya, telah berlangsung majlis Malam Anugerah Stail EH! 2012. Untuk makluman, EH! ialah sebuah majalah yang sangat popular di kalangan muda-mudi Malaysia. Ramai selebriti yang hadir ke majlis ini dan yang paling mencuri perhatian Abang Nara ialah bakal ibu, Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

Fasha Sandha yang ditemani oleh Jejai tampak makin berseri-seri. Nampaknya seri muka ibu mengandung sudah mula menunjukkan kesannya kepada Fasha. Dan kejelitaan Fasha semakin terserlah apabila mengenakan pakaian yang direka khas oleh Amelia Hassan. Memang seriously gorgeous sangat.

gambar fasha sandha mengandung

6 lagi gambar Fasha Sandha di Malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung