September 15th, 2014

Wah~~ Makin berseri-seri dan makin membesar perut Fasha Sandha. Comel sangat-sangat. Sekali tengok pun dah tau ini mesti ‘baby girl’. Tak sabar rasanya nak menunggu kelahiran anak kedua Fasha Sandha hasil perkawhinannya dengan Jejai ini. Mesti comel macam emaknya jugak.

fasha sandha

Berdasarkan pengalaman Abang Nara yang baru diberikan rezeki anak perempuan baru-baru ini, memang berbeza perangai anak lelaki dan perempuan. Yang paling menarik ialah ketika waktu tidur malam. Anak perempuan tidur lama sikit jadi wife Abang Nara tak perlu bangun selalu untuk menyusu. Paling penting, banyak baju-baju yang comel untuk baby girl. Rambang mata memilih masa pergi kedai. Hehehe.

fasha sandha

Suka Abang Nara tengok kebahagiaan Fasha Sandha sekeluarga. Semoga segalanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Semoga dipermudahkan ketika kelahiran bayi kedua ini. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Taman kucing gergasi dibina oleh lelaki autistik


fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha


Comments are closed.

Loading...