Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(10 GAMBAR)Fasha Sandha Makin Berseri, ‘Baby Bump’ Jelas Kelihatan

Wah~~ Makin berseri-seri dan makin membesar perut Fasha Sandha. Comel sangat-sangat. Sekali tengok pun dah tau ini mesti ‘baby girl’. Tak sabar rasanya nak menunggu kelahiran anak kedua Fasha Sandha hasil perkawhinannya dengan Jejai ini. Mesti comel macam emaknya jugak.

fasha sandha

Advertisement

Berdasarkan pengalaman Abang Nara yang baru diberikan rezeki anak perempuan baru-baru ini, memang berbeza perangai anak lelaki dan perempuan. Yang paling menarik ialah ketika waktu tidur malam. Anak perempuan tidur lama sikit jadi wife Abang Nara tak perlu bangun selalu untuk menyusu. Paling penting, banyak baju-baju yang comel untuk baby girl. Rambang mata memilih masa pergi kedai. Hehehe.

fasha sandha

Suka Abang Nara tengok kebahagiaan Fasha Sandha sekeluarga. Semoga segalanya selamat sehingga hari kelahiran kelak. Semoga dipermudahkan ketika kelahiran bayi kedua ini. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Taman kucing gergasi dibina oleh lelaki autistik

Advertisement


fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha
fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top