July 31st, 2013

Sempoi jugak Lana Nordin ini rupanya. Walaupun dikecam hebat kerana khabar angin dirinya ditangkap tidak berpuasa baru-baru ini, Lana menganggap perkara tersebut hanyalah perkara kecil dan sudah lali dengan kontroversi sebegitu.

lana nordin

Kata Lana Nordin kepada Mstar Online:-

Gosip saya ditangkap tidak berpuasa sedikit pun tidak menjejaskan saya dan saya tak kisah pun apa orang nak kata. Sama ada betul atau tidak kesahihan berita itu, saya sudah membuat penjelasan. Jadi terpulanglah sama ada mereka mahu percaya atau tidak. Kalau saya tegaskan saya tidak melakukan perkara terkutuk itu, tidak semua yang percayakan saya.

lanaMenariknya, Lana turut mengakui yang dirinya sering ke kelab malam dan sudah biasa dengan tanggapan negatif orang ramai terhadapnya. Kata Lana lagi:-

Diakui, saya seorang yang gemar ke kelab, tetapi tidak pernah menyentuh alkohol atau dadah. Saya dah biasa orang selalu memberi tafsiran negatif berdasarkan apa yang mereka lihat secara luaran. Lebih baik saya ketepikan perkara itu dan meneruskan kehidupan seperti biasa

Hmmmmm. Mungkin selepas ini Lana boleh cuba pergi ke surau dan majlis-majlis kebajikan pula. Jangan hanya pergi kelab malam je. Pasti tanggapan orang ramai terhadap Lana akan berubah. Kalau dah pergi ke kelab malam, mestilah orang pandang serong. Tak kisahlah apa yang dibuat di dalam kelab malam tersebut. Tak gitu?

P.S: Proton Preve hatchback serba biru kelihatan di KL Sentral

Advertisement
November 9th, 2012

Wow. Kacaknya kekasih baru Lana Nordin yang dikenali dengan gelaran Pamela Anderson Malaysia. Abang Nara yang lelaki sejati ini pun mengakui kekacakan Parvel yang berasal daripada Republik Czech. Untunglah Lana dapat pakwe hensem.

kekasih baru lana nordin

Tambah best ialah apabila umur si Parvel ini masih muda lagi iaitu 24 tahun. Untuk makluman, Lana Nordin berusia 33 tahun. Memang bertuah badan si Lana dapat pakwe kacak dan muda. Semoga hubungan Lana dan Parvel ini akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Ikan genetik berwarna pink.

Advertisement
October 8th, 2010

lana nordin

Kami tahu ramai yang tidak mengenali siapa itu Lana Nordin. Berita pentingnya di sini bukanlah tentang Lana Nordin tetapi tentang lelaki di dalam gambar di atas yang “self-claim” bahawa dia ialah anak Sultan Brunei. Berikut adalah screenshot yang ditulis di blognya (memanggil Sultan Brunei sebagai Papa).

lana nordin

Kami tahu ramai pembaca dari Brunei di sini, jadi kami mintak jasa baik anda untuk sahkan sama ada memang betul lelaki di dalam gambar di atas adalah anak Sultan Brunei. Nampak gaya macam bukan tapi siapa tahu kan? Kalau betullah anak Sultan Brunei, memang beruntung gila Lana Nordin mendapat kekasih hati yang ayahnya super duper muper kaya.

Lagi gambar lelaki yang “self-claim” dirinya anak Sultan Brunei dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit info kepada RotiKaya dan Ohbulan.

Update: Dari info yang diterima mamat nie memang bukan anak Sultan Brunei. Malah dah ada satu laporan polis telah dilakukan terhadap blognya kerana mengutuk Pekida dan Perdana Menteri kita. Sekian terima kasih.

Update 2: Gambar di atas bukannya gambar pemilik blog Luqiee. Mereka adalah 2 orang yang berbeza. Maaf atas kesilapan.

lana nordin

lana nordin

Advertisement
January 6th, 2009

pamela anderson malaysia

We wasn’t going to talk about Malaysia Pamela Anderson until we decided she’s too hot to be missed by our readers.

Known as Lana Nordin, she admitted she’s not shame to be called Pamela Anderson. We think that she’s proud to have people calling her Pamela Anderson instead of her real name.

Want to see why Lana Nordin is known as Pamela Anderson? Read the full article so you can see how “big” is her breast and then make your own judgement.

pamela anderson malaysia

pamela anderson malaysia

pamela anderson malaysia

pamela anderson malaysia

pamela anderson malaysia

pamela anderson malaysia

Advertisement