October 8th, 2010

lana nordin

Kami tahu ramai yang tidak mengenali siapa itu Lana Nordin. Berita pentingnya di sini bukanlah tentang Lana Nordin tetapi tentang lelaki di dalam gambar di atas yang “self-claim” bahawa dia ialah anak Sultan Brunei. Berikut adalah screenshot yang ditulis di blognya (memanggil Sultan Brunei sebagai Papa).

lana nordin

Kami tahu ramai pembaca dari Brunei di sini, jadi kami mintak jasa baik anda untuk sahkan sama ada memang betul lelaki di dalam gambar di atas adalah anak Sultan Brunei. Nampak gaya macam bukan tapi siapa tahu kan? Kalau betullah anak Sultan Brunei, memang beruntung gila Lana Nordin mendapat kekasih hati yang ayahnya super duper muper kaya.

Lagi gambar lelaki yang “self-claim” dirinya anak Sultan Brunei dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit info kepada RotiKaya dan Ohbulan.

Update: Dari info yang diterima mamat nie memang bukan anak Sultan Brunei. Malah dah ada satu laporan polis telah dilakukan terhadap blognya kerana mengutuk Pekida dan Perdana Menteri kita. Sekian terima kasih.

Update 2: Gambar di atas bukannya gambar pemilik blog Luqiee. Mereka adalah 2 orang yang berbeza. Maaf atas kesilapan.

lana nordin

lana nordin


Comments are closed.

Loading...