March 30th, 2010

gambar resepsi umie aida
Buat anda yang tak tahu, hari Ahad yang lepas telah berlangsunglah majlis resepsi Umie Aida dan Datuk Khairuddin di One World Hotel. Dengar ceritanya meriah tak hengat.

Paling best sudah tentu bila Tun Mahathir pun datang sekali. Siap tepung tawar lagi pengantin baru nie. Confirm Umie Aida dan suami syok gila bila bekas PM datang ke majlis resepsi dia. Bangga beb.

Umie Aida nampak cun gila dalam baju pengantin dia. Tapi baju pengantin yang putih tue agak seksilah jugak. Kitoarang ada terbaca beberapa komen di dalam forum yang cakap masa nikah kat Mekah habis tutup semua, tapi time resepsi habis terkeluar semua. Hmmm.. Fikir-fikirkanlah.

Apa-apa pun korang layan lagi gambar majlis resepsi Umie Aida dan Datuk Paduka Khairuddin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar resepsi umie aida

gambar resepsi umie aida

gambar resepsi umie aida

gambar resepsi umie aida

gambar resepsi umie aida

gambar resepsi umie aida

January 20th, 2010

gambar kahwin umie aida

Kepada peminat Umie Aida, jangan risau sebab hanya pernikahan sahaja yang bakal dilakukan di luar negara. Majlis resepsi tetap akan diadakan di dalam negara kita yang tercinta. Jadi masih ada can untuk ada melihat gambar-gambar perkahwinan dan persandingan Umie Aida bersama Dato’ K nya.

Dengar khabarnya majlis pernikahan mereka berdua nie berkemungkinan akan dilakukan di Mekah. Mungkin untuk mengambil keberkatan tanah suci. Hajat untuk bernikah di luar negara nie adalah permintaan Umie Aida sendiri. Dato’ K ataupun lebih mesra dengan nama Abang K sekadar mengikut jer ajakan Umie Aida.

Tak kisahlah nikah di mana-mana pun. Yang penting marilah kita sama-sama mendoakan kedua-dua bakal pengantin nie selamat bernikah nanti. Dan semoga perkahwinan mereka kekal sehingga ke hujung hayat. Tengok gambar kat atas tue pun kedua-duanya nampak sama cantik dan sama padan.

Oh ya sebelum terlupa, sempena dengan hari jadi Umie Aida baru-baru nie, Abang K tak bagi hadiah beg tangan LV RM40,000 macam yang Dato’ Siti terima. Tapi dia hadiahkan rawatan badan kepada Umie Aida di sebuah pusat kesihatan antarabangsa. Memang romantik gitu ~~~ Tak pernah dengar lagi suami-suami artis bagi hadiah camnie. Tak sangka di sebalik misai tebal beliau, Abang K nie jiwang jugak orangnya.

Sekali lagi tahniah kepada bakal mempelai nie. Makin berseri-seri kami tengok wajah kedua-dua orang nie.

January 5th, 2010

umie aida

Seorang putih melepak, seorang agak hitam. Seorang janda, seorang bergelar tunang orang. Seorang penyanyi, seorang pelakon. Seorang sedang menunggu detik bahagia, seorang sedang menunggu dilamar orang. Seorang bernama Umie Aida, seorang bernama Nurul. (wah dah macam pantun la plak).

Kami pernah ternampak Umie Aida live di sebuah kedai makan di Ampang. Kulit dia sememangnya putih dan gebu. Kalau korang tengok gambar kat atas nie pun dah nampak putih gebu kan? Kalau real life memang lagi putih dan lagi gebu. Senang citer lagi cantik dalam real life la berbanding dalam gambar.

Oh ye gambar diorang berdua nie diambil masa majlis perkahwinan Serina Chef Wan dan Gavin. So sebab tue diorang dress up sikit. Nanti kalau kami terjumpa gambar artis lain yang datang time tue kami akan sharekan lagi di sini.

October 2nd, 2009

umie aida bertunang

Memang banyak versi betul gambar majlis tunang Umie Aida nie. Ramai betul yang hantar gambar Umie Aida bertunang. Banyak pulak tue lagi gambar yang kami tak pernah siarkan. Rasanya nie mesti gambar daripada kamera peribadi kawan-kawan Umie Aida gak. Kira private photos la nie.

Nie pun kitorang tak habis edit lagi gambar majlis pertunangan Umie Aida nie. Nanti jap lagi kami upload lagi. Ini baru bertunang dah kena buat sampai 3 4 post, kalau gambar kawin Umie Aida nanti tak tau la kena wat berapa banyak post untuk letak gambar dia jer.

Buat sementara waktu nie anda layankan dulu 12 keping gambar Umie Aida bertunang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kepada pemenang-pemenang pertandingan pengkomen terbanyak hari tue, pohon ribuan kemaafan tak dapat bayar minggu nie. Bajet lari. Kami janji akan bayar dalam masa 2 minggu. Paling lambat pun 15hb malam sebab time tue dapat gaji.

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang

umie aida bertunang