Written by AbangNara | January 5th, 2010

umie aida

Seorang putih melepak, seorang agak hitam. Seorang janda, seorang bergelar tunang orang. Seorang penyanyi, seorang pelakon. Seorang sedang menunggu detik bahagia, seorang sedang menunggu dilamar orang. Seorang bernama Umie Aida, seorang bernama Nurul. (wah dah macam pantun la plak).

Kami pernah ternampak Umie Aida live di sebuah kedai makan di Ampang. Kulit dia sememangnya putih dan gebu. Kalau korang tengok gambar kat atas nie pun dah nampak putih gebu kan? Kalau real life memang lagi putih dan lagi gebu. Senang citer lagi cantik dalam real life la berbanding dalam gambar.

Oh ye gambar diorang berdua nie diambil masa majlis perkahwinan Serina Chef Wan dan Gavin. So sebab tue diorang dress up sikit. Nanti kalau kami terjumpa gambar artis lain yang datang time tue kami akan sharekan lagi di sini.

384 responses to (GAMBAR)Umie Aida Yang Kontra Dengan Nurul

  1. sexy banagt 2 orang ni

    0

    0
  2. violet says:

    umie nye nasi lemak aum…
    nurul kureng ckit…
    huhuhu

    0

    0
  3. BlackBerry00 says:

    ape daaaaa….
    mkn nk kawen mkn senang nk tayang…
    simpanla wei..
    kang basi kang!!!

    0

    0
  4. BlackBerry00 says:

    tp tak leh lawan ZIBUNG kan kan kan..???

    0

    0
  5. tOmEii says:

    nurul dh gelap pkai bj gelap lg nmpk gelp…huhu

    0

    0
  6. AnneDeSilva says:

    yuhuuu frends…………………..

    0

    0
  7. aries_april says:

    pet…smua kat sni ker?
    aries bru in blik pas brpesta kmenangan kita…

    0

    0
  8. manis says:

    sorg je pet?seksi agt la umi aida punye baju…

    0

    0
  9. violet says:

    tomei
    ko ada lg x

    0

    0
  10. BlackBerry00 says:

    SEBENAR-BENARNYA..
    TERUS TERANG AQ NK BGTAW KORG
    ORG YG BENAR2 TELAH MENCURI DAN MENCAIRKAN
    HATIKU TIME GBN ARITU
    IALAH……….

    0

    0
  11. aries_april says:

    x sngka kta leh lwn nek jah ya?

    0

    0
  12. BlackBerry00 says:

    JAP EK..

    0

    0
  13. BlackBerry00 says:

    BABY ARIFFF….
    (mn bleh terpikat kat org len…??)
    sleeping partner nak letak kat mn..????

    0

    0
  14. AnneDeSilva says:

    hahahah…
    kak nara pun mesti terkejot sakan..hahahha

    0

    0
  15. dlm byk2 artis, nape nurul nie yg dorang kuarkn citer?

    aku igt lg… die nie baru dpt lepas dr si Ajai tu,, trus pakai baju seksi… badan cantik tak per…
    berani seksi jerk…

    malu la… dah de anak dara dah besor tau..
    yg sbnrnyer… aku tak minat pun nurul nie…

    0

    0
  16. BumbleBee says:

    alamak…nape sexsa sangat ummi ni…aihhh

    0

    0
  17. aries_april says:

    nk tnggu kat nara bt GBN part 2….
    lma lg ker pic kita smua nk klaur?

    0

    0
  18. imah says:

    NIC……….

    0

    0
  19. AnneDeSilva says:

    ummi mcm tak paki baju jekla..
    gelinya..
    badan dia ingat cantik sgt ke?????
    kena BAKAR baru taw..
    dada tu nk kuar2kan jekkk..
    xmalu kew??
    jadi mcm ida nerina baru taw..
    tu namanya Balasan tuhan./…
    smua CASH jekk..

    0

    0
  20. AnneDeSilva says:

    pet..
    masa bila ko nk send CD tu kan anne nie?

    0

    0
  21. violet says:

    emm nurul mmg hitam ke

    0

    0
  22. AnneDeSilva says:

    itam itu menawan..
    itam tu rokok perilies..
    ada lg ke rokok tue??

    0

    0
  23. sis awekmas says:

    HAI SUMA APA KHABAR?I KAKAK AWEKMAS..DIA KIM SALAM KAT KORANG..MAYBE TGH ON BOARD KE SPORE..NICE PIC TIME GATHERING YOU ALL ..LOVE TO JOIN..

    0

    0
  24. ok natrah nant aku send pic 2

    KAK IMAH AKU MANA P LAK

    0

    0
  25. AnneDeSilva says:

    vio kena panggil anne adik taw..
    anne paling muda..cute miut kat snie…hehehhehe
    panggil dik anne….hehehe

    0

    0
  26. aries_april says:

    heran tul la…
    eclipse mn ek?

    0

    0
  27. U ALLL ADER UMAH BARU…. CEPAT P SERANG

    0

    0
  28. violet says:

    kasi idea nk mkn apa best ptg2 nih wahai adik adik ku di bn

    0

    0
  29. aries_april says:

    pet…mn akak imah tu…
    seru nk ko…then ilang lak dia….

    0

    0
  30. ozman says:

    nice and clean

    0

    0
  31. aries_april says:

    ummuah tuk smua….
    :-)

    0

    0
  32. AnneDeSilva says:

    hurmm…
    korg…
    anne ngantokk,,,,,

    kak vio..
    cekodok tu jempot2la..
    yg selalu kita makan waktu sarap tu…hehehhehe

    0

    0
  33. aries_april says:

    aries syg smua orng…..

    0

    0
  34. p ler msg kak nara mintak letak pic GBN baru kat cni… boring ler cte pasal nurul n ummi ni

    0

    0
  35. AnneDeSilva says:

    “Ketika menerima takdir yang kita rasakan tidak sesuai dengan kehendak kita, dapatkah kita rasa redha bahawa ia adalah satu pemberian daripada Allah yang patut untuk kita??….”

    0

    0
  36. aries_april says:

    ummuah tuk smua…

    love all of u….

    0

    0
  37. AnneDeSilva says:

    anne nk pi ngajuk ar….daaaaaaaa~~!!!!!

    0

    0
  38. aku cakap senti (sentimental) ler

    0

    0
  39. violet says:

    erk….
    nk blik dh…
    huhuhu……..

    0

    0
  40. hang...cur... says:

    yuhuuuuuu…
    x ilang lg letih aku nih…
    semata2 nk naikkan artikel pasal korang…
    mcm2 nama dah aku tukau…

    0

    0
  41. AnneDeSilva says:

    ckp pasal cili..
    anne nk share dgn korunk..
    masa anne g australia dlu kan..
    nk tau tak..
    cili merah kat sana mahal sgt taw..
    sekilo cili 19.99 dollar..
    maknanya 60 hengget wit kita..
    makcik anne tanam sendri jek..
    cili sana pon besar2..
    montok2…

    0

    0
  42. aries_april says:

    korang kat ats gdh pa…
    sorry klau sbb aries anne ngan pet gduh…

    0

    0
  43. aries_april says:

    kak black…
    aries tlong skit2x ja….
    dh biasa…..

    stkat nk bt bibik tu ok lah…

    0

    0
  44. AnneDeSilva says:

    ok la korg..
    anne out dlu..
    pi membawa diri sat…
    Salam..
    jupe lg bila2 nanti..salam..

    0

    0
  45. potpet says:

    xder org lg ker…
    mana kak black…?
    mana lelain nih…
    mana nek jah…?
    mana…mana…????

    0

    0
  46. u all kuar dulu… nant kalo ader umah baru panggil aku kat YM ek…

    letih ler ari ni… dari pagi lagi aku dok komen kat cni

    0

    0
  47. BlackBerry00 says:

    korg borak jer ek..
    aq kene siapkan schedule
    pasni aq 4.30 dh chow blk..

    jumpe besok..
    umuaaahhh tuk uowls!!!

    0

    0
  48. torres says:

    liverpool dah ade sponsor baru and of coz new jersey…check this out…

    0

    0
  49. violet says:

    aik
    xder org ke

    0

    0
  50. potpet says:

    ader manusia lg ker kat sini…???
    huhuhu…

    0

    0
  51. aries_april says:

    1 jam g nk blik dh…
    x sbr…
    skit tul la pala ni…

    0

    0
  52. pening says:

    Biasela..artis2 ni kalau dressing tu, mmg x hingatt…ntahla, x tau nk ckp…

    0

    0
    • syaziem says:

      nama pn artis kn..tntu ler mrk nk nmpk vogue utk peminatnya jg..tp bior ler bersopan skit kan..

      0

      0
  53. syaziem says:

    em xsbr nk tgk penampilan muslimah dr mereka berdua..tentu nmpk lbh manis kan..

    0

    0
  54. pinkypanthers says:

    he he he…..

    0

    0
  55. ewiezz says:

    umi mmg cantik bile tgk real, knp ntah lam gambo, tv ke filem ke kureng sket… tp mmg dia canteeekkk

    0

    0
  56. gosipgurlfea says:

    muka dia cam cucuk botok………………

    0

    0
  57. farenova says:

    hahahhaha..hebat pantun tu… sian nurul..padahal dia pun cantek..tapi nampak malap tepi umie aida..

    0

    0
  58. FakePlasticLife says:

    waduh waduhhh Nurul..
    lama tak nampak kat TTDI..

    0

    0
  59. malaysian says:

    yang hitam tu..
    walaupun hitam tapi natural beauty
    yg putih melepak tak hengat tu…
    dah di campur adukkan ngan botox…
    tak natural…..tiruan…
    buat apa?
    bukan cantik sangat pon kalau dah terlebih2 ni……

    0

    0
  60. CYUNK says:

    CANTEK ARR DOWG…SALUTE DGN U 2…

    0

    0
  61. I find out some thing new on different blogs daily. It really is constantly stimulating to see content material of other writers and learn slightly a thing from them. Thank you for sharing.

    0

    0