November 22nd, 2012

7 April 2013 adalah tarikh malam anugerah ABPBH 2012 bakal berlangsung. Namun semalam, banyak selebriti yang telah turun padang untuk menghadiri sesi sidang media pertama bagi anugerah berprestij ini. Salah seorang daripadanya ialah Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Kandungan Fasha Sandha kini sudah pun mencecah 6 bulan lebih. Kalau tak silap Abang Nara, rasanya due date yang diberikan oleh doktor kepada Fasha ialah Mac 2013. Nampak gayanya macam tak sempat je untuk Fasha selesai berpantang untuk menghadiri ABPBH2013.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Apa pun Fasha tampak semakin berseri-seri dan wajah keibuan semakin terserlah di wajahnya. Pasti Fasha dan Jejai tidak sabar untuk menimang cahaya mata pertama mereka. Abang Nara pun tak sabar nak tengok wajah comel anak mereka. Lagi 4 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru

September 11th, 2012

Memang macam-macam alahan yang dialami oleh wanita mengandung. Namun apa yang dialami oleh Fasha Sandha yang sudah masuk bulan ketiga kehamilan ini memang agak pelik sedikit. Ini kali pertama Abang Nara dengan ada orang alah dengan ubat gigi. Pelik tapi benar kan?

fasha baru

Tapi jangan risau sebab Fasha Sandha masih menggosok giginya setiap hari. Abang Nara suka tengok wajah Fasha yang semakin berseri sejajar dengan kehamilannya. Perut pun dah semakin menonjol. Tak sabar rasanya nak tunggu kelahiran anak sulung Fasha Sandha. Confirm cute mute.

fasha baru

Lagi 5 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Design Apple ialah inspirasi daripada Braun?

fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

July 5th, 2012

Semalam, bertempat di Grand Dorsett Subang Jaya, telah berlangsung majlis Malam Anugerah Stail EH! 2012. Untuk makluman, EH! ialah sebuah majalah yang sangat popular di kalangan muda-mudi Malaysia. Ramai selebriti yang hadir ke majlis ini dan yang paling mencuri perhatian Abang Nara ialah bakal ibu, Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

Fasha Sandha yang ditemani oleh Jejai tampak makin berseri-seri. Nampaknya seri muka ibu mengandung sudah mula menunjukkan kesannya kepada Fasha. Dan kejelitaan Fasha semakin terserlah apabila mengenakan pakaian yang direka khas oleh Amelia Hassan. Memang seriously gorgeous sangat.

gambar fasha sandha mengandung

6 lagi gambar Fasha Sandha di Malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung

gambar fasha sandha mengandung