Written by AbangNara | November 22nd, 2012

7 April 2013 adalah tarikh malam anugerah ABPBH 2012 bakal berlangsung. Namun semalam, banyak selebriti yang telah turun padang untuk menghadiri sesi sidang media pertama bagi anugerah berprestij ini. Salah seorang daripadanya ialah Fasha Sandha.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Kandungan Fasha Sandha kini sudah pun mencecah 6 bulan lebih. Kalau tak silap Abang Nara, rasanya due date yang diberikan oleh doktor kepada Fasha ialah Mac 2013. Nampak gayanya macam tak sempat je untuk Fasha selesai berpantang untuk menghadiri ABPBH2013.

gambar fasha sandha mengandung terbaru

Apa pun Fasha tampak semakin berseri-seri dan wajah keibuan semakin terserlah di wajahnya. Pasti Fasha dan Jejai tidak sabar untuk menimang cahaya mata pertama mereka. Abang Nara pun tak sabar nak tengok wajah comel anak mereka. Lagi 4 gambar terbaru Fasha Sandha dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru
gambar fasha sandha mengandung terbaru

220 responses to (6 GAMBAR)Fasha Sandha Di Sidang Media ABPBH2012

  1. kagaya mad says:

    Bak motto b.nara sdiri marilah bergosip secara berhemah..jauhilah cacian makian kejian dan seumpamanya..

  2. terry89 says:

    entry psl fasha je msti rmai yg mengomen..aku pelik la..korang x suke pon ddk bukak entry fasha ny npe?? nk kutuk2 bagai..mcm la die sorang je x pkai tudung kt dunie neh..cheyyy

  3. Anonymous says:

    anyway, fasha sandha gemuk macam mak kepada seekor badak?

  4. haters says:

    plastic n perampas

  5. kesian says:

    KESIAAAAAANNNNNNN~~SEBAB ARTIS PON NAK BERGADUH CACI MAKI SESAMA SNDRI.HAHA SADIS NYE LA KORANG NI

    • kesian an an says:

      kau ni pun same jgak mcm awekbulu.. kalau diorang gaduh pun, kau diam je la.. tak payah la komen mcm tu. kau ni mcm nak melagakan diorang pulak.. siap gelak bagai.. kalau kau baik,kau tak komen mcm tu :)

      • Awekbulu says:

        Lantak dia lah nk komen ..Yg mu sentap lebih tu apa lancau..Entah2 mu ni mak fasha senduk bapok dugong?..Belagak baje good2..Dlm hati goyang sama nora danis hot chick

  6. mawi says:

    badan besar tp tetek bapak kecik..sekali tengok mcm ogre plak fasha ni..

  7. […] sumber Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. This entry was tagged hot, malaysia, panas, sensasi, terkini. Bookmark the permalink. […]

  8. oldmanstyle says:

    hebat sggh jejai..hentam kaw2 smpi gemuk si FS..sdp sggh..