October 30th, 2012

Ahad lalu telah pun berlangsung majlis cukur jambul untuk Tengku Cleopatra Haidar, anak kedua kepada pasangan suami isteri, Que Haidar dan Linda Jasmine. Majlis telah berlangsung dengan begitu meriah sekali di Restoran Songket, Kuala Lumpur.

gambar cukur jambul anak linda jasmine

Turut diadakan serentak ialah sambutan hari jadi yang ketiga untuk anak sulung mereka, Tengku Ratu Haidar. Sama-samalah kita doakan agar keluarga ini akan sentiasa bahagia, murah rezeki dan dipanjangkan umur. 17 lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Songket Salikin Sidek.

gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine
gambar cukur jambul anak linda jasmine

Advertisement
April 27th, 2012

Jutaan tahniah diucapkan kepada Que Haidar dan Linda Jasmine yang telah dikurniakan cahaya mata perempuan semalam. Bayi perempuan yang diberi nama Tengku Cleopatra Haidar itu telah selamat dilahirkan secara pembedahan dengan berat 2.8kg pada hari Khamis jam 1.28 petang di Hospital Gleneagles Kuala Lumpur.

anak perempuan linda jasmine

Linda Jasmine sengaja memilih tarikh 26 haribulan kerana anaknya yang sebelum ini turut lahir pada 26 haribulan. Apa yang penting, Tengku Cleopatra Haidar sekarang berada di dalam keadaan sihat walafiat. Kata Linda Jasmine:-

Alhamdulillah semuanya telah selamat dan paling penting Cleo (panggilan manja untuk Cleopatra) dalam keadaan sihat dan sempurna. Bagaimanapun saya masih mengalami kesakitan kerana tidak boleh mengambil pil tahan sakit disebabkan alergi.

Mengenai pemilihan nama Cleopatra, Linda berkata ia dipilih bagi melengkapi nama anak perempuan sulungnya, Tengku Ratu Haidar.

Nama Ratu cukup kuat menggambarkan dirinya dan sebab itu kami memilih Cleopatra yang juga nama seorang ratu di Mesir cukup terkenal dengan kisahnya sebagai seorang pemimpin wanita

Buat masa ini, Linda dan suami masih belum bersedia untuk berkongsi gambar comel bayi mereka. Abang Nara pasti yang Tengku Cleopatra Haidar secomel mak dan ayahnya. Tahniah sekali lagi kepada Linda dan Que atas kelahiran ini. Kredit berita Mstar Online.

Advertisement
February 28th, 2010

tengku ratu haidar

Akhirnya penantian para wartawan-wartawan hiburan untuk melihat gambar Tengku Ratu Haidar, anak Que Haidar dan Linda Jasmine dah pun berakhir semalam. Disebabkan ada rezeki lebih, Que dan Linda buat satu majlis khas untuk memperkenalkan anak diorang nie. Tema kaler warna putih lagi tue. Melambangkan kesucian rasanya.

Rasanya trend artis-artis Malaysia sekarang nie memang akan buat satu majlis khas untuk perkenalkan anak diorang. Takperlah. Nama pun artis. Duit mesti banyak. So kiranya tak membazir lah. Lagipun nama pun anak artis. Mesti kena popular sikit. Lantaklah diorang. Duit diorang yang habis bukan duit kita kan?

Sekarang nie rasanya semua peminat hiburan Malaysia tengah tak sabar menanti bila Ziana Zain nak buat majlis kenalkan anak kembar dia pulak. Sementara nak menunggu tue, korang tengok dulu gambar Tengku Ratu Haidar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan Mstar.

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

tengku ratu haidar

Advertisement
October 27th, 2009

Tengku Ratu Haidar. Wah, glemer sungguh nama itu. Tak terpikir dek fikiran kami yang rakyat biasa ini. lepas ni akan ada trend baru menamakan anak macam itu. Mesti comel lote putih gebu anak Linda & Que Haidar ni…tengok mak nya lah yer.

Linda selamat melahirkan Tengku Ratu Haidar semalam, di Gleaneagles Ampang. Que Haidar masuk dalam bilik bedah temankan isterinya, yeah memang inilah lelaki gentleman yang kita boleh contohi.  Sesapa yang ada pengalaman gempak di bilik bersalin boleh share mana tau ada tips-tips yang berguna.

Gambar baby Ratu belum ada ya, kena tungguuuu~~

Tahniah Linda Jasmine & Que Haidar daripada kami semua di Beautiful Nara….

Advertisement