October 16th, 2015

Salah seorang pelakon Hollywood kegemaran Abang Nara ialah Joseph Gordon-Levitt. Dah la muka hensem, lakonannya di dalam filem The Dark Knight Rises, 50/50 dan Inception pun boleh tahan hebat.

the walk

awek-awek confirm cair dengan mamat nie

Abang Nara teramatlah teruja apabila mengetahui filem lakonan terbaru Joseph Gordon-Levitt iaitu The Walk bakal ditayangkan di pawagam Malaysia bermula 22 Oktober 2015. Di dalam filem The Walk, pelakon kacak ini memegang watak Phillipe Petit, seorang pejalan tali tegang yang berasal dari Perancis, yang cuba untuk menyeberangi Twin Towers di World Trade Center pada tahun 1974. Filem ini adalah berdasarkan kisah benar.

the walk 2

Abang Nara tengok poster filem ini pun rasa gayat yang amat. Sesiapa yang gayat dengan ketinggian memang sesuai sangat tengok filem ini untuk mengatasi keseraman anda. Jom kita ushar trailer filem The Walk.

Gayat kan? Hehehe. Pasti ramai yang tak sabar hendak melihat aksi Joseph Gordon-Levitt merentasi bangunan hanya dengan menggunakan tali semata-mata. Perlu diingatkan tahun 1974 tak ada lagi alat-alat keselamatan yang canggih. Salah sikit, nyawa pasti melayang.

the walk 2

cuaknya la eh

Khas untuk anda semua, dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia, BeautifulNara bakal mengadakan satu sesi tayangan ekslusif filem The Walk. Abang Nara ada 45 pasang tiket untuk diberikan secara PERCUMA kepada anda. Siap ada barangan ekslusif lagi. Berikut ialah info tayangan filem The Walk ini:-

Tarikh: 21 Oktober 2015 (Rabu)
Masa: 8.30 malam
Tempat: TGV 1 Utama
Jenis: 3D

the walk 2

awek kena ada sebagai pembakar semangat

Caranya senang sahaja. Anda hanya perlu mengisikan borang di bawah. Jangan lupa untuk lengkapkan slogan “Apakah perkara terakhir yang anda akan ucapkan/lakukan kepada yang tersayang sebelum anda melangkah melakukan aksi merentas tali seperti di dalam filem The Walk”.Siapa yang paling kreatif dan paling sempoi slogan akan menang tiket serta barangan ekslusif.

the walk 2

Selamat mencuba Abang Nara ucapkan. Sila hantarkan borang penyertaan anda secepat mungkin tarikh tutupnya ialah 20 Oktober 2015. Jangan lupa LIKE Facebook Sony Pictures Malaysia sebagai tanda terima kasih.

September 10th, 2015

Yeah!!!! Drakula comel kegemaran Abang Nara bakal kembali lagi. 24 September ini, marilah bergelak ketawa dengan keletah comel dan kelakar Dracula, Mavis, Frankenstein dan ramai lagi dalam Hotel Transylvania 2. Filem animasi ini merupakan sambungan kepada Hotel Transylvania yang telah mendapat kutipan lebih daripada USD350 juta dan juga mendapat rating 7.1 di IMDB. Senang cerita, kalau yang first dah meletop macam tue, yang nombor 2 nie confirm lagi awesome lah!!!

hotel Transylvania

Menggunakan suara Adam Sandler selaku Dracula dan Selena Gomez selaku Mavis, Hotel Transylvania 2 mengisahkan Dracula dan kawan-kawannya yang cuba menghalang Mavis daripada meninggalkan hotel itu. Macam-macam teknik digunakan oleh Dracula untuk menakutkan Mavis. Adakah Mavis akan membatalkan hasratnya untuk meninggalkan Hotel Transylvania? Adakah teknik ngeri Dracula dan rakan-rakan akan berjaya?

hotel Transylvania

Jom kita tengok sikit trailer Hotel Transylvania 2 nie.

Teruja? Ha jangan risau. Dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia, BeautifulNara akan menghadiahkan 40 pasang tiket untuk tayangan perdana filem Hotel Transylvania 2. Korang boleh jadi antara yang terawal menonton filem ini sebelum ia ditayangkan di pawagam. Berikut adalah informasi:-

TARIKH: 23 September 2015 (Rabu)
MASA: 9 malam
TEMPAT: TGV 1 Utama

hotel Transylvania

Cara nak dapatkan tiket ini teramatlah senang. Hanya perlu isi borang di bawah. Lengkapkan juga slogan ‘Saya pernah buat seseorang takut apabila saya…” dengan sekreatif yang mungkin. Yang kelakar dan yang boleh menggeletek pankreas ini akan Abang Nara pilih sebagai pemenang. Apa pun, terima kasih kepada Sony Pictures Malaysia atas peluang ini. Selamat mencuba!!!

August 13th, 2015

Yeah!!!! Berita gembira untuk para pembaca BeautifulNara terutamanya yang gila tengok wayang. BeautifulNara dengan kerjasama Warner Bros. Pictures akan mengadakan sesi tayangan filem Hitman: Agent 47 untuk anda semua. Filem Hitman 47 ini bakal bakal ditayangkan di Malaysia pada 20 Ogos 2015 tetapi untuk pembaca BeautifulNara, kita akan menontonnya lebih awal iaitu pada 18 Ogos ini. Bolehlah bangga dengan kawan-kawan dapat tengok filem awesome ini lebih awal berbanding orang lain.

hitman agent 47

Hitman: Agent 47 dibintangi oleh Rupert Friend, Zachary Quinto dan Hannah Ware, filem aksi ini mengisahkan seorang pembunuh upahan yang bekerjasama dengan dengan seorang wanita untuk mencari ayahnya dan membongkar salasilah kehidupannya. Ala kalau korang pernah tengok filem Hitman sebelum ini, pasti korang boleh agaklah cerita nie camner. Yang penting best. Info tayangan untuk anda semua:-

Tarikh: 18 Ogos 2015
Tempat: GSC 1 Utama
Masa: 9.00 malam

Kali ini Abang Nara ada beberapa cenderahati premium daripada filem ini untuk diberikan kepada anda seperti dompet, keychain, buku nota, t-shirt dan sebagainya. Jadi pastikan korang isi sekreatif mungkin borang di bawah. Pemenang dipilih berdasarkan kekreatifan. Kalau boleh cerita sikit tentang rahsia anda yang tidak pernah diketahui orang lain. Barulah terasa macam agent!!!

hitman agent 47
hitman agent 47

Untuk makluman, tiket akan diberikan pada hari tayangan dan tempat duduk adalah berdasarkan first come first serve. Anda cuma perlu bawa kad pengenalan anda sahaja untuk pengesahan. Selamat mencuba. Kita jumpa 18 Ogos nanti.