January 17th, 2019

Lama tidak mendengar perkhabaran baharu penyanyi terkemuka negara, Yunalis Zarai yang kini bertapak di Amerika Syarikat. Baru-baru ini Yuna telah pulang ke Malaysia untuk mengubati rindu para peminatnya, sekaligus melancarkan kerjasama yang menggegarkan dunia fesyen tanah air bersama Christy Ng, CEO www.christyng.com.

yuna christy ng

Perkenalan 2 ikon ini bermula di Instagram selepas Yuna membeli sepasang kasut rekaan Christy Ng dan jatuh cinta dengan kualiti serta keselesaan kasut tersebut. Mereka kemudiannya mengambil keputusan untuk bekerjasama menghasilkan kasut dan beg tangan di bawah koleksi “Yuna x Christy Ng”.

yuna christy ng

Dan sememangnya kerjasama antara Yuna dan Christy Ng ini telah menggegarkan dunia fesyen Malaysia kerana ia bukan sahaja menyerlahkan gaya si pemakai, malah sesuai untuk semua wanita berusia 18 tahun dan ke atas. Paling menarik, koleksi “Yuna x Christy Ng” ini mempunyai warna sepadan untuk beg tangan dan kasut. Beg tangan pink dengan kasut pink, beg tangan merah dengan kasut merah, biru dengan biru dan banyak lagilah pilihan yang ada. Memang “matching” sangat-sangat.

yuna christy ng

yuna christy ng

Dengan kualiti yang awesome pada harga yang berpatutan koleksi “Yuna x Christy Ng” ini memang tengah laku bak pisang goreng panas. Orang sampai serbu pejabat Christy Ng sebelum hari pelancaranlah. Memang lain macam sambutannya. Jom kita tengok sikit beberapa gambar beg tangan dan kasut yang ditawarkan menerusi koleksi hebat ini.

yuna christy ng

yuna christy ng

yuna christy ng

yuna christy ng

yuna christy ng

Pergh!!! Memang cantik, memikat dan menawan sungguh koleksi “Yuna x Christy Ng” ini. Memang terus jatuh cinta dibuatnya. Jadi anda tunggu apa lagi? Silalah bersegera ke www.christyng.com untuk menjadikan koleksi ekslusif ini milik anda hari ini juga. Jangan lambat-lambat nanti habis stok. Selamat bergaya!!!

Advertisement
December 18th, 2018

Wow. Cantiknya  Hermazing Bag rekaan Christy Ng yang tengah laku bak pisang goreng panas di laman rasmi HERMO ini.

Buat anda yang tidak tahu, Hermazing bag ini adalah hasil kerjasama antara pereka fesyen terkenal, Christy Ng dan portal kecantikan online yang terkemuka di Malaysia , HERMO. Bermula dengan mencipta kasut mampu milik buat wanita Malaysia, kini Christy Ng telah menceburi dunia rekaan beg dan Hermazing Bag merupakan koleksi khas terkini diperkenalkan. Rekaan Christy Ng ini sangat wow dan unik. Dengan kerjasama Hermo Malaysia sebagai  laman web produk kecantikan nombor 1 di Malaysia*, dijangkakan lebih ramai wanita Malaysia akan dapat menyerlahkan kejelitaan dan kecantikan mereka dengan menyandang Hermazing Bag di bahu mereka.

*sumber https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

Hzhv8hPo

Christy Ng dan pewakil dari Hermo Malaysia sempena sesi preview koleksi Hermazing bag di MyTOWN Shopping Centre, KL

Dengan 8 pilihan warna yang memikat hati, Hermazing Bag ini memang sesuai untuk digayakan oleh seorang wanita. Berbentuk bulat, Hermazing Bag boleh disandangkan di bahu atau dipegang pada tangan. Apabila membuka zip beg ini, akan ternampak 2  kompartment tersedia untuk anda meletakkan alat solek seperti eye brush, lipstik dan alat-alat solek yang lain.  Turut disediakan ialah tali 41’ yang boleh disesuaikan mengikut keselesaan anda. Hermazing Bag diperbuat daripada PU dan juga microfiber yang tahan lasak.

Paling penting, Hermazing Bag ini akan menyerlahkan lagi kejelitaan dan gaya moden anda. Memang sesuai untuk dibawa ke pejabat, makan malam atau bercuti. Ia sesuai dengan apa jua stail fesyen anda. Hijabista pun confirm bertambah meletup dengan beg ini. Lagi best, apabila anda membeli Hermazing Bag, sebuah cermin kecil untuk memudahkan anda bersolek turut tersedia di dalamnya. Memang perfect sangat-sangat.

Menariknya, bag ini juga menjadi pilihan selebriti popular dan juga hijabister. Nak tampil glamor dan menawan seperti mereka? Hermazing Bag adalah pilihan tepat dan menunjukkan betapa bergayanya anda. Lebih elegan!

IK8u36ms
6y7YtJa4

Dan ada satu berita baik untuk anda  yang dah tak sabar nak mendapatkan Hermazing Bag rekaan Christy Ng ini,  Hermo Malaysia telah berbesar hati untuk memberikan hadiah PERCUMA kepada mereka yang bertuah. Bukan calang-calang punya hadiah tau. Ia adalah Gal On The Go Kit yang bernilai RM90. Terus boleh letak dalam Hermazing Bag.  Promosi awesome ini telah bermula dari 1 Dec yang lalu. Korang pun boleh dapat dari Christy Ng.com dan retails. Tapi korang kena ingat, first come, first serve dan selagi stok masih ada. Perlu diingatkan bahawa Hermazing Bag ini adalah limited edition. Kalau dah habis terjual, tak boleh beli dah. Jadi kalau nak tak nak terlepas, cepat-cepat pergi beli sekarang juga di SINI

Maklumat lanjut layari www.hermo.com.my dan juga Facebook Hermo Malaysia. Selamat bergaya dengan Hermazing Bag.

Advertisement
June 20th, 2016

Perempuan dan kasut sememangnya tidak dapat dipisahkan, lebih-lebih lagi menjelang Aidilfitri ini. Sekurang-kurangnya kena ada 3, 4 pasang kasut untuk digayakan. Sepasang untuk hari raya pertama di kampung, sepasang untuk pergi open house dan sepasang untuk dimatchingkan dengan baju raya. Namun janganlah sampai habiskan sampai beribu ringgit semata-mata untuk beli kasut. Jimat kena jimat jugak. Sebab itulah Abang Nara nak kongsikan informasi tentang Jualan Gudang Christy Ng ini.

christy ng

Nampak tak tulisan “3 pairs for RM100” tue? Meh sini Abang Nara translatekan. 3 pasang untuk RM100. Pergh. Takkan dapatlah kasut 3 pasang dengan harga semurah ini. Semuanya bakal berlangsung di Jualan Gudang Christy Ng yang bakal diadakan seperti di bawah:-

Tarikh: 24 Jun 2016 – 26 Jun 2016
Masa: 10.00am – 6.00pm
Tempat: Event Hall, The School, Jaya One, No.72A, Jalan Universiti, 46200 Petaling Jaya, Selangor

Walaupun harganya memang murah dan tak masuk akal, kualiti kasut rekaan Christy Ng adalah dijamin awesome. Buktinya? Ramai selebriti-selebriti seperti Nad Zainal, Syatilia Melvin, Mila Jirin dan Irma Hasmie yang telah memakai kasut Christy Ng di hari perkahwinan mereka. Meh kita tengok sikit kasut-kasut yang bakal dijual di Jualan Gudang ini nanti.

christy ng

christy ng

christy ng

christy ng

Cun melecun kan? Ini baru sikit. Banyak lagi kasut-kasut yang bakal ditayangkan di Jualan Gudang Christy Ng. Confirm berpinau mata korang menengok sampai tak tahu nak pilih mana satu. Dan Abang Nara ada satu lagi berita baik untuk anda semua selaku pembaca BeautifulNara. Anda hanya perlu isikan borang di bawah untuk RSVP kehadiran anda ke Jualan Gudang Christy Ng. Letakkan email dan nombor telefon anda. Sebagai balasan, anda akan menerima voucher yang boleh diredeem ketika tiba di sana. Kalau tak pergi pun tak apa. Voucher itu akan dihantar menerusi email anda dan boleh digunakan ketika membuat pembelian di www.christyng.com.

christy ng
Apa lagi? Dapatkan kasut Aidilfitri anda di Jualan Gudang Christy Ng pada 24 dan 26 Jun ini. Selamat membeli-belah.

Advertisement
December 31st, 2015

Perkahwinan Nad Zainal baru-baru ini sememangnya menjadi perhatian peminat dunia hiburan. Nad Zainal tampil menawan dan berseri-seri dengan persalinan pengantin serba putih. Melengkapkan dirinya di hari penuh bersejarah ini, Nad Zainal telah mengenakan sepasang kasut daripada Christy Ng. Memang kombinasi yang sangat sempurna. Sebelum ini, Mila Jirin turut memilih kasut Christy Ng untuk hari perkahwinannya.

mila jirin

Orang kata kasut sememangnya memainkan peranan penting di hari perkahwinan. Semenjak dua menjak ini memang Abang Nara perhatikan ramai selebriti yang telah memilih kasut Christy Ng untuk disarung pada hari bahagia mereka. Memang satu pilihan yang tepat. Kasut Christy Ng memang cukup popular kerana kualitinya yang tinggi dan rekaannya yang awesome.

mila jirin

kasut Christy Ng yang disarung oleh Nad Zainal

Selain daripada kasut pengantin, Christy Ng juga turut menyediakan pelbagai jenis kasut lagi seperti wedges, tumit tinggi, flats dan sandals. Pelbagai pilihan anda bersesuaian dengan taglinenya “Fresh From Shoe Heaven”. Jadi kalau korang rasa nak kahwin, nak beli kasut yang special sikit, memang Abang Nara cadangkan Christy Ng ini.

mila jirin

Jadi tunggu apa lagi? Layari www.christyng.com untuk melihat sendiri pelbagai koleksi kasut yang direka khas untuk anda. Selamat membeli-belah.

Advertisement