February 29th, 2020

Nama Mira Filzah sememangnya tidak perlu diperkenalkan lagi. Kejelitaan dan keayuannya telah menambat dan meruntun hati jutaan rakyat Malaysia. Yang lelaki, rata-rata jatuh cinta kepada selebriti ini. Manakala yang wanita pula, ramai menjadikan Mira sebagai idola terutama dalam berfesyen dan tampil bergaya .

mira filzah christy ng

Bersempena Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi, anda boleh menjadikan Mira Filzah sebagai peneman di sisi . Ini kerana, Mira telah bergabung dengan Christy Ng untuk menghasilkan koleksi Mira Filzah X Christy Ng yang menampilkan rekaan beg tangan dan kasut yang cukup elegan, simple dan memukau.

Beg Tangan Sofea

mira filzah christy ng

Diinspirasikan oleh salah satu karekter lakonan Mira Filzah iaitu Adella Sofea, beg tangan ini direka penuh sofistikated teapi tetap bersulamkan kelembutan. Diperbuat daripada kulit supple vegan, ia boleh digunakan untuk aktiviti seharian dan akan menyerlahkan keeleganan si pemakaianya.

mira filzah christy ng

Beg tangan ini juga hadir dengan pemegang kad serta tag nama monogram yang amat unik. Untuk makluman, pemegang kad itu berharga RM79 dan boleh diasingkan daripada beg tangan Sofea dan digunakan secara berasingan.

Koleksi beg tangan Sofea ini hadir dalam 2 saiz dan 8 warna iaitu Burgundy, Claybrown, Desert Brown, Emerald Green, Mocha, Mauve, Sandy Beige and Navy. Semuanya cantik-cantik belaka dan pastinya membuatkan anda menjadi tumpuan ramai ketika menghadiri open house hari Raya Aidilfitri kelak.

Kasut Naira

Dinamakan atas watak di dalam drama Lelaki Kiriman Tuhan yang telah mempopularkan Mira, kasut Naira ini diperbuat daripada “soft vegan leather” dan dijahit dengan microfiber untuk keselesaan maksimuma mempunyai tumit setinggi 0.25 inci yang akan menyerlahkan lagi kejelitaan anda tanpa menjejaskan keselesaan kaki dan pergerakan anda.

mira filzah christy ng

Koleksi kasut ini hadir dalam 7 saiz (EU36-EU41) dan 9 warna iaitu : Burgundy, Claybrown, Desert Brown, Emerald Green, Mocha, Mauve, Sandy Beige, Navy and Puce. Kalau rasa-rasa nak si dia jatuh cinta dengan anda di pagi raya kelak, silalah pergi beraya dengan ditemani kasut Naira ini. Confirm kehadiran anda akan disedari oleh si dia.

mira filzah christy ng

Jadi tunggu apa lagi? Pastikan Aidilfitri anda ditemani oleh Mira Filzah untuk anda tampil lebih yakin, jelita dan bergaya. Sambar terus beg tangan dan kasut dari ksi terkini Mira Filzah X Christy Ng ini. Selamat bergaya dan selamat tampil jelita.

November 7th, 2019

Tak habis-habis betul cerita pasal usahawan tempatan terkenal iaitu Christy Ng ini. Dahlah design kasut dan begnya semua lawa belaka, rasa macam nak kaut je semua bawa balik rumah!

Tak cukup dengan produk yang menawan, Christy Ng buat hal lagi apabila beliau keluarkan pula design di mana para pelanggan boleh cacah nama sendiri pada mana-mana produk di bawah jenama tersebut. Bestnya!

cacah nama anda pada produk christy ng

cacah nama anda pada produk christy ng

Bayangkan anda bawa beg tangan baru pergi ke pejabat. Selepas itu, satu tempat kerja termasuk dengan bos sekali tahu beg cantik itu milik anda kerana nama yang jelas terpampang pada produk itu. Fuh! Rasa macam nak buat kerja sambil galas beg.

Punyalah jadi rebutan sehinggakan ramai selebriti terkenal seperti ‘Malaysia’s sweetheart’ iaitu Mira Filzah pun dah design namanya sendiri pada beg Avery Satchel!

cacah nama anda pada produk christy ng

cacah nama anda pada produk christy ng

Bella Dally pun tak melepaskan peluang untuk cacah namanya pada beg satchel dalam warna tan. Geramnya tengok, memikat sungguh!

cacah nama anda pada produk christy ng

cacah nama anda pada produk christy ng

Contohlah Abang Nara nak beli untuk kegunaan sendiri (Oops! Terasa jelingan isteri di sebelah). Bila masukkan nama ‘ABANG NARA’, cacahan nama itu akan kelihatan seperti ini.

cacah nama anda pada produk christy ng

Ni contoh sahaja tahu, habis viral kalau Abang Nara guna beg tangan merah terang macam ni! Anda semua pun boleh cuba taip nama sendiri untuk lihat previewnya. Barulah boleh bayangkan rupa cacahannya apabila siap nanti.

Mesti ramai yang dah teringin nak beli produk ini kan? Anda boleh ke laman web rasmi Christy Ng dan terus ke pautan #MyCN bagi memilih produk mana yang ingin dijadikan sebagai milik anda buat selamanya!

Tempah dengan mudah secara atas talian!

1. Selepas berada pada laman #MyCN, anda boleh tatal sehingga ke bawah laman itu bagi mencari produk yang mencuri perhatian anda.

2. Selepas anda klik pada mana-mana produk, tekan pada butang “Add Personalization” di sebelah gambar barangan tersebut.

3. Kemudian, anda boleh masukkan apa-apa perkataan yang mahu dicacah pada produk itu. Tapi hadnya ialah sehingga 10 aksara (huruf dan nombor) sahaja!

4. Antara warna cacahan yang ditawarkan ialah emas, perak dan blind (tiada warna). Jadi pilih warna kegemaran anda!

cacah nama anda pada produk christy ng

5. Klik pada butang “Confirm Personalization” dan terus tekan pada “Add to Bag” untuk bawa pesanan anda itu ke “Shopping Cart”. Beres!

Pasti ada yang bersedih sebab dah beli produk Christy Ng sebelum tawaran ini bermula kan? Jangan risau! Ini kerana anda boleh membawa produk tersebut ke HQ mereka di Jalan Tandang untuk cacah nama anda sendiri. Yes!

cacah nama anda pada produk christy ng

cacah nama anda pada produk christy ng

Dah ramai selebriti yang cacah nama mereka, jadi anda bila lagi? Cepat-cepat serbu Christy Ng bagi mendapatkan produk dengan design terbaru ini. Confirm terbeliak mata semua orang bila lihat produk yang ada tertera nama anda sendiri!

October 4th, 2019

Tanggal 3 Oktober 2019 adalah tarikh yang amat bermakna buat Christy Ng. Jenama yang amat popular dengan rekaan kasut menarik serta beg tangan yang memukau ini telah pun membuka cawangan kedainya yang ke 7 di Sunway Pyramid. Untuk makluman, ini merupakan cawangan terbesar Christy Ng di seluruh Malaysia. Jutaan tahniah diucapkan!!!

christy ng

bangga melihat kejayaan anak Malaysia, pemilik jenama Christy Ng ini

Abang Nara sempat menghadirkan diri untuk melihat sendiri pembukaan kedai terbaru Christy Ng yang penuh bersejarah ini. Fuh!!! Ramai sungguh yang hadir. Penuh satu kedai dibuatnya.

christy ng

christy ng

christy ng

Sudah tentu mereka yang hadir masing-masing tidak melepaskan peluang untuk ber”shopping” sakan di cawangan terbaru Christy Ng yang bertempat di Sunway Pyramid ini. Mana tidaknya, diskaun 15% diberikan untuk kesemua produk yang ada di dalam kedai tersebut. Fuh!!! Banyak tue 15%. Inilah masa terbaik untuk borong kasut dan beg tangan Christy Ng yang diidamkan-idamkan selama ini.

christy ng

christy ng

christy ng

christy ng

christy ng

Diskaun 15% sehingga 6 Oktober (Ahad)

Sebagai tanda penghargaan buat anda yang telah kuat menyokong Christy Ng selama ini, diskaun sebanyak 15% ini akan diteruskan sehingga 6 Oktober 2019 (Ahad) ini. Diskaun ini hanya sah untuk pembelian kesemua produk yang dijual di cawangan Sunway Pyramid sahaja. Banyak tue 15%. Memang boleh jimat kaw-kaw. Bolehlah tampil lebih bergaya dengan kasut dan beg tangan Christy Ng selepas ini.

christy ng

Nasihat Abang Nara, pastikan korang ushar dulu apa yang ingin dibeli di www.christyng.com sebelum pergi ke Sunway Pyramid. Barulah lebih mudah, cepat dan pantas masa nak membeli nanti. Apa-apa pun jangan lupa untuk ke Sunway Pyramid hujung minggu dan shopping sepuas hati di cawangan terbaru Christy Ng. Alamat penuhnya ialah di G1.106, Ground Floor, Sunway Pyramid. Selamat membeli-belah.

August 7th, 2019

Perasan tak bermula hari Selasa lalu, para personal shopper kat Malaysia ini tiba-tiba ghaib dan hilang dari radar? Semuanya senyap, sepi dan tak kecoh seperti selalu di laman sosial. Nak contact untuk ambil order pun punyalah payah. Kehilangan mereka ini memang misteri dan menjadi perbualan hangat. Kena culik dengan alien ke? Atau semua dah berhenti jadi personal shopper ke? Maybe semua gi bercuti luar negara kot?

christy ng sale

Setelah bertungkus lumus menyiasat, akhirnya Abang Nara berjaya menyingkap misteri ini. Rupa-rupanya kesemua personal shopper seluruh Malaysia tengah berkampung di ofis Christy Ng.

christy ng sale

Apa sebab geng-geng personal shopper nie semua menyerbu ofis Christy Ng? Tak lain tak bukan kerana Christy Ng sedang mengadakan private sale event untuk kesemua kasut-kasut mereka. Harga sepasang kasut Christy Ng dijual pada harga RM49 dan RM69. Memang kaw-kaw MURAH punya.

christy ng sale

Maklumat lanjut layari Facebook Christy Ng dan juga www.christyng.com

christy ng sale

Dan sesungguhnya personal-personal shopper ini tidak melepaskan peluang untuk membeli berkotak-kotak kasut Christy Ng. Dasyat wei tengok diorang punya shopping. Sampai penuh satu kereta. Memang lain macam penangan private sale event Christy Ng kali nie.

christy ng sale

Kalau anda tak nak lepaskan peluang untuk merebut kasut-kasut jenama Christy Ng pada harga RUNTUH, silalah bersegera ke ofis Christy Ng. JUALAN GUDANG ini akan berlangsung sehingga hari Jumaat ini (9 Ogos 2019). Stok masih banyak walaupun puluhan personal shopper tengah berkampung kat situ. Tapi anda kena cepat serbu. Geng-geng personal shopper nie kalau dah naik syeikh shopping satu gudang pun dia boleh beli. Hehehe.

ALAMAT: No 7, PJ51, Jalan Tandang 51/205A, PJS 51, Petaling Jaya, 46050 Selangor, Malaysia
NO TELEFON: 03 -7495 5909
WAZE: Christy Ng Sdn Bhd Jalan Tandang