September 13th, 2009

statistik ogos

Memang gila teruja kami tengok statistik pelawat BeautifulNara untuk Ogos 2009 nie. Kalau bulan Julai hari tue pageview dah mencecah 2.5 juta, kali nie dah sampai 3.5 juta dah. Naik 1 juta dalam masa sebulan. Terharu kami dibuatnya. Nampak sangat anda semua banyak mempromote BeautifulNara nie kat kawan-kawan korang. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan.

Kalau anda ada Facebook, meh la jadi peminat kami di Facebook. Boleh upload-upload gambar, kenal sesama sendiri lebih mendalam kat sana. Mana tau boleh jumpa jodoh pulak kan nanti? Kalau berkembang nanti boleh bincang-bincang nak buat perjumpaan @ gathering BeautifulNara. Jadi kalau tak ada Facebook, leh daftar dulu then terus jadi Fan Beautifulnara di FB.

Di kesempatan ini jugak kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat semua pembaca blog BeautifulNara. Semoga segala keterlanjuran perkataan, kesilapan tulisan dan kelemahan kami dimaafkan. Berhati-berhati memandu balik raya nanti. Ingatlah orang yang tersayang. Raya kali nie semua orang balik time yang sama, jadi kalu kena traffic jam t ue, rileks jer dulu. Jangan marah-marah.

Salam Aidilfitri dari kami, team BeautifulNara.

Advertisement
June 10th, 2009

Dapatkan Update Paling Rahsia

Update paling rahsia, tiada dalam blog, dan paling penting anda orang pertama!











Dapatkan yang terbaik dari kami, bukan sekadar gosip tapi info semasa, cara membuat blog dan mencari duit melalui blog dengan hanya masukkan nama dan email anda di atas.

Jangan risau kami tak hantar 10 email sehari, kadang-kadang jer kami hantar bila ada info yang betul-betul penting untuk dikongsi bersama. Dijamin tiada kerugian untuk anda.

Yang pentingnya kami akan sentiasa update anda dengan segala info terkini. Tunggu apa lagi. Isikkan ajer nama anda dan email di atas dan tunggu email dari kami.

Advertisement
March 24th, 2009

contest di beautifulnara

Sila skroll ke bawah untuk baca artikel yang terbaru

Walaupun terlewat dari hari yang dijanjikan, pertandingan yang yang dijanjikan di BeautifulNara bakal bermula pada hari ini. Hadiah berupa wang tunai seperti di bawah:-

  1. Pemenang Pertama(RM100)
  2. Pemenang Kedua(RM70)
  3. Pemenang Ketiga(RM30)

Kesemua hadiah berjumlah RM200 untuk dimenangi. Namun jumlah hadiah mungkin akan ditambah(tapi takkan akan dikurangkan) sekiranya Nuffnang membayar kami ataupun sekiranya ada pihak bermurah hati nak menaja.

Cara untuk menyertai sangat-sangat mudah. Hadiah pertama hanya akan diberikan kepada pengkomen terbanyak di blog ini. Jadi pastikan anda meletakkan email anda semasa mengomen ya. Komen akan mulai dikira bermula hari ini.

Hadiah kedua dan ketiga boleh dimenangi dengan cara menulis tentang kami di blog anda. Tak kira lah anda nak kutuk ke, nak puji ke dan sebagainya. Namun sekiranya tiada blog yang sudi menulis tentang kami, pengkomen kedua dan ketiga terbanyak akan diambil kira sebagai pemenang. Mudah ajer bukan?

Tarikh tutup pertandingan ialah sehingga 15hb April 2009. Kami tahu jangka masa itu agak panjang, tapi nak buat macam mana sebab gaji kami masuk pada 15hb. Jadi kalau nak bagi hadiah pun kenalah tunggu gaji kan?

Pemenang akan diumumkan pada 20 April 2009. Jom join beramai-ramai. Jangan malu dan jangan segan. Rebutlah peluang keemasan ini. Kalau ada komen dan cadangan, sangat-sangatlah dialukan.

Advertisement