Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(STATISTIK)Pelawat BeautifulNara Bulan Ogos 2009

statistik ogos

Memang gila teruja kami tengok statistik pelawat BeautifulNara untuk Ogos 2009 nie. Kalau bulan Julai hari tue pageview dah mencecah 2.5 juta, kali nie dah sampai 3.5 juta dah. Naik 1 juta dalam masa sebulan. Terharu kami dibuatnya. Nampak sangat anda semua banyak mempromote BeautifulNara nie kat kawan-kawan korang. Terima kasih banyak-banyak kami ucapkan.

Advertisement

Kalau anda ada Facebook, meh la jadi peminat kami di Facebook. Boleh upload-upload gambar, kenal sesama sendiri lebih mendalam kat sana. Mana tau boleh jumpa jodoh pulak kan nanti? Kalau berkembang nanti boleh bincang-bincang nak buat perjumpaan @ gathering BeautifulNara. Jadi kalau tak ada Facebook, leh daftar dulu then terus jadi Fan Beautifulnara di FB.

Di kesempatan ini jugak kami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin buat semua pembaca blog BeautifulNara. Semoga segala keterlanjuran perkataan, kesilapan tulisan dan kelemahan kami dimaafkan. Berhati-berhati memandu balik raya nanti. Ingatlah orang yang tersayang. Raya kali nie semua orang balik time yang sama, jadi kalu kena traffic jam t ue, rileks jer dulu. Jangan marah-marah.

Salam Aidilfitri dari kami, team BeautifulNara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top