Written by AbangNara | October 26th, 2009

gay pictures

Terkejut beruk kami bila dapat tahu gosip mengenai seorang penulis blog hiburan nie. Mula-mula memang taknak percaya sebab kami pernah berjumpa dengan dia secara live dan nampak macam seorang lelaki normal jer. Tapi si pemberitahu gosip nie beria-beria bagitau kat kami. Siap bagitau yang dia kenal anak-anak ikan penulis blog nie. Melihat tahap keseriusan muka sumber kami bercerita, kami percaya yang dia tak tipu kami. Terpulanglah pada anda nak percaya ataupun tidak.

Penulis blog yang mengamalkan cara hidup kurang sihat nie memang femes suatu ketika dulu. Blog dia popular tahap gila-gila punya. Tapi sekarang dah agak kurang glemernya. Mungkin tak salah kalau nak cakap yang BeautifulNara lebih popular daripada blog dia sekarang. Mungkin sebab blognya lebih fokus kepada program-program tertentu.

Nama penulis blog ini biarlah kami rahsiakan. Tapi rasanya kalau anda fikir-fikir balik, berapa kerat sangatlah penulis blog hiburan kat Malaysia nie. Kalau dapat teka tue, simpan ajerlah dalam hati ye. Kang malu pulak penulis blog nie. Bukan niat di hati nak menjatuhkan sesiapa.

Buat si penulis blog, harap-harap jika benar gosip ini dapatlah berubah menjadi seorang lelaki yang normal. Muka anda kacak tue. Nanti kecewa perempuan-perempuan kat luar yang meminati anda. Masih belum terlewat untuk anda berpatah balik ke jalan seorang lelaki yang macho dan gagah.

Written by AbangNara | September 30th, 2009

beautifulnara

Terima kasih beribu-ribu lemon buat suratkhabar Kosmo yang sudi mempemeskan lagi BeautifulNara. Kalau tak ada aral melintang, Kosmo hari nie (30 September) ada terselit muka Abang Nara mempromote dan bercerita sedikit sebanyak tentang blog BeautifulNara.

Nak tau apa yang Abang Nara gosipkan dalam Kosmo? Kena la beli Kosmo hari nie. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua sebab tanpa anda BeautifulNara takkan jadi sepopular ini sehingga dapat keluar dalam Kosmo.

P.S: Kami pun tak check lagi betul ke tak keluar dalam Kosmo hari nie. Tapi rasanya ada kot. Tolong belikan dan checkkan untuk kami ye. Sebab kami tulis cakap keluar kat Kosmo berdasarkan info daripada penulis Kosmo yang interview kami hari tue. Kalau ada bagitau ye ~~

nuffnang awards

Written by AbangNara | August 3rd, 2009

beautifulnara

Terkelip-kelip mata kami sekejap tengok jumlah pelawat dan jumlah pageview BeautifulNara untuk bulan Julai 2009. 2.5 juta page view dengan jumlah pelawat hampir mencecah 450 ribu. Kalau tak disebabkan bandwith dah terlebih masa 31 Julai hari tue sampai anda takleh nak bukak blog nie, rasanya compem cecah 500 ribu pelawat.

Jutaan terima kasih kepada anda semua yang menjadikan kami tempat lepak anda untuk mendapatkan sumber-sumber gosip terbaru dan terkini. Buat pengkomen-pengkomen setia, anda memang yang terbaik. Buat mereka-mereka yang forwardkan artikel kami di email-email, terima kasih banyak-banyak. Buat anda yang promote blog kami kat kawan-kawan, tiada kata-kata yang mampu kami luahkan.

Sokongan padu anda semua nampaknya akan membuatkan kami lebih bersemangat untuk mencari berita sensasi untuk tatapan semua. Mungkin dalam bulan Ogos nie kitaorang tak nak cover cerita artis jer. Sekali-sekala kami akan selitkan isu semasa untuk bacaan ilmiah kita bersama.

Buat pengkomen-pengkomen setia, hari ini bermulalah pertandingan pengkomen terbanyak. Startlah mengkomen, maklumat lanjut akan kami paparkan sebentar sahaja lagi. Teruskan menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Sekian, terima kasih.

Written by AbangNara | June 2nd, 2009

statistik

Kagum sebentar kami melihat statistik blog BeautifulNara semenjak kewujudannya. Dari bulan November 2008 dengan hanya 5,440 pengunjung kepada lebih 341,528 pengunjung di bulan May 2009.

Tak sampai 8 bulan dah bertambah hampir 60 kali ganda. Google Page Rank pun dah naik jadi 2. Alexa Rank pun dah menjadikan blog ini antara 90 ribu blog paling popular dunia.

Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Jangan lupa ajak kengkawan, makcik-makcik, anak-anak, bapak-bapak, bini-bini dan awek-awek untuk melawat blog ini.

Untuk bulan May 2009, 5 artikel yang paling popular ialah:-

  1. (KANTOI)Gambar Akhil Hayy Dan Waheeda Di Tepi Pantai Yang Indah
  2. Terlalu Panas, Lagi Gambar Terlampau Azizah Mahzan
  3. Gambar Adik Ekin, Sheera La Pulak Nak Interframe
  4. Gambar Siti Nurhaliza Ke Siti Saerah Nie? Mengelirukan
  5. Gambar Anak Perdana Menteri Malaysia, Hensem Tak?

Teruskan bersama kami di bulan Jun 2009 untuk lebih hiburan dan info-info yang sensasi dan terkini.