August 3rd, 2009

beautifulnara

Terkelip-kelip mata kami sekejap tengok jumlah pelawat dan jumlah pageview BeautifulNara untuk bulan Julai 2009. 2.5 juta page view dengan jumlah pelawat hampir mencecah 450 ribu. Kalau tak disebabkan bandwith dah terlebih masa 31 Julai hari tue sampai anda takleh nak bukak blog nie, rasanya compem cecah 500 ribu pelawat.

Jutaan terima kasih kepada anda semua yang menjadikan kami tempat lepak anda untuk mendapatkan sumber-sumber gosip terbaru dan terkini. Buat pengkomen-pengkomen setia, anda memang yang terbaik. Buat mereka-mereka yang forwardkan artikel kami di email-email, terima kasih banyak-banyak. Buat anda yang promote blog kami kat kawan-kawan, tiada kata-kata yang mampu kami luahkan.

Sokongan padu anda semua nampaknya akan membuatkan kami lebih bersemangat untuk mencari berita sensasi untuk tatapan semua. Mungkin dalam bulan Ogos nie kitaorang tak nak cover cerita artis jer. Sekali-sekala kami akan selitkan isu semasa untuk bacaan ilmiah kita bersama.

Buat pengkomen-pengkomen setia, hari ini bermulalah pertandingan pengkomen terbanyak. Startlah mengkomen, maklumat lanjut akan kami paparkan sebentar sahaja lagi. Teruskan menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Sekian, terima kasih.


Comments are closed.

Loading...