June 2nd, 2010

Cakap banyak tak guna korang memang kena layan video Project Alpha musim ke 2 nie. Memang super duper laser abang Azwan Ali kita. Kelassssssssssss gitu ~~~

February 8th, 2010

azwan ali pondan

Hahaha (gelak tak ikhlas). Lawak jugak kami dengan si Azwan Ali nie. Pelbagai alasan yang dikeluarkan untuk meng”cover” kejadian dia bertukar menjadi pondan ala-ala Ziana Zain di Johor Bahru baru-baru nie. Katanya takkan nak tolak rezeki RM6,000. Lagipun sekadar hiburan jer kan.

[note]Memang saya kembali menjadi pondan tetapi in-character dan persembahan saya sebagai Ziana Zain dengan lagu ‘Syurga Di Hati Kita’ telah dibayar sebanyak RM6 ribu. Saya tidak boleh menolak rezeki Allah dan satu ballroom itu tahu dan menerima karektor saya sebagai hiburan semata-mata.[/note]

Kami ingatkan sejak balik umrah hari tue dah insap betul-betul. Tapi bila kitorang tengok gambar-gambar pondan Azwan Ali nie, nampak gayanya tak la berapa nak insaf sangat. Sesungguhnya kesemua manusia di dunia nie kalau nampak duit memang gelap mata.

[note]Saya sedar penampilan pondan saya sebagai Ziana Zain akan terus dihentam oleh musuh-musuh saya yang akan mengait isu taubat saya di depan Kaabah. Jawapan saya mudah saja, Allah SWT lebih tahu niat hati saya…lagipun ada aku kisah[/note]

Memang kami dah tak kisah dah ngan apa yang si Azwan nie nak buat. Lantak dia lah kan?

Lagi gambar Azwan Ali mempondakan dirinya di JB baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

azwan ali pondan

azwan ali pondan

azwan ali pondan

February 1st, 2010

facebook azwan ali

Biar betik. Nie standard ala-ala Dato’ Siti Nurhaliza nie. Betul ke Azwan Ali nie dibayar RM6,000 untuk satu lagu macam status Facebook dia tulis? Yang paling tak tahan tue untuk show pondan kat Johor Bahru. Banyak jugak ek duit pondan-pondan nie untuk bayar Azwan Ali.

Eh terlupa plak. Boleh ke si Azwan Ali nie menyanyi? Hohoho. Persoalan yang agak misteri di situ. Tapi korang jangan lupa yang Azwan Ali nie adalah salah seorang daripada blogger untuk Project Alpha Season 2.

P.S: Kata hari tue dah tinggalkan dunia pondan, apakah ini?

January 14th, 2010

majlis rahsia azwan ali

Kalau dah namanya Azwan Ali, mesti tak lari dari propaganda. Tapi bijak jugak si Azwan Ali nie buat marketing. Kononnya nak mengumumkan sesuatu yang penting di majlis penuh rahsianya semalam. Habis semua orang ingat dia nak kawin dah. Nak bersanding dengan bakal bini. Tapi rupa-rupanya cuma melancarkan produk losyen serai Hijau. Arghhh ~~ Stress kami dibuatnya. Apa kejadahnya nie?

Cuba baca sikit apa Azwan Ali nie tulis:-

[note]Mesej saya, itu masalah orang Malaysia yang majoritinya suka menggelabah dan panik..lainlah kalau saya berkata pada 13 Januari ini akan bernikah. Barulah, orang boleh kata saya penipu.[/note]

Panas hati tue tetap panas tapi kami tabik dengan teknik marketing Azwan Ali. Propa kena ada barulah senang nak berjaya. Kena wat cerita panas sikit baru ramai artis-artis dan wartawan-wartawan datang. Kalau diadah bagitau awal-awal dia nak lancarkan produk Serai Hijau, rasanya tak ramai yang akan datang. Sebab tue dia propa kononnya ada “persandingan” gitu bagai. Memang bijak!!!

Tahniah jugak kepada Azwan Ali sebab terpilih menjadi blogger untuk Project Alpha Musim Ke 2. Semalam Jojo Struys dan RedMummy dah pun interview Azwan Ali. Bak kata RedMummy, Azwan Ali nie memang mulut puaka. Seronok la Kak Red dan Azwan Ali dapat sembur sesama sendiri semalam. Tunggu jer nanti kemunculan si Azwan Ali ni nanti.

Lagi gambar sekitar majlis penuh rahsia Azwan Ali dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Cerita sepenuhnya boleh dibaca di Mstar. Kalau nak tengok gambar-gambar behind the scene untuk Projek Alpha Musim Ke 2, boleh baca di blog KakRed.

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali

majlis rahsia azwan ali