Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kerana RM6,000 Azwan Ali Sanggup Berlagak Pondan

azwan ali pondan

Hahaha (gelak tak ikhlas). Lawak jugak kami dengan si Azwan Ali nie. Pelbagai alasan yang dikeluarkan untuk meng”cover” kejadian dia bertukar menjadi pondan ala-ala Ziana Zain di Johor Bahru baru-baru nie. Katanya takkan nak tolak rezeki RM6,000. Lagipun sekadar hiburan jer kan.

Advertisement

[note]Memang saya kembali menjadi pondan tetapi in-character dan persembahan saya sebagai Ziana Zain dengan lagu ‘Syurga Di Hati Kita’ telah dibayar sebanyak RM6 ribu. Saya tidak boleh menolak rezeki Allah dan satu ballroom itu tahu dan menerima karektor saya sebagai hiburan semata-mata.[/note]

Kami ingatkan sejak balik umrah hari tue dah insap betul-betul. Tapi bila kitorang tengok gambar-gambar pondan Azwan Ali nie, nampak gayanya tak la berapa nak insaf sangat. Sesungguhnya kesemua manusia di dunia nie kalau nampak duit memang gelap mata.

[note]Saya sedar penampilan pondan saya sebagai Ziana Zain akan terus dihentam oleh musuh-musuh saya yang akan mengait isu taubat saya di depan Kaabah. Jawapan saya mudah saja, Allah SWT lebih tahu niat hati saya…lagipun ada aku kisah[/note]

Memang kami dah tak kisah dah ngan apa yang si Azwan nie nak buat. Lantak dia lah kan?

Advertisement

Lagi gambar Azwan Ali mempondakan dirinya di JB baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

azwan ali pondan

azwan ali pondan

azwan ali pondan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top