February 8th, 2010

azwan ali pondan

Hahaha (gelak tak ikhlas). Lawak jugak kami dengan si Azwan Ali nie. Pelbagai alasan yang dikeluarkan untuk meng”cover” kejadian dia bertukar menjadi pondan ala-ala Ziana Zain di Johor Bahru baru-baru nie. Katanya takkan nak tolak rezeki RM6,000. Lagipun sekadar hiburan jer kan.

[note]Memang saya kembali menjadi pondan tetapi in-character dan persembahan saya sebagai Ziana Zain dengan lagu ‘Syurga Di Hati Kita’ telah dibayar sebanyak RM6 ribu. Saya tidak boleh menolak rezeki Allah dan satu ballroom itu tahu dan menerima karektor saya sebagai hiburan semata-mata.[/note]

Kami ingatkan sejak balik umrah hari tue dah insap betul-betul. Tapi bila kitorang tengok gambar-gambar pondan Azwan Ali nie, nampak gayanya tak la berapa nak insaf sangat. Sesungguhnya kesemua manusia di dunia nie kalau nampak duit memang gelap mata.

[note]Saya sedar penampilan pondan saya sebagai Ziana Zain akan terus dihentam oleh musuh-musuh saya yang akan mengait isu taubat saya di depan Kaabah. Jawapan saya mudah saja, Allah SWT lebih tahu niat hati saya…lagipun ada aku kisah[/note]

Memang kami dah tak kisah dah ngan apa yang si Azwan nie nak buat. Lantak dia lah kan?

Lagi gambar Azwan Ali mempondakan dirinya di JB baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

azwan ali pondan

azwan ali pondan

azwan ali pondan


Comments are closed.

Loading...