October 14th, 2009

hinss hinss kembang lubang idung kami bila dapat email jemputan dari Astro untuk hadir Press Conference Sehati Berdansa semalam. Yelah, kami kan peminat susah mati Scha Al-Yahya, so apalagi sanggup tu pegi conference tu semata-mata nak amik gambar Scha.

Gambar-gambar korang tengok ni eksklusif tau, semuanya gambar amik sendiri. Wpon kamera kami muncungnya tak setebal cameraman lain yg pro, kami berjaya gak dapat amik gambar ngan Scha after tunggu lamaaaaaa~

Sehati Berdansa musim ke 3 dah weh, korang penah tengok ke? masa p/c semalam havoc gila ngan Kak Didie Alias – anak dah 6 pon badan bergetah gituuw. Sapa pasangan Sehati Berdansa Musim ke 3 ni? Jeng Jeng Jeng~~

Apa kata korang senaraikan dgn tgk gambar aja? Cuba kita tengok skit..samada korang ni betul2 kenal artis ke sekadar belasah baca gosip aja! yeahhh mari mari mari…ada 10 pasangan yer.

Oklah kami kasi satu hint dulu laaa..

1. Didie ALias & Suami Nor Isham
2.
3.
…………………..

p/s: gambar eksklusif Scha – tungguuuuuuu~~~

October 8th, 2009

Awal dah keluarkan statement kata dia tidak terlibat dengan cinta tiga segi antara Scha dan Fahrin. Tatau macam mana kuar gosip pasal dia bercinta ngan Scha, mungkin taktik je nak menghangatkan lagi Sehati Berdansa.

Rupanya Awal dah ada pilihan sendiri yang BUKAN artis, tapi dengarnya bekerja dalam bidang seni gak. Haa baguslah, mungkin lebih memahami kerjaya Awal. akdelah kalau Awal balik kol 3 pagi kena baling pinggan pulak….Deorang cadang nak kawin dalam 2 tahun lagi. Tapi sementara tengah bercinta ni takmau kecoh-kecoh nanti tak jadi pulak.

ha betul jugak, kang dah kecoh ramai pulak member2 lama call balik, xBf call pulak..yolah dah gelemer dating artis… apa pon Bang Nara adalah tu can nak ngorat Scha haha.