October 8th, 2009

Awal dah keluarkan statement kata dia tidak terlibat dengan cinta tiga segi antara Scha dan Fahrin. Tatau macam mana kuar gosip pasal dia bercinta ngan Scha, mungkin taktik je nak menghangatkan lagi Sehati Berdansa.

Rupanya Awal dah ada pilihan sendiri yang BUKAN artis, tapi dengarnya bekerja dalam bidang seni gak. Haa baguslah, mungkin lebih memahami kerjaya Awal. akdelah kalau Awal balik kol 3 pagi kena baling pinggan pulak….Deorang cadang nak kawin dalam 2 tahun lagi. Tapi sementara tengah bercinta ni takmau kecoh-kecoh nanti tak jadi pulak.

ha betul jugak, kang dah kecoh ramai pulak member2 lama call balik, xBf call pulak..yolah dah gelemer dating artis… apa pon Bang Nara adalah tu can nak ngorat Scha haha.


Comments are closed.

Loading...