Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Scha bukan girlfriend Awal daa…

Awal dah keluarkan statement kata dia tidak terlibat dengan cinta tiga segi antara Scha dan Fahrin. Tatau macam mana kuar gosip pasal dia bercinta ngan Scha, mungkin taktik je nak menghangatkan lagi Sehati Berdansa.

Advertisement

Rupanya Awal dah ada pilihan sendiri yang BUKAN artis, tapi dengarnya bekerja dalam bidang seni gak. Haa baguslah, mungkin lebih memahami kerjaya Awal. akdelah kalau Awal balik kol 3 pagi kena baling pinggan pulak….Deorang cadang nak kawin dalam 2 tahun lagi. Tapi sementara tengah bercinta ni takmau kecoh-kecoh nanti tak jadi pulak.

ha betul jugak, kang dah kecoh ramai pulak member2 lama call balik, xBf call pulak..yolah dah gelemer dating artis… apa pon Bang Nara adalah tu can nak ngorat Scha haha.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top