October 14th, 2009

hinss hinss kembang lubang idung kami bila dapat email jemputan dari Astro untuk hadir Press Conference Sehati Berdansa semalam. Yelah, kami kan peminat susah mati Scha Al-Yahya, so apalagi sanggup tu pegi conference tu semata-mata nak amik gambar Scha.

Gambar-gambar korang tengok ni eksklusif tau, semuanya gambar amik sendiri. Wpon kamera kami muncungnya tak setebal cameraman lain yg pro, kami berjaya gak dapat amik gambar ngan Scha after tunggu lamaaaaaa~

Sehati Berdansa musim ke 3 dah weh, korang penah tengok ke? masa p/c semalam havoc gila ngan Kak Didie Alias – anak dah 6 pon badan bergetah gituuw. Sapa pasangan Sehati Berdansa Musim ke 3 ni? Jeng Jeng Jeng~~

Apa kata korang senaraikan dgn tgk gambar aja? Cuba kita tengok skit..samada korang ni betul2 kenal artis ke sekadar belasah baca gosip aja! yeahhh mari mari mari…ada 10 pasangan yer.

Oklah kami kasi satu hint dulu laaa..

1. Didie ALias & Suami Nor Isham
2.
3.
…………………..

p/s: gambar eksklusif Scha – tungguuuuuuu~~~


Comments are closed.

Loading...