November 26th, 2010

gambar aleeza kassim

Terkejut beruk kami tengok gambar Aleeza Kasim masa muda remaja kat atas tue. Serius beza gila dengan yang sekarang. Nampak innocent dan baik je. Nampak seperti gadis Melayu terakhir. Oh ya, gambar ini diambil masa Aleeza Kasim masuk pertandingan Dewi Remaja dulu.

gambar rozita che wan

Ha yang nie cuba korang teka gambar sapa pulak. Inilah Rozita Che Wan. Tak sama langsung kan dengan Rozita Che Wan sekarang? Memang nampak jelas perubahan muka RCW nie. Dulu lain, sekarang sangatlah lain. Ini pun time RCW try masuk Dewi Remaja dulu.

Lagi beberapa keping gambar artis-artis lain masa muda remaja dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada forumer CARI.

1. Gambar Aleeza Kassim Lagi

gambar aleeza kassim

gambar aleeza kassim

gambar aleeza kassim

gambar aleeza kassim

2. Gambar Rozita Che Wan

gambar aleeza kassim

3. Sofea Jane (paling kanan) dan Ogy Ahmad Daud berbaju kuning

gambar aleeza kassim

4. Paling kiri mata anda – Sh Sheril Aida – bekas penyanyi & mak sedara Scha Dewi Remaja 2005, no 2 dari kiri Rehana Yasin pelakon “Gila-Gila Remaja” skali ngan Faizal Hussin

gambar aleeza kassim

5. Paling kiri mata anda Sh Shawati pembaca berita TV3, Mimi Wahedah model, no 4 Lily Patra pelakon, ke 6 Aleeza Kassim, ke 10 Azah Aziz pelakon yg kini dok Perancis

gambar aleeza kassim

6. Sebelah kiri mata anda no 3 Kuza pelakon, no 4 Umi Aida (masa tu pakai nama Ermie Zura) – x masuk top 10 pon, no 6 pemenang Jasmeen Dhillon, no 7 Irene Santiago baru umo 16 taon, no 9 Jasmin Hamid umo 17 kut.. x masok top 10, no 13 Roslinda Rasul bini Joe Wings

gambar aleeza kassim

November 15th, 2010

Kami suka dengan suara latar yang menimbulkan persoalan yang rasanya memang kita semua dah tahu jawapannya. Secara jujur persoalan ini memang sukar nak dijawap oleh artis-artis, Apa pun jawapan yang keluar dari mulut diorang confirm salah. Rasanya baiklah jawap “no komen” daripada buat jawapan merapu meraban.

P.S: Gambar letupan gunung Merapi untuk tatapan anda.

May 13th, 2010

aleeza

Nampaknya jodoh Aleeza Kasim dan suaminya masih panjang apabila mahkamah memutuskan lafaz cerai yang dilakukan tidak sah. Dan Aleeza dah pun bertekad untuk meneruskan kehidupan sbegai suami isteri. So jangan harap seorang lagi janda panas akan muncul ya. Aleeza masih seorang isteri kepada Mohd Fauzi Che Ros.

Ada ke Dato’ Dato di luar sana yang kecewa? Mesti ada yang frust mengkangkang punya. Tak caya gi la siasat. Hehehe.

November 30th, 2009

aleeza kasim

Seksa ke seksi? Aleeza Kasim nie dressing dia memang daring dari dulu lagi rasanya. Mesti boleh see through punyalah. Tak tau nak cakap apa. Mungkin dia selesa dengan cara berpakaian macam tue kot. Layan jerlah.

Lagi gambar seksi Aleeza Kasim dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

aleeza kasim

aleeza kasim