October 2nd, 2009

Korang perasan tak tahun ni macam banyak betul kisah artis malaysia masuk hospital. Mula-mula dulu kisah Ida Nerina jatuh tangga, pastu cerita allahyarham Yasmin Ahmad,  kemudian cerita  Ahmad Busu kerana kena strok masa tengah bulan puasa lepas. Imuda pon ada sakit juga, KakNara pernah nampak dia kat Hospital Selayang. Belum lagi kisah lama-lama dulu macam Azean Irdawaty kena cancer, Bienda kena sakit err jantung ek?

Semalam pulak kisah Aleeza Kasim masuk Damansara Specialist sebab kena buat pembedahan selama 3jam.  Kak Nara rasa itu sebab sinus lah, tapi tataulah sebab dalam soratkhabar kata pembedahan keluarkan kuman dari kepala. Ish, mesti sakit kan, aduhh ngilu rasa kepala terbayangkan pembedahan macam tu.

Bukan murah tau nak masuk Damansara Specialist tu, mahu berpuluh ribu untuk pembedahan yang Aleeza Kasim buat tu.

Artis-artis ni buat pembedahan mahal-mahal ni , korang rasa sapa bayar? kalau yang pegi hospital kerajaan mungkin sebab takde duit, atau pon sebab artis tu takde insurans. Haaa, bab insurans ni Kak Nara memang expert OK, sebab korang jangan tak tahu pekerjaan sebenar Kak Nara adalah insurans ejen. Haaaaa~~ mesti korang takut dengar kan? hahaha.

(INI IKLAN TAK BERBAYAR) Sapa yang nak amik insurans/takaful tu bolehlah yer jumpa/call/email Kak Nara  [email protected] ataupon korang pegi kat blog Kak Nara ya @ http://lorongsetia8.c0m.

Boleh korang dapatkan sign autograph Kak Nara sekali, hahaha, jangan maree~~~


Comments are closed.

Loading...