“Sumpah Scary” – Diekori Lelaki ‘Psycho’, Wanita Hamil Trauma Meskipun Berjalan Dengan Suami

Kehidupan

“Sumpah Scary” – Diekori Lelaki ‘Psycho’, Wanita Hamil Trauma Meskipun Berjalan Dengan Suami

Tular di laman Facebook, satu hantaran oleh seorang pengguna dikenali sebagai Juliana Nawi yang terpaksa berdepan peristiwa menakutkan apabila diekori oleh lelaki yang tidak dikenali.

Menerusi hantaran tersebut, difahamkan dia yang sedang hamil 3 bulan telah bersiar-siar di sekitar ibu kota Kuala Lumpur bersama suaminya.

Advertisement

Namun, secara tiba-tiba seorang lelaki yang berpakaian elok mula tersengih pada wanita itu yang sedang memegang perutnya ketika sedang berjalan.

preggy

Menurut Juliana, suaminya mula berasa curiga dengan individu tersebut yang mula mengekori mereka sehingga sanggup menukar arah berjalan yang sama.

Bila husband tarik tangan aku jadi terkejut gila. Bila aku tanya asal tarik, husband aku cakap ada lelaki yang nafsu dia dekat perempuan mengandung.

Malah, suaminya terpaksa membawa dia ke tempat yang lebih ramai orang sehingga lelaki itu mula mengekori ibu mengandung lain yang turut berjalan di kawasan tersebut.

preggy

Menjengah di ruangan balas, rata-rata orang ramai turut berasa takut tentang keselamatan ibu mengandung di luar sana oleh kerana terdapat lelaki yang mempunyai nafsu terhadap ibu mengandung.

Yes. Memang ada lelaki yang turn on dengan perempuan preggy. – Netizen.

Masa saya mengandung anak first dulu pun macam tu.. padahal pakaian tak ketat pun.. labuh depan belakang tapi still ada lagi orang lelaki yang tengok-tengok lain macam,” tulis seorang lagi pengguna Facebook.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

wanita gembira bermadu
6 bulan lalu

"Wanita Ahli Syurga.." - 5 Tahun Bermadu, Wanita Akui Poligami Itu Indah Buat Netizen Kagum

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...